Mihaela 2010 -> Биолошки часовник-кога почнува да отчукува??? (21.6.2012 13:38:40)
|
Na kogo kako mu e pisano,sega i onaka se e pomesteno,kasno se mazat/zenat,avtomatski kasno ragjaat deca,pa ako se pogodi od odma da ne se moze,pa ete ti pominale godinkite..takov e zivotot sto da se pravi. Mojata vekje oddamna pokojna svekrva,prvoto go rodila na 42 a mm na 44 god.komsiite sekogas mi kazuvaat kako imala super lesna bremenost,bez nikakvi komplikacii,prirodno i lesno porodena,za zal prerano zaminala na onoj svet,taka sakala sudbinata,no i kasno se omazila.. Eve eden primer na edna moja koleska,moze ke vi bide uteha na tie koja mu ja mislat za vtoro,treto dete i tn Zenava e razvedena i ima kerka 25 godisna...po nekoe vreme povrotno ja sretnuva svojata prva ljubov,od nejziniot kraj,nesudena ljubov i toj razveden i resavaat da ja obnovat t.e krunisaat svojata ljubov i se vencaat...ostanuva trudna na svoi 49 god i bez oko da i trepne si go rodi deteto..rodi zdrava prava kerkicka koja sega ke polni 2 godini.Da ja vidite sega zenava,prolepsana,raspolozena,polna so elan i volja za bilo sto...baska si ima pomos od kerka i...baska idese celo vreme na rabota i se porodi po priroden pat bez nikakvi komplikaciii... Pa sega vie mladi majki koi mislite deka ste prestareni posle ova razmislete si malku[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|