Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Здраво девојки. Можеби веќе сте виделе на фб, ама еве јас да ве поздравам тука и да ве известам дека се породив на 8 Мај со мојот дар од Господ што си го крстив Даријан. Сега за сега добро се снаоѓаме, бидејќи е прилично мирничко и си спие, а за се друго, вие сте ми тука со вашите совети. Почастете денеска некоја мекица од мене, и се надевам на брза дружба со сите вас. Поздрав девојки!!!
Devojki, prijatelki moi, mnogu vi blagodaram za cestitkite. Ne mi se veruva deka posle se jas imam bebe doma sto mirno si spie pokraj mene. Mnogu vi blagodaram sto mi bevte najgolemata poddrska minatite meseci dodeka traese mojata patoloska bremenost. I pokraj teskiot poraga so carski rez, sega so gordost mozam da kazam deka jas go iznosev moeto bebe i sega sum majka i sega konecno da se prefrlam na temite za bebinja. Backi do site vas.