|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Плажа
9.10.2012 8:28:22   
Maca25
Хахаха Фели!! ЈАс и ти ранобудни тука. Јас си станувам секој ден ко за на работа, а не сум на работа. user posted image
Сега одам да си правам едно гооолемо кафе и да ги чекам моите спанковци да станат. Денес сме сите дома, сите болни ќе си се дружиме user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 901
9.10.2012 8:31:40   
arh_diz
I jas sum tuka Maca , M cela nok kasla ne sum spiena.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 902
9.10.2012 8:41:20   
Maca25
Направи му го лекот за кашлица user posted image Навистина помага.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 903
9.10.2012 8:46:58   
Tanjat7880
Kafe sakam i jas,stanata sum vo mugrite pa bash ni treba i dobro drushtvo i kafeuser posted image
Se blizi praznik,nekoi srekjnici imaat moznost za spojuvanje na istiot pa odat,patuvaat,Bansko,Istanbul...Jas imam shansa Krushevo da go shetam no sega citam od petok vrneziuser posted image
Nekoja nekade odi?

Непосредна врска до пораките: 904
9.10.2012 8:57:24   
Maca25
Јас сум на боледување до среда, а четврток (како и сите македонски празници) мојата фирма си ги работи. За среќа имаме празнична дневница за тие денови. Така да, јас во четврток сум си на работа.

јас пијам моментално вакво....мммм...преубаво јако кафе.

user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 905
9.10.2012 9:03:41   
Tanjat7880
Maco,netocen odgovoruser posted image Jas prashuvam koja kaj ke sheta pa dali i ke spoi a ona ke rabotelauser posted image

Непосредна врска до пораките: 906
9.10.2012 9:15:28   
mmbucko
I jas sakam od jakoto kafe + doturce. Glava mi paga :((((, kaj edvaj ja drzam od temp i povrakanje kaj bebco cica ko sasav, kaj drugoto dete mi e isto so stomacen virus pa sea i tretoto, najgolemoto go fati. Juhuuuuuuuu. I sega ko mikrobiolog sveceno izjavuvam "da mu e...biiiip mamata na toj koj go izmisli stomacniot virus". Ah da i sveki denes treba od bolnica da ja zimame posle operacija na kolk. More kolga ke podrazmislam dobro mi ide edna z'ta ljuta da drmnam :)))))

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 907
9.10.2012 9:18:26   
Ikana
Декември ќе дојде а ние уште ќе пишуваме на РР Плажаuser posted image

(Одговор на членот mmbucko)
Непосредна врска до пораките: 908
9.10.2012 9:24:09   
Maca25
слабо сме се собирале на плажава, па не сме ја испишале user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 909
9.10.2012 9:49:08   
sandriana RR
Девојчиња, абе ладно за на плажа - 7 степени сабајле...Ајде, креирајте некое чајџилниџе, кафитерииче или што и да е затвореноuser posted image Сабајлево се испогужвав на микро за брисеви-ја носев Тина и еве се прибрав на работа-а 3 ноќи око не сум склопила од што кашла дете. Вчера сварив од лекот на Маца-ќе видиме како ќе ни делува. Ајде, еве и малку чајче од мене, да се потстоплиме
user posted image

Непосредна врска до пораките: 910
9.10.2012 9:56:09   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Јас сум на боледување до среда, а четврток (како и сите македонски празници) мојата фирма си ги работи. За среќа имаме празнична дневница за тие денови. Така да, јас во четврток сум си на работа.

јас пијам моментално вакво....мммм...преубаво јако кафе.

user posted image

Maco od kaj go najde kafevo?
Sakam i jas vakvo  

Непосредна врска до пораките: 911
9.10.2012 10:12:16   
Maca25
ми го донесе кумот од New York....италијанско и бразилско инстант кафе.

и ова ни донесе ....мммммммм

user posted image

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 9.10.2012 10:18:13 >

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 912
9.10.2012 10:26:17   
dostickage
Nisto Maco nema drugo care "osim" da dojdam na kafe user posted image

Непосредна врска до пораките: 913
9.10.2012 10:26:46   
dostickage
Kafeto od tebe a ja nosam cigarilosiuser posted image

Непосредна врска до пораките: 914
9.10.2012 10:36:37   
Maca25
Ајде тргај одма!!!
Само напукај се со ленекс и пролајф, мм има стомачен вирус. Вирусов сите не помина, чекаме сега само гуштерот да но го фати user posted image

Непосредна врска до пораките: 915
9.10.2012 10:42:47   
Pepelaska *
Добар ден женси, залади малку и сите на плажа се собравме, ама нема врска топло си ни е тука нели.
Што било убаво вака да си пиеш кафе раат по пижами да не те гледа никој настрана user posted image дека до ниедно време не си облечен.

Туку јас имам една дилема, мм треба да оди на терен до Кавадарци 2 3 дена па му викам да не однесе до Гевгелија кај што сме кумови да си поседиме со Мартин , ама од друга страна па малку се плашам никогаш не сме биле разделени ако почне да ми плаче и вреска што ќе му правам user posted image .А баш ми се оди, има и таму мало девојче па белки ке се заиграат.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 916
9.10.2012 10:47:30   
Maca25
Со мт не сте биле разделени и се чудиш мт ако почне да вреска и да плаче по тебе ?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image не душо, тоа ретко се случува user posted image user posted image user posted image

се шалам, се мислиш М. да не почне да плаче по татко му, така? епа ако има мало дете таму, ќе си игра, ќе си истражува нов терен и нема да му текне на татко му. на тебе само може да ти текне user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 917
9.10.2012 10:56:25   
Ikana
Ме изнасмеа Мацоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 918
9.10.2012 11:01:01   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

ама од друга страна па малку се плашам никогаш не сме биле разделени ако почне да ми плаче и вреска што ќе му правам user posted image .

мене на тоа ме асоцираше оваа реченица. ама кога прочитав убаво, видов дека се работи за мартин user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 919
9.10.2012 11:04:35   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Ајде тргај одма!!!
Само напукај се со ленекс и пролајф, мм има стомачен вирус. Вирусов сите не помина, чекаме сега само гуштерот да но го фати user posted image

Kasnis kasnis, projdov ja so stomacen virus . i plus so nastinka i zatnat nos. user posted image

Непосредна врска до пораките: 920
9.10.2012 11:07:20   
vezilka RR
Добро утро, добар ден жени, како сте? Што има ново..хе,хе, ладно а? Ако, ако..веќе ми здосади тоа жештините, сега можеме и да шетаме.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 921
9.10.2012 11:07:26   
Maca25
Ала да ви е, ние сега го поминуваме тоа. Прво јас, па нина па еве од вчера официјално и мм е почесен член во нашето вц. user posted image кој што прави, јас само дезинфицирам user posted image

Непосредна врска до пораките: 922
9.10.2012 13:49:15   
Elce
Само да ве поздравам,и да ви кажам една убава вест,бебето на мојата покојна пријателка преживеа,после 5 дена на апарати,почна да диши самостојно,сега е на одделение преместена на клиника,се учи да пие млекце од шише,рефлексот сеуште не и е развиен ја хранат со сонда,но полека ке научиuser posted image .Нека ни е жива и здрава Калина.

Непосредна врска до пораките: 923
9.10.2012 13:51:00   
Ikana
Оххх колку убава вест!!! Браво Калина, борец убав!!!

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 924
9.10.2012 13:57:00   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Само да ве поздравам,и да ви кажам една убава вест,бебето на мојата покојна пријателка преживеа,после 5 дена на апарати,почна да диши самостојно,сега е на одделение преместена на клиника,се учи да пие млекце од шише,рефлексот сеуште не и е развиен ја хранат со сонда,но полека ке научиuser posted image .Нека ни е жива и здрава Калина.

user posted image user posted image user posted image user posted image   sonce malecko

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 925
Страница:   <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?