Beatris -> RE: Опрема за новороденче (19.8.2011 1:10:46)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: sani 13 jas si kupiv takva komodicka od prima mebel za 6000 i imam dusece za soblekuvalna mm ne mi se razbira ic u tie raboti ama sepak mislam deka e mnogu poevtino od toa kolku pari se soblekuvalnite! i mene mi otidoa 4 masini ama majka mi mi gi ispegla [sm=bravo.gif] uste malce mozam da se vadam na bremenosta pa vikam daj da iskoristam [sm=smiley2.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981 sani13, a kolku e visoka taa komoda za presoblekuvanje? i imase li izbor na boi, me interesira. A da, i ova, dali namenata e bas za toa, komoda za presoblekuvanje na bebe so postolje znaci i dole fiokarnik ili..? I mene takvo mnogu ke mi treba, sakam da si kupam ama nekade otprilika se po 10000-12000 den,ova tvoevo e relativno eftinko ИЗВОРНА ПОРАКА: Merka5 Komodite za presoblekuvanje na bebe se site nad 10.000 sto gi gledav,no zatoa vo BabyBlu vo Aerodrom si najdov 3in1 :)))),krevet koj dodeka e malo bebe,so ograda se pravi krevetce i ima komoda na koja se stava za presoblakanje dusece i fiokar i pod krevetceto i na komodata za presoblekuvanje....nekako mi dojde kako dobra idea,bidejki ke go koristi od 0 do 5-6godini sigurno. Taka napraviv i so car seat-ot i so kolickata,i ednoto i drugoto mu gi kupivme od 0mes do negde 3-4godinki koga ke bide da moze da gi koristi,5ka se :))). A vo Prima imaat ubavi skafcinja i razni boi,moze da se kombiniraat elementite.
|
|
|
|