Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Девојки Имате денес попуст на групер за Техни спа третманите со кои слабеев јас,во дермаестетика.. Купете си макар еден,два па ке видите какво олеснување ке осетите- и самите ке сакате да си ги продолжите а ке можете директно кај нив да продолжите по истата цена..Јас се мислам да си одам уште на три....
Дали некој правел третман на коса со бразилски кератин на некоја од страниве со попусти што ги даваа? И да не знаете да не има некаде моментално што оди, јас не успеав да најдам. Ми се увртело тоа у глава сега
decki na grouper ima popust na nekoja memori pernica od medobil ima li nekoj iskustvo so nivnite proizvodi, ili uste podobro ako ja ima pernicava???
За квалитетен и здрав сон! 61% попуст на медицинска перница Memory Comfort Pillow од Медобил во вредност од 1550 ден. по цена од 599 ден.
nekako dobra cena mi e, a vo plan sum da kupam memori pernici za mene i mm, pa ova nekako se pogodi e sega bidejki ne najdov tema posebno za pernici, ako ne vi e tesko spodelete nekoe iskustvo so memori pernicive i od kaj ste gi kupuvale
decki na grouper ima popust na nekoja memori pernica od medobil ima li nekoj iskustvo so nivnite proizvodi, ili uste podobro ako ja ima pernicava???
За квалитетен и здрав сон! 61% попуст на медицинска перница Memory Comfort Pillow од Медобил во вредност од 1550 ден. по цена од 599 ден.
nekako dobra cena mi e, a vo plan sum da kupam memori pernici za mene i mm, pa ova nekako se pogodi e sega bidejki ne najdov tema posebno za pernici, ako ne vi e tesko spodelete nekoe iskustvo so memori pernicive i od kaj ste gi kupuvale
Јас ја имам од топ шоп и супер е,арно ама Медобил е имитација на Топ Шоп..Јас се зезнав со слим едн лифт хеланките од медобл и веке не купувам вакви имитации од кај нив,ти како сакаш.
Девојки, што искуство имате со апарати за правење леб? Има некој марка Вивакс на попуст преку групер, па ако некоја има сличен ве молам пишете. Само што побрзо, понудата истекува до вечер, а до 14ч. денес можам да префрлам пари :)
Девојки, што искуство имате со апарати за правење леб? Има некој марка Вивакс на попуст преку групер, па ако некоја има сличен ве молам пишете. Само што побрзо, понудата истекува до вечер, а до 14ч. денес можам да префрлам пари :)