Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
па во четвртокот беше уште тука, но ништо не спомна кога ќе оди, ајде рече ке ни јави. Денес во Кр.Паланка е празник па сигурно е на манастирот.Таму е денес слава.
Dragi moi prijatelki da vi kazam bas mi e drago sto mislite na mene i vetuvam deka od denes sekoj den i jas ke ve mislam i ke se citame obavezno. Dosega ne mozev da bidam redovna od pricina sto imam mnogu problemi. Inaku praznikot ubavo go pominavme imase mnogu posetenost. A za vo bolnica veke ne odam i ke si cekam bolki pa togas ke odam i so Gospod napred. A da ne vi pisuvam sto se mi se sluci vo bolnica ikako se odnesuvaat doktorite so pacientite mislam deka ke bide neblagodarno bidejki ako jas sum nezadovolna moze ima nekoj drig sto e zadovolen. Samo sakam da kazam deka jas pominav katastrofalno, so traumi, so problemi i na kraj sama potpisav i odluciv da ostanam doma i da cekam bolki da dobijam .
za katastrofalnoto ponasanje na celosniot medicinski personal vo bolnicite, da si znaes deka i jas sum so tebe. A sto se odnesuva do ova drugoto, cuvaj se i pravi kako sto ti kazuva srceto. Se nadevam od se srce deka se ke bide ok
Bile jas sum od Stip, i na pregledi si odam na privatno, deka sega site se privatni i tamu mi e super doktorkata e odlicna za se i za da te pregleda, i za da ti objasni i se. A pred nekoj den morav u bolnicata da otidam zasto doktorkata mi bese na odmor, a imav potreba da odam, i tamu ne sakaa ni da me poglednat i mi se isponasaa i recisi me izbrkaa, demek ne bilo itno zasto sum otisla tamu i drn drn katastrofa. Duri se ispaniciv zasto tamu ke moram da ragam, a ne te fermaat 2 % me faka panika i se plasam od niv od tie tamu sto rabotat
Adrijana e toa mi se sluci na mene. Ama ako pocnam da raskazuvam na golemo ke ispadne. Stom odis na privatno na drzavno ne ni pomisluvaj, eve mene sto me snajde vo drzavna isto i jas odev na privatno koga otidov vo drzavna se odnesuvaa kako da sum zivotno koe i da umre ne e problem. Strasno, katastrova.
Скоро сите нови трудници се ставени во список, идни мамички пријавувајте се, а како гледам ни доага плоден период со многу нови бебеиња на рингераја, јупиииииииииии
Zdravo na site. So termin vo avgust se porodiv na 2ri septemvri, se pomina dobro pa sega sme doma i se prilagoduvame so noviot clen bez da go zapostavime pogolemiot sin Pozdrav do idnite rodilki da im bide so les!
Оооо биле па тебе ти се ближи термин, ајде белким се породилни болки и белким ќе не израдуваш и ќе се олесниш!Ајде со лесно нека ти е!А второво е момче или?