RE: РР Плажа (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Natasa981 -> RE: РР Плажа (19.10.2012 14:39:52)

Vcera slavevme prv rodenden na kerka mi! mi porasna sonceto,neznam ni kako mi letna godinkava ejj.. eve i jas da pocestam nesto :)

[img]http://images.pinkcakebox.com/big-cake1495.jpg[/img]

Ikana -> RE: РР Плажа (19.10.2012 14:40:44)

Честито на двете, само успеси да си редите!!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

miana -> RE: РР Плажа (19.10.2012 14:45:20)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

Vcera slavevme prv rodenden na kerka mi! mi porasna sonceto,neznam ni kako mi letna godinkava ejj.. eve i jas da pocestam nesto :)

[img]http://images.pinkcakebox.com/big-cake1495.jpg[/img]

Нека и е срекен роденденот срцка,нека расте гооолема и паметна девојка..
Фала на сите што ми честитавте ,нека ви даде бог и вас да ви се нижат успеси на секое поле [sm=smiley31.gif]
Инаку да јас не ви кажав кога дипломирав ама ви кажав кога го положив последниот испит. Дипломата сеуште не сум ја земала ама со уверението се запишав на постдипломски - на Безбедност и финансиска контрола и многу сум срекна и исплашена ( како ли ке постигнам - работа,две деца и учење [sm=zmeden.gif] )

Natasa981 -> RE: РР Плажа (19.10.2012 14:49:00)

fala mianke! i tebe neka ti e so sreka upisot na postdiplomski..ne se sekiraj, koga se saka se se moze ,veruvam deka ke se snajdes nekako i rabota i deca i ucenje. Pozdrav

kikicka -> RE: РР Плажа (19.10.2012 15:38:13)

дее е така нека се угоде...Блонд јас повеке ке ја налееам дипломата со оваа 2та слика првата ја оставам на другите.
Од индијанките сакала нејќела и јас ке апнам ,бидејќи цела вечер читам како на сите му се јаде,па и мене почна стрвост да ме фака. Наташа нека е Среќен Роденденот здрава жива нека е!

Јас еве да се пофалам направив колачи,изгледа слични се на Миана рецептот,јас го гледав на Делимано страницата за рецепти,ама не го направив баш таков со суво грозје.

sandriana RR -> RE: РР Плажа (19.10.2012 15:42:52)

Честитки за Блонд и Миана, нека е среќен роденденот Наташа - само убавини да си дочекувате сите и успеси да си редите![sm=bravo.gif][sm=rozica.gif][sm=darilo.gif]

Melanija RR -> RE: РР Плажа (19.10.2012 15:50:48)

Леле колку частенки [sm=bravo.gif]
blond со здравје да си ја возите колата и честито дипломска,ти посакувам понатамошен успех [sm=bravo.gif]
miana честитки за започнувањето на посдипломскиот [sm=bravo.gif]
Natasa981 да ви е жива и здрава ќеркичката [sm=bravo.gif]

Ама и јас имам за частење [sm=smiley1.gif] денес славам 3 години на Рингераја [sm=sloncek.gif]
[img]http://zazabava.com/sites/default/files/imagecache/460_width/sodrzina/2012.02/cocktails.jpg[/img]

kikicka -> RE: РР Плажа (19.10.2012 16:18:24)

Те така бе жени како дојдовме на плажата со пиење така и да си одиме[sm=bravo.gif]

Calypso -> RE: РР Плажа (19.10.2012 16:27:45)

Честитки блонд, миана, Наташа, Меланија!!! Само успеси да нижите понатаму, а малата на Наташа голема да расте!

Частење падна денес... ај дај Боже и јас наскоро да частам, барем наредниот месец се надевам. Слабо некако одат странициве на плажава... не сме нешто инспирирани? [sm=smiley36.gif]

Директно покрај камин ќе се селиме, така ми се чини [sm=smiley36.gif]

elenak -> RE: РР Плажа (19.10.2012 17:09:14)

А браво само частенки тука [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image] Па кога сте тргнале да се фалите ај и јас да се пофалам. Си земав овластување за одговорен проектант и сега сум ви архитект со право на потпис и печат во потрага по работа [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Знам дека сте прејадени денес ама ај кој не каснал уште ништо нека навали на пицава (поефтинко да си поминам нели сум без работа)[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
[img]http://www4.slikomat.com/11/1019/eic-pizza.jpg[/img]

Ај и по еден cheesecake со малини, па не оди частење без благце.
[img]http://www4.slikomat.com/11/1019/4ur-komadn.jpg[/img]

Gardenia -> RE: РР Плажа (19.10.2012 17:27:50)

Е шо убаво само убави вести,честитки на сите и се само вакви убави работи да ви се случуваат[sm=bravo.gif]
јас ќе земам пица оти сум гладна,а после може и една индијанка мјаам

arh_diz -> RE: РР Плажа (19.10.2012 19:23:04)

Denes mnogu jadenje i castenje na plazava , samo za ubavi raboti da pisuvame.Cestitki za site

Bogdancanka -> RE: РР Плажа (19.10.2012 21:59:23)

cestitki za site[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]samo ubavi raboti da ni se slucuvaat

Pepelaska * -> RE: РР Плажа (19.10.2012 23:31:20)

Браво женски, честитки до сите.
Вака ја личи плажава со јадења и пиења [sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР Плажа (20.10.2012 15:54:03)

Лепотиции каде сте бе? Некако викенд дојде и сте деф да ве немааа а?

Ikana -> RE: РР Плажа (20.10.2012 15:58:41)

Па уште малку ќе држи времево вака убаво, после тоа ќе кукаме дека е досадно дома[sm=smiley36.gif]
Јас едвај чекам да залади, на времево никако не си, по 20 степени разлика во 1 ден...многу е! Инаку сонцето ми годи, ама разликиве во температура ич!

Snowhite RR -> RE: РР Плажа (20.10.2012 16:04:21)

Жени плажава ко шо ми се гледа до в година ќе ни стои вака, дај коистете го сонцево дури уште го има и да бегаме, па да не треба лизгалиште да ја правиме[sm=smiley1.gif]

Ikana -> RE: РР Плажа (20.10.2012 16:05:24)

Сноувајт тебе нигде те нема! Како си, како напредувате?

Snowhite RR -> RE: РР Плажа (20.10.2012 16:15:55)

Тука сум јас, ве читам на другите теми, ама на плажа слабо идам ова лето, доста ми беше базенот кај што работам, па апстинирав од плажава.
Инаку супер напредуваме, бебушот е понапреден неколу дена за гестациската недела, засега имам да не се зарекнам школска бременост.
Овде што има ново, старо?

Џесика -> RE: РР Плажа (20.10.2012 16:19:57)

Сноувајт си ја нареди работата, си склепа беблак, ние уште ке се мислиме [sm=smiley36.gif] секоја чест, само со лесно! Јас нешто нервозна сум, дали дека дома, па све ми смета, треба еден тон работи да средам, од подрумот почнувајќи, па да ги спакувам убаво смалените алишта на детево и да ги симнам во подрум, а претходно да ги исперам и онака ко ланец на исхрана се се сведува на чекање на ефтина струја вечер за да пуштам машина и до тогаш ќе чмаам и ќе терам све у ку*ац [sm=jezicek.gif] ручек не им праам денес, штрајкувам! Ќе си праам што ми е ќеиф па веќе аман!

Ikana -> RE: РР Плажа (20.10.2012 16:29:43)

Џас, го знаеш лекот за нервоза...к**мицин, или едно ладно пивце[sm=smiley36.gif]....
Па ќе им пееш вечер на алиштенцата и на машината[sm=jezicek.gif]

Snowhite RR -> RE: РР Плажа (20.10.2012 16:39:18)

Е не ќе му ја мислам, јас не знам вие што му ја мислите, кога смислено е се. Еве од другаркиве само јас чекам второ и сега ги инспирирав и нив, не се пазат, ама некако не им се фаќа, викаат за прво одма се фати, а второво потешко некако[sm=smiley36.gif]. Затоа многу не му ја мислите, па нели треба да се множиме
А Џесика кај тебе што има друго ново, на една тема прочитав дека имаш нова работа, воспитувачка, ако не се лажам а?

Ikana -> RE: РР Плажа (20.10.2012 17:29:51)

Еве ви малце добро музиче за на плажава....

Џесика -> RE: РР Плажа (20.10.2012 17:37:25)

Имам, имам, кај 25 секој ден ги слушам да ми пискаат, уште второ да родам и право во Бардовци да тргнам[sm=smiley36.gif] не, шала на страна, сакам и планирам да правам, ама оваа држава наша ме вработи на договор на дело, немам ни здравствено, ни стаж, кај бре ќе го гледам и раѓам, ни породилно, ни бутур, не се може така, да се стабилизирам-одма ја правам Ивана, ќе ми испаднат голема разлика децава ама ај [sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: РР Плажа (20.10.2012 18:01:04)

Е ај така нека биде, кој чекал дочекал...
Туку да ве прашам дали некој користи т.е. купил од производите на Делимано, им ја гледам сега странава и вака ми фаќаат око 2-3 производи. Другаркиве нон стоп ме прашуваат што да ми купеле за куќата, па сега ми дојде идеја да си порачам нешто од овде, ама ми треба препорака.

Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>