Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Mojot termin e 13.03.2013 proletno detence fal mu na boga samo ovie 2,3 meseci vo toplo vreme posle ke si uzivkam ne sakam toplini so sreka i so lesno neka ni e na site
Gwendolin 17.08, lavce-oh 18.08 Kade ste dusicki dali uste cekate ili veke se olesnivte?Mislam deka Vie bevte na red .Site mudro si molcat nikoj nisto ne prijavuva , ajde treba mekici da przime barem posabajle poladnoto oti posle mnogu e zesko ni se przat ni se jadat
Kaj mene nema nisto novo si uzivame vo meseto,sincevo moe ne mu se izleguva,a ne znae deka na mama i e tesko veke,jas si prognoziram ovaa ili drugata nedela tuka sme ,spusteni sme ponisko go sekavam veke ,i ubavo si e svrteno pa so Gospod napred ke bide toa koga ke saka.denovive odam na ctg,inace pocnavme a ja broime 38 nedela pozzzzz mamicki so lesno na site
Eeeeee Malecka23 jas denes bev kaj babica ,nema da se poragam vo mk ,tuka e drugo ,nema ctg do poragaj .Inace mi kazaa deka se spustil dolu pa sea ke vidime koga ke izleze Eh kolku sakav da sme cimerki ,ama ne :( Edvaj cekam veke da go vidam ,si vikam sto ne proslo ,pa i ova ke projde,ke izdrzime :) So lesno na site i kazete so kako,kako se osekate ? pozdravcinja
lele sto ubavo bas me raduva sto se spustilo se sprema za iskacanje ajdee pobrzo da se guskatee...moevo aber nema od spustanje epten malku ali pak e visoko ama aj se tesam deka imam povremeni bolki vikam so bolkite ke si se spusti:)...ajdeee so lesnoo i pobrzo da si gi guskame bebncata
Dragi moi, mene terminot mi e 30. 08 i kako sto se nablizuva se poveke panika me faka neznam kako ke pomine porodzajot. Inace pocetok na 38 nedela sum i vaka nemam nikakvi znaci za porodzaj iako sincevo mi e premnogu aktivno vo stomakov kako da ne mu se docekuva da izleze nadvor. i jas sum netrpeliva da si go vidam no si vikam neka odi us malku :). Se plasam od nepoznatoto.
Zdravo na site mamicki jas sum nova vo forumot samo da ve pozdravam i da vi kazam mojot termin pomina bese na 04-08-2012 no moeto bebule ne sala da izleguva izgleda musica se dopagja volta meseto.
eeeee mamicki samo da Ve pozdravam,da Ve prasam kako ste ,nesto novo?Kaj mene nisto ,edvaj cekam ,ama na Marko ubavo mu e kaj mama Uste mi e strav inace,ama nekako se spremam psihicki .<pozdrav i cmokcinja
mojata princeza pristigna na svet stotuku se vrativme od bolnica i zaedno si se guskame vi posakuvam lesen poragaj na site mamicki kakov sto bese mojot;)
i kaj nas isto i se uarnilo na cucata i odvreme navreme ne zeza nedelava treba da se vidam so dok sto ke me poraga pa se nadevam ke me zadrzi...ajde uste malce sitno broime
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.