Среќен роденден на taska и Eli07 (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие >> Честитки

Порака

Felly RR -> Среќен роденден на taska и Eli07 (7.7.2012 10:15:48)

ИЗВОРНА ПОРАКА: taska

Eli07 neka ni e srecen rodendenot :)))) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] da ne se porodi :P)))) mojot definitivno ostanuva na 8 juli crnogorec nizaeden

ИЗВОРНА ПОРАКА: Dimana

Eli07 neka ni e srecen rodendenot :)))) [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] da ne se porodi :P)))) mojot definitivno ostanuva na 8 juli crnogorec nizaeden

Taska sreken neka ti e rodendenot ajde vari kafe da castis ,Eli07 izgleda torta pravi da se oblazime posle kafeto sreken neka i e i nejze,ovaaa godina ke imate najubav poklon vo vasite zivoti.Vi posakuvam najprvin da si imate mnogu zdravje da se porodite najlesno sto moze i da uzivate i da se raduvate na nasmevkite na vasite bebinja cel zivot.

taska -> RE: Среќен роденден на taska и Eli07 (7.7.2012 10:20:57)

Bujrum na zurka [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] pravam kokteli ima torta , klima i legen so ladna voda [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Felly RR -> RE: Среќен роденден на taska и Eli07 (7.7.2012 10:22:14)

[img]http://us.123rf.com/400wm/400/400/ivonnewierink/ivonnewierink1002/ivonnewierink100200151/6369558-two-bouquets-of-orange-tulips-in-purple-vases-with-ribbons.jpg[/img]

Среќем роденден taska и Eli07!

eli07 -> RE: Среќен роденден на taska и Eli07 (7.7.2012 11:24:37)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Dimana

Taska sreken neka ti e rodendenot ajde vari kafe da castis ,Eli07 izgleda torta pravi da se oblazime posle kafeto sreken neka i e i nejze,ovaaa godina ke imate najubav poklon vo vasite zivoti.Vi posakuvam najprvin da si imate mnogu zdravje da se porodite najlesno sto moze i da uzivate i da se raduvate na nasmevkite na vasite bebinja cel zivot.

Fala devojki na cestitkite [sm=smiley31.gif]
Ne ne se porodiv i moevo inaet ke bide :P Ajde povele na torta,sladoled sto vi dusa saka a za razladuvanje mozam samo kadata da vi ja ponudam[sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif] Mnogu mi znacat vasite cestitki zasto znam deka se najiskreni....Pozdrav mamicki[sm=smiley2.gif]

eli07 -> RE: Среќен роденден на taska и Eli07 (7.7.2012 11:26:57)

Ne znam zasto cela poraka ne mi se postirase...Nema veze fala uste ednas za cestitkite pa ajde so ubavi vesti da ne izraduvate denes ili utre (taska ova za tebe najmnogu vazi).Ti posakuvam najsreken rodenden da imas i da si se olesnis brzo[sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif]

Maca25 -> RE: Среќен роденден на taska и Eli07 (7.7.2012 17:02:38)

Среќен роденден !!!

taska -> RE: Среќен роденден на taska и Eli07 (7.7.2012 21:28:21)

fALA NA CESTITKITEEE VE SAKAM SITE , DENESKA DENOT GO POMINAV U INTIMNA ATMOSFERA SO GOOOLEMA TREMA I NEIZVESNOST ZASTO SABAJLE U 8 IDAM DA ME PORAGJAAT SO PROVOKACII [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] ISKRENO EPTEN MI E STRAV

Страница: [1]