AneLav RR -> RE: Миење садови (27.11.2014 14:28:07)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR Во последно време имам чувство дека ми се трошат часови миејќи садови и шишиња. и се повеќе ми иде на нерви тоа. Уф, пусто што сега немам место у кујна за машина. Треба да ја реорганизирам цела кујна за такво нешто. А тоа значи не само пари за машина, туку за цела нова кујназ. Скромно. Ќе почнам да се преправам дека ме болат рацете или нешто слично за да го убрзам процесот [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Везилка ако ми веруваш јас плачев откако ќе ги заспиев децата кога ќе ме чекаа милион садови. Не можев да издржам повеќе почнав драми да правам и лани за св.Никола си добив машина. По три пати миев во денот по малку само да не ми останат за навечер а сепак ми остануваа. Бев толку преморена што едвај чекав да завршам да се истуширам и у кревет. Многу голем благодет е. Станав помалку нервозна и имав време и со децата да си поиграм. Значи мој совет плачете , кукајте , драми правете, не им давајте на мажите[sm=smiley1.gif], користете ги сите методи само да добиете машина[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|