Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Jas BT podrazbiram Bitola, ali BT moze i Boris Trajkovski sportska sala Vo kolku saat se dogovarate, za na saem??? Nie utre treba da odime da vidime za restoran za krstevka, da najdeme da zakazeme, ama ako stignam ke ve druzam.
Јас ќе поминам на кратко само да ве ѕирнам со мм ќе бидам, кажете ми во колку часот на кое место. Или пак ако имате одбрано кафе место може и дирек таму да се нацртаме за седење немам проблем
Нека биде околу 1. ако почува Саемот околу 10 да им оставиме фора и на мамичките што живеат подалеку да се спремат и да дојдат. Па ако не одговара ќе го корегираме времето.
Bebusko mi e malku bolen, no se nadevam deka sepak kje dojdeme, kje se izjasnam podocna, prvo da se izjasni i taticko dali smeta deka e ok da patuvame. Ako doagjame, vo Sk kje sme okolu 11- 11.30.
Ања да се прогласи за маратонец на денот... најмногу километража наби, најмногу цигари искрши, најгласно пееше по кафиќи... ма ѓаволски ангел е она... мангупка ќе биде!!!
All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
Ања да се прогласи за најбесно дете на Бебе саем!!! Мајка и - за безкичмењак!
lele steta sto ne sme bile i nie tamu,taman A i M bi bile idealna kombinacija za snimanje na novo prodolzenie na filmot denis napast .kako i da e epten ste mi site ubavi mamicki,za muqabet da nepravam.
Стварно бе, а вие зашто не дојдовте? Барем ја немаше сама да изгледам како будала - Извинете извинете, врати мамичка тоа, остај, бегај, пушти цигарите, врати им ги цевките...
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.