eli07 -> RE: Среќен роденден на taska и Eli07 (7.7.2012 11:24:37)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: taska Eli07 neka ni e srecen rodendenot :)))) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] da ne se porodi :P)))) mojot definitivno ostanuva na 8 juli crnogorec nizaeden ИЗВОРНА ПОРАКА: Dimana ИЗВОРНА ПОРАКА: taska Eli07 neka ni e srecen rodendenot :)))) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] da ne se porodi :P)))) mojot definitivno ostanuva na 8 juli crnogorec nizaeden Taska sreken neka ti e rodendenot ajde vari kafe da castis ,Eli07 izgleda torta pravi da se oblazime posle kafeto sreken neka i e i nejze,ovaaa godina ke imate najubav poklon vo vasite zivoti.Vi posakuvam najprvin da si imate mnogu zdravje da se porodite najlesno sto moze i da uzivate i da se raduvate na nasmevkite na vasite bebinja cel zivot. Fala devojki na cestitkite [sm=smiley31.gif] Ne ne se porodiv i moevo inaet ke bide :P Ajde povele na torta,sladoled sto vi dusa saka a za razladuvanje mozam samo kadata da vi ja ponudam[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Mnogu mi znacat vasite cestitki zasto znam deka se najiskreni....Pozdrav mamicki[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|