|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Плажа
13.7.2012 13:42:51   
Natuska85
Пази да не те слушнеuser posted image ,крка сеа месишта,скаришта негде,нели треба да почасти после бранење на дипломската деuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 426
13.7.2012 13:48:28   
Beatris
Па јас затоа се развикав, мора да слушне!!! А ако не слушне ќе види после тука и не и гине user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 427
13.7.2012 13:58:19   
temjana
Рака на срце јас не смеам да се жалам мене ми донесе бајадера и кока кола ладнаuser posted image а инаку уште една многууу убава вест ми кажа сеуште не е сигурно па затоа не ја споделувам ќе оставам она да си каже кога ќе биде 100% сигурнаuser posted image п.с не е трудна да не се филмате user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 428
13.7.2012 14:00:53   
Beatris
Ааа претпоставувам што е, ама кога ќе каже, ќе признаам ако сум мислела нешто сасвим трето, еве давам чесен титов пионерски збор! user posted image

Абе кога ќе трне на арно, тргнато е! user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 429
13.7.2012 17:06:04   
kikicka
Тука сум бреееее...Мори КОБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ја ти кажав ти спрегни го коњот и пичи за НГ. А НАТААААААААА треба од ГВ да затане еве на макпетрол и барем едно кафе да пијме.
Исто важи за сите што патот ги носе накај НГ.

Инаку месишта слабо денес,нали де Петок се посте па фино лепо вечер ЛИПЧЕ со компиЛче ке се мезе.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 430
13.7.2012 17:09:21   
Annet
женче ти честитам од срце,уште ,многу успеси да редиш,алал да ти е,Л треба да биде горда што има мајка како тебе,брависимоооооооuser posted image user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Тука сум бреееее...Мори КОБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ја ти кажав ти спрегни го коњот и пичи за НГ. А НАТААААААААА треба од ГВ да затане еве на макпетрол и барем едно кафе да пијме.

Инаку месишта слабо денес,нали де Петок се посте па фино лепо вечер ЛИПЧЕ со компиЛче ке се мезе.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 431
13.7.2012 17:20:55   
kikicka
Леле Тања не лафи за РИВАЛКАТА на цел трошок па и она најде сега да се меша.user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Eve me i mene,denes ke vi se zalam na MOJATA RIVALKA koja e ko clen na familijata a i povekje od toa i koja vlece mnogu pari od nashiot budzet KOLATA
Pa i trebalo ulje pa i trebalo filter pa i trebalo kaishi pa i trebalo ....beter e od mene vo potrebiteuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

женче ти честитам од срце,уште ,многу успеси да редиш,алал да ти е,Л треба да биде горда што има мајка како тебе,брависимоооооооuser posted image user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Анет тенк ју веримач,а и на сите за убавите зборови. На сите со убаво да се враќа се што ке посакате. Од убаво данекуртули никој.
Темјанаа морав твоето дуде да го разблажам.А за новостите благовремено ке ве известам,и јас сум вонеизвесност.user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 432
13.7.2012 17:40:24   
Melanija RR
Кикичка честитки user posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 433
13.7.2012 23:28:06   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ДЕчки да не оди некој накај Прилеп денес? Итно ми е да најдам превоз за мене и Филип! Или ако знаете некој со кола што оди натаму, па да не однесе, ќе си платам фино лепо. Ве молам ако знаете пишете ми веднаш, многууууу е итно!user posted image

Инаку АнаМоли се шпацира на Пиво Фест user posted image да знаете да не се секирате user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 434
14.7.2012 11:35:24   
Maca25
Кикичке честито!!!! user posted image user posted image user posted image
Ајде сега брзо и една работа да си најдеш!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 435
14.7.2012 11:36:51   
Ikana
Дечки добар ви ден од сончевото Маврово! Денес е Галичката свадба, невестата ни е колешка од факс на мене и на Маца, па може и да скокнеме до Галичник, да видиме како ќе се одвива прославата.
Конечно малку се опоравив од шокот завчера, се уште ми е мака, и секогаш ќе ми биде, за жал.
М оздраве, пу пу машала, и се врати апетитот, крка каши растура.
Имајте убав викенд!

Непосредна врска до пораките: 436
14.7.2012 11:46:44   
Maca25
Баш сабајлево прочитав дека колешка ни и дечко и победиле во изборот за Галичка свадба. Ептен ми е мило! Само се чудам како ќе ја носи тоа невестинската носија тешка 25 кг. на ова топлово. Носијата иде со вентилатор гратис user posted image

Јас сум кома, се вратив сабајлево во 3,30 од диско, ме болат нозе, глава, грло...се. Сега ги испратив Н. и мм на гости, да си го разладам малце станот и се враќам во кревет. Денес ќе ме нема.user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 437
14.7.2012 12:29:57   
kikicka
Е бре мацоо растураш по дискава ти! Кој е како тебе?

Ние истеравме синока,и тама нели де да испадниме и до диско и ние ,како влеговме така снема струја user posted image и ајде цурих назад т.е дома. Фала богу Л не почести со спиење цела вечер,тоа и ми требаше па денес сум свежа.

Ај нека и е честитаГаличката свадбана колешката ваша.
Кој е за овошно ражниче

user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 14.7.2012 12:32:54 >

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 438
14.7.2012 13:20:12   
penelopa
Поздрав жени- ете и мене конечно- помина испитот по сло. јазик- не беше многу тешко- се надевам на позитивни вестиuser posted image Уште еднаш честитки за кикичка и понатаму само успеси да редиш. Ние денес сме на свадба- тууу сум заборавила како тоа изгледа а утре кај свеки на ручек - така да викендов брзо ќе летне. Чаос и пријатен ден на ситеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 439
14.7.2012 17:55:28   
Fiao
Majkiiii! Da spodelam edna mnogu srekjna vest za mene - mojata najdobra drugarka e bremena!!!!!! user posted image user posted image user posted image , vcera doznav i se podmocnav od srekja! Uste posrekjna sum sto i decata, zdravje boze ke ni bidat generacija! Prvo viduvanje ke i go preporacam forumov pa moze ke ni stane forumdzika! radosti, radosti !!!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 440
14.7.2012 19:18:36   
elenak
Хелоу женски дојдов и јас на плажава оти со многу мака сабајлево ја напуштив онаа вистинскатаuser posted image Бре 10 дена што бргу минуваат кога не си дома. Честитки на сите што имаат за славење многу се собрало за читање немам толку време ме чекаат купови од алишта. Ама барем си се одморив поштено, од секојдневието не од другоuser posted image Поздрав

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 441
14.7.2012 23:07:27   
Melanija RR
Fiao честитки за другаркати да си има најубава бременост.

Јас предмалку се прибрав од работа па ај да почастам за новата работа(скоро една недела) зошто заборавив user posted image
user posted image
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 442
15.7.2012 0:24:24   
Maca25
Честито Меланија нова работа!!! user posted image
И Фиао лесна бременост на дригарка ти! Се чудам како бремените издржуваат на горештиниве. Мене ме фака паника од топлово, полудувам во секунда, одам да се туширам со млака вода и се смирувам малце.

Сакав баш да прашам, од што може цела ноќ да добивам грчеви само на едната нога. не ми беше свиткана, беше исправена, толку многу ме болеше што во сон почнав да вриштам и да плачам. Почнав одма со магнезиум. Кога бев бремена немав грчеви, сега имам, а не знам од што.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 443
15.7.2012 0:36:42   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Сакав баш да прашам, од што може цела ноќ да добивам грчеви само на едната нога. не ми беше свиткана, беше исправена, толку многу ме болеше што во сон почнав да вриштам и да плачам. Почнав одма со магнезиум. Кога бев бремена немав грчеви, сега имам, а не знам од што.

И мене многу често ми се случува и тоа кога носам високи штикли, да не е од тоа?
А инаку може да е и недостаток на калциум/магнезиум, пијај и сигурно ќе помине.

Инаку супер ми е вечерва на плажава, Жељко Јоксимовиќ во живо ми пее, па си го слушам и си уживкам....морав да се вратам од Пиво Фест заради Миа, маж ми остана да се забавува user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 15.7.2012 0:37:45 >

Непосредна врска до пораките: 444
15.7.2012 0:38:34   
Maca25
Е да, на високо бев едно 6-7 саати. Башка скокање, играње....никогаш не ми се случило ова до сега.
Како е во Прилеп Палешка? Преполно?

Непосредна врска до пораките: 445
15.7.2012 0:52:47   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Е да, на високо бев едно 6-7 саати. Башка скокање, играње....никогаш не ми се случило ова до сега.
Како е во Прилеп Палешка? Преполно?

Од штиклите е ќе помине.
Прекрасно е во Прилеп, моментално Жељко пее, преубаво..ненормална гужва има...преку 300.000 посетители.
Ова е навистина манифестација на која треба да се биде.

Непосредна врска до пораките: 446
15.7.2012 13:58:57   
temjana
Добар ден женскииииuser posted image Ние денеска одмараме со мажле вчера се журкавме до раните утрински и на крај завршивме пред сендвичараuser posted image Вечерва ќе одиме во Софија ќе ги носиме свекор ми и свекрва ми на аеродром заминуваат на 2 мсеца во Канада, ќе ми фалат искрено user posted image Ајде ставете по едно алдно нес и лубеничеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 447
15.7.2012 14:18:52   
Pepelaska *
user posted image

Еве лубениче темјана, одма за бременитѕе, нескафево нешто не можам да го изматам убаво.

Јас немам ни еден саат спиено, си дојдовме од Прилеп во 3 па комшиите правеле веридба за синот и грмеа тапани и пиштоли исто како дома да ми беа, ептен блиску до нашата соба, М се исплашил заспан бил па одвај го смириле user posted image
Ми беше мака што го оставив, ама кој да знае.

А инаку Прилеп беше многу убаво , прв пат одам на Пиво фест супер било

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 448
15.7.2012 22:20:18   
maki1
Dobra vecer RR,kak ste mi ,ite ste skitnale negde.jas konecno pred kompjuter da sednam ,so vakcinana za morbili i te kako se iznamacivme,so T i kekvost,ama se nadevam deka konecno pomina i moze malku da se opustime.Vikendov nisto posebno si presedovme domce,nisto od plazive ,ama aj zdravje ke setneme dr.vikend.pozdrav do site i ubava rabotna nedela vi poakuvam.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 449
16.7.2012 9:57:02   
AnnaMolly RR
Добро утро, женски! Еве јас да ја сефтосам плажава сабајлево, само не можам слики да поставам, нешто ме зеза пребарувачов...

Се вративме од Прилеп, супер си поминавме. Гужва ненормална имаше, никогаш во живот немам видено толку луѓе на едно место.
Ич не ми се доаѓаше дома, ама ич! Ама ете мора, па сега сум назад во реалноста, куча-посо user posted image

Live and let live

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 450
Страница:   <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?