petra27 -> RE: Депилирање во бременоста (27.6.2010 20:49:27)
|
Zenski da vi kazam mene sto mi se sluci so taa depilacija...........nekade 11 nedela bev i prasuvam na ginekolog dali moze da se depilira,mi vikaat moze ne e problem...i jas so cel pamet si otidov na depilacija kako i sekoj mesec pred toa,do pred da ostanam trudna.....i taka zenava me depilira,si pravime muabet,znaci so laden vosok,nezno,leka poleka......koga pred krajot na pola prepon osetiv kako nekoj balon da mi pukna i krv........lele zenski toa bese najstrasnoto nesto sto go doziveav......krv tecese kako cesma....jas mislev gotovo e....vednas se javiv vo sistina i mi rekoa odma doagaj...kako za belja maz mi ne bese tuka,na pat bese pa svekrva mi i devermi dojdoa po mene...pa toa bese vozenje vo kontra so cetiri zmigavci od aerodrom do sistina.....i me stavaat na eho....se e dobro so bebeto,so postelkata super,grloto na matkata zatvoreno....no me zadrzaa tri dena vo sistina i za sreka se se zavrsi dobro....veke ne odam na depilacija dodeka ne se porodam....sepak ova e individualno ne mora da znaci deka ke mu se sluci na drug,samo ne daj boze....izvinete za dolgiot post no bidete pretpazlivi....
|
|
|
|