RE: РР Плажа (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Felly RR -> RE: РР Плажа (2.7.2012 11:32:07)

Леле жени што убаво сте се собрале на плажава, ама на никоја не и текнало кафе да стави. Ајде едно ладно ставете, јас едвај станав од болки, пишав и во темата за болки во грбот, ако некој има лек нека пише.[sm=smiley36.gif]

Hunny -> RE: РР Плажа (2.7.2012 12:19:35)

Здраво рр-ки, како сте на жешково? Јас мислев нема да преживеам денеска, ама и тоа помина. Денес почнав на работа, го прекинав породилното, а [sm=duda.gif] нема ни 3 месеци. Ама тоа е мора така да биде[sm=smiley19.gif] Среќа ме пуштија порано, па сега не можеме да се изнагушкаме.

Calypso -> RE: РР Плажа (2.7.2012 14:10:04)

Ај еве од мене кафето денеска...
[img]http://www.gastrosib.com/images/uploads/2012/06/ledena-kava.jpg[/img]
се надевам добри сте ми... ние уживаме со малиов дома, демек... само се бркаме наваму натаму... одвај чекам да одам кај моите да има кој да ми го чува, раат да се средам[sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР Плажа (2.7.2012 14:18:12)

Дечки ми треба совет....мислите дека е добра идеја да се оди со 7 месечно бебе на море....моите ме тераат да одам со нив ама некако шубе ми е[sm=zmeden.gif]

vanessa30 -> RE: РР Плажа (2.7.2012 14:20:55)

Zdravo zenski, mene me nemase nekoe vreme, bev vo Bt da iskoristam poslednite denovi od porodilnoto i stariot god. odmor, i denes prv den na rab. Sreka koristam taa opcija za majki doilki do 15 casot, namesto vo 16.30. Utrovo so tesko srce se odeliv od mojot[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/duda.gif[/image], a koga se slusnav na tel i mi kazaa deka me baral i vikal mama, mama. abe srcevo mi se raskina, edvaj izdrzav da ne se rasplacam.

Pepelaska * -> RE: РР Плажа (2.7.2012 14:23:03)

Икана извини вака, ама ако си луда да не отидеш, [sm=smiley1.gif], па и не е толку мало 7 месеци, пиши списокот и оди уживај малку.
Освен секако ако мислиш ти дека не би можела да издржиш.

Ikana -> RE: РР Плажа (2.7.2012 14:25:20)

Знам и мене ми се оди, само шубе ми е, ќе прима за 1 недела ДТП и полио, а една недела после вакцината треба да одиме, евентуално...инаку ќе имам помош од моите секако, со нив ќе одам...и мм ме тера да одам, а мене ми е страв[sm=zmeden.gif]

Beatris -> RE: РР Плажа (2.7.2012 14:27:19)

Ишшш двете на море!!!!!!!! Будалче едно! Јас А ја носев на 4 месеци, дури и ја бањав во море. Според мене ОДМА да си отишла! И точка.

И плус од вакцините ако има реакција има одма, така да НЕ ТУКУ СЕ ВАДИИИИИИИИИ!!!!!

Andriance -> RE: РР Плажа (2.7.2012 14:27:23)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Дечки ми треба совет....мислите дека е добра идеја да се оди со 7 месечно бебе на море....моите ме тераат да одам со нив ама некако шубе ми е[sm=zmeden.gif]

не знам само што ти е шубе??? поголем рај за бебе од море нема...ти изгледа не си била на сите часови кај Видоевски [sm=jezicek.gif]
можеш само да го угушиш тука ако останете а имаш опција да му ја киднеш

Ikana -> RE: РР Плажа (2.7.2012 14:46:59)

[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ок значи тоа е тоа, идеме на море ваљда! Фала дечки!

vezilka RR -> RE: РР Плажа (2.7.2012 14:47:34)

Ма какво шубе да си идеш и ич да не му се секираш!! Уживкај те си со бебуш, плус и баба и дедо тука, мераци!! [sm=smiley36.gif]

Beatris -> RE: РР Плажа (2.7.2012 14:48:07)

Ај земете не и нааас [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

temjana -> RE: РР Плажа (2.7.2012 14:58:39)

Иканке ти стварно си било идишано во мозочето[sm=smiley36.gif] Шубе треба да ти е ако останеш во пеколот овде, инаку ако тие некаква утеха пријателка викендов беше во Дојран со 12 дневно бебе па сега ти види [sm=jezicek.gif] А внук ми со 4 месеца го однесоа во Доминикана така да твојата цуцка и те како е спрамна за моренце, прашањето е дали мама е?
Ајде шибајте таму и да си поминете најубаво во свет[sm=smiley31.gif]

kikicka -> RE: РР Плажа (2.7.2012 15:20:27)

Иканоо тебе не ти иде умот [sm=smiley36.gif] Оди мор уживај,користии малку тоа твоите башка и времето ке ти помине така,а вака ке капиш дома на клима и плус можиш полошо да и направиш со климите.

Ikana -> RE: РР Плажа (2.7.2012 15:35:18)

Па ајде кој е за плажа нека повели со нас, го собираме од дома, а посебно Беатрисче ќе ми се направи кеиф ако не дружите! Во право сте, подобро отколку дома на клима окапување по цел ден! Ве гушкам сите!

Beatris -> RE: РР Плажа (2.7.2012 15:37:51)

И да не сте се вратиле без да ја избањаш М!!! И тоа да биде документирано со слика иначе не веруваме [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ivoni4ka -> RE: РР Плажа (2.7.2012 16:28:44)

lele ikana pa uste i se mislis abe nema razmisluvanje spakuva kuferite i trk vo voda i da znaes deka ke imas ODMOR ( mama i tato se so tebe) uzivancijaaaaaaaaaa [sm=smiley36.gif]

zensk imam edna golema vest cel den placam od sreka
imeno posle spntaniot aborts sto go imav vo 2009 god mi dijagnostcraa CIN 2 i vsokorizicen HPV se utepav od plakanje i trckarenje po doktroi i ispituvanja i pregledi i kolposkopi i pap testovi ...... abe 300 cuda i samo sto dojdov do stadium za lasersko lecenje op [sm=rozacrtici.gif] sto cin mi napravi i problem vo bremenosta prerano skratuvanje i otvaranje na groloto na matkata vo 8 mesec.
sega posle bremenosta pravev 2 pap testa = negativni[sm=bravo.gif]
denes gi dobiv rezultatitte od MANU HPV= otsutno[sm=bravo.gif]
biopsija= normalni kletki [sm=bravo.gif]

Beatris -> RE: РР Плажа (2.7.2012 16:33:09)

Одлична вест Ивони4ка! Сите наредни прегледи да ти бидат такви! [sm=bravo.gif] Ајде сега чести нешто тука на плажава додека не сме фатиле песок да јадеме [sm=smiley36.gif]

ivoni4ka -> RE: РР Плажа (2.7.2012 16:37:04)

[img]http://whatscookingamerica.net/Appetizers/GoatCheeseTorta2.jpg[/img]
[img]http://zena.hr/images/clanci/specijal_72_big.jpg[/img]

kazuvajte ako nekoj drug saka nesto drugo vednas lepam[sm=smiley36.gif]

ivoni4ka -> RE: РР Плажа (2.7.2012 16:39:04)

[img]http://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/9/3/93f8c2f2786417494b808438eb80efd4_view_l.jpg[/img]

kikicka -> RE: РР Плажа (2.7.2012 16:59:53)

Супер резултатите испаднале.[sm=bravo.gif] во пуста гора нека одат тоа болестите.

Инаку јас цврцц сум се отспалаеден саат фино лепо,па сега ке папаме ике шетнеме.

Maca25 -> RE: РР Плажа (2.7.2012 17:24:58)

Честито ивони4ка!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Јас сега се вратив од работа, жива вода, па и уште треба до шпорет да стојам и ручек да правам....ти е[sm=smiley35.gif]м животот! [sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР Плажа (2.7.2012 18:50:19)

Честито срцка, алал да т е, пу пу никад да не се врати, иш!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamicki -> RE: РР Плажа (2.7.2012 22:51:58)

Додека се печете на плажава и пиете коктели, би сакала да замолам за поддршка: оние кои имаат ФБ профил, ако сакаат, нека стават „ми се допаѓа“ на следнава фотка:
Лајк за Климент!!!

miana -> RE: РР Плажа (2.7.2012 23:01:36)

Епа девојчиња дојде и тој ден ( во случајов нок) [sm=smiley36.gif] ) да Ви кажам ( да Ви се пофалам ) дека денес го полагав последниот испит и напишав апсолутно се...Во последниов семестар постигнав супер успех две 10 ки,една 9 ка и сега чекам резултат од последниов испит...Неможам да постирам слика ( сликомат не функционира а на друга страна незнам како ) за да Ве почастам нешто..Ова е голем успех за мене,на мои 25 години,со две деца ( едно 4год и едно 6 месеци ) да ја завршам успешно и последната година од факсот..Сакав да продолжам понатака,но решив да одморам малце па кога ке пркне малово да си продолжам...Ете тука сакав да ја споделам мојата радост...[sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>