vezilka RR -> RE: РР Плажа (11.7.2012 11:21:35)
|
Аман бе што збориш??? Колку поголеми, милјарда степени!? Сериозно ќе исцркаме ако се зголемат температуриве дури и за еден степен! Инаку добро ви утро, ден кому како, хе,хе. quote]ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 Dobro vi utro...Aj krsi noga temjana,ne se sekiraj iako mislis deka nisto ne znaes ke gi rasturis ic gajle da nemas...Jas vcera se razocarav,vikam sto ti e zivotov,zenava so ja cuva M i nasle pocetna faza na rak na zeludnik,lele vcera koga mi kaza,jadna pocna da place,na seta maka pocna da vika lele sto ke pravam bez mihaela,kolku se vrzav za nea,pa koj ke ja cuva sega...lele se se poremeti,do odmor neznam sto ke pravam,do petok ke e kaj majka mi a za od ponedelnik boze moj...zenava cel den sum ja mislela vcera.. [/quote] Леле Михаела, и сега што ќе правите.. Жално за жената. Ете и другарка ми, малата ја чуваше свекрва и и таа одеднаш и нашле рак на дојка и неколку дена мораше да решат што ќе прават со детето. Ја запишаа во градинка, и тоа со треиста врскиоти нели во сред лето тешко ги примаат.
|
|
|
|