|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
30.8.2010 9:34:40   
Sajna
Ana bebe ne se otkazuvaj mene duri vo sedma nedela od bremenosta ppocna da mi pokazuvaat testovite user posted image user posted image , i toa saba rozeva linija, koga go prasav doktorot rece deka e poradi mala doza na progesteron vo krvta , taka da ne gubi nadez povtori go testot za nekolku dena, mada jas bi ti preporacala preku krv cista rabota odma ke si doznaes ...pozdrav i ti posakuvam user posted image user posted image

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 776
30.8.2010 12:57:35   
anebebe
ti blagodaram sajna ne gubam nadez ke pocekam uste nekoja den i odam na proverka na krvta pa sto bide bide

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 777
30.8.2010 16:51:42   
Idna mamica
Навивам за тебе ана бебе само напред,да си видиш user posted image

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 778
30.8.2010 19:23:44   
Natasa981
еве и јас навивам за бебче !user posted image

(Одговор на членот Idna mamica)
Непосредна врска до пораките: 779
31.8.2010 16:32:04   
malata mo
Sanja i jas stiskam palci,daj boze da vidisuser posted image ,pa da se oslobodis od napnatosta......user posted image
Pozzz na site

Непосредна врска до пораките: 780
1.9.2010 13:46:07   
sunshine0704
Zdravo na site, ja sum nova na forumot i vi posakuvam na site sto cekate user posted image ili user posted image da vi se ostvari zelbata, i jas sum edna od vas, megjutoa eve veke 7-8 meseci se obiduvame i nema se uste nisto iako e se ok medicinski. Malku sum razocaranauser posted image no se nadevam deka eden den ke se izraduvam od pozitiven rezultat i ke bidam srekna mama

(Одговор на членот malata mo)
Непосредна врска до пораките: 781
1.9.2010 13:55:49   
Bogdancanka
dobredojde mila ti posakuvam prijatna druzba na rr,se nadevame so pozitivnata energija na rr sto zraci ke dojdeme pobrzo do posakuvanata cel user posted image tuka sme za sovet,podrska i uteha pozzzzzz mila i stiskam palci sto pobrzo da si gi vidis dvete crtki...stom medicinski se e ok...opusti se mila i samo pozitivno da se navevame deka naskoro ke gi vidisuser posted image iliuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот sunshine0704)
Непосредна врска до пораките: 782
1.9.2010 14:25:48   
sunshine0704
vi blagodaram od srce, poddrskata najmnogu znaci vo ovie momenti zatoa sto jas se preopteretiv prethodnite meseci i malku se izdeprimirav, pozdravce user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 783
2.9.2010 10:02:36   
Sajna
Jas treba da dobijam na 9 ama kicmata dole pod bubrezite denovive me utepa od bolka dali nekoj imal vakvo iskustvo kako znak na bremenost... da se utesam malce :)

Непосредна врска до пораките: 784
2.9.2010 10:31:35   
Sajna
Sunshine ic da ne se sekiras se ke bide, nie za prvoto isto pominuvavme ama se ke si dojde, relax malce, eve za vtoro pak isto neke i neke ama ne se otkazuvame , samo napred i pozitivno razmisluvanje

Непосредна врска до пораките: 785
2.9.2010 14:05:35   
sunshine0704
da, treba pozitivni misli ama malku mi e tesko da ne mislam zosto sega nema i site drugi prasalnici vo glavauser posted image ... se nadevam deka se ke bide ok user posted image , ti posakuvam sto pobrzo i tebe da ne izraduvas za vtoro user posted image .
Posle ciklus ke pravam uste nekoi analizi na krvna slika pa ke ve izvestam user posted image . Imajte ubav den

Непосредна врска до пораките: 786
3.9.2010 11:06:54   
suzeto
jas treba na 6 da dobijam,daj boze da ne ne dobijam da gi vidamuser posted image user posted image
ne osekam nisto ,nemam nikakvi simptomiuser posted image

Непосредна врска до пораките: 787
3.9.2010 11:10:23   
Bogdancanka
daj boze mila da gi vidis dvete crtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 788
3.9.2010 11:47:02   
srcushka
zdravo !se plasham da napravam test:((((
mi docni 10 dena ama sekogash mi docni pa ako e negativen ke se razocaram ushte poveke
Vaka si ziveeme vo nadez a gi sakameuser posted image ke pocekame ushte nekoj den ama ne smejam ni da cekam pred godina dena imav vonmatericna user posted image ke poludam se me demek bolat gradi me sece stomak a nishto nema user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 789
3.9.2010 11:51:58   
Bogdancanka
ajde mila stiskam palci ovoj mesec da si gi vidis dvete crtkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот srcushka)
Непосредна врска до пораките: 790
3.9.2010 12:21:46   
Sajna
Srcuska odma da odis da si napravis test nisto strasno, :) daj boze da e rezultatot user posted image , ako ne e zdravje drugiot mesec...bez razocaruvanja,

Непосредна врска до пораките: 791
3.9.2010 12:29:34   
arh_diz
srcushka napravi si test .I cekame da ne izraduvas

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 792
3.9.2010 12:32:11   
belabela
Zdravo zenski i jas sum edna od onie koi se nadevaat na user posted image .
So maz mi se obiduvame 10 meseci i nisto. Ispituvanja se uste nemame praveno zasto oficjalno ke stapime vo brak na 22.09 pa ako ne bide do togas ke naprvime edna rutinska kontrola.Mnogu pati sum gi imala simtomite i pak user posted image doaga a i ovoj mesec se mislam deka ke dojde treba da dobijam na 13 ama uste pred 3 dena mi najavuva deka ke dojde.No nadezta e sekogas tuka pozitivni misli i ke bide.
user posted image user posted image Na site iscekuvatelki im posakuvam sto pobrzo da si vidat user posted image i da go imaat najubaviot period vo svojot zivot.user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 793
3.9.2010 12:36:06   
arh_diz
belabela simptomite za bremenost i za dobivanje kaj nekoj se isti taka da mozebi si bremena

Биди тоа што си

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 794
3.9.2010 13:01:51   
belabela
Daj boze da sum mislam deka ke bidam najserkniot covek na planetava. Ve sakam site i sakam sto poskoro da si se raduvameuser posted image user posted image user posted image user posted image i da si imame user posted image vo mesinjata.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 795
3.9.2010 13:02:20   
Sajna
Ja streba na 9 Sept, da dobijam kicmata me skina od bolka i mnogu cesto odam da mokram , ama gradite nesto ne me bolat...edvaj gi cekam veke tie user posted image

Непосредна врска до пораките: 796
3.9.2010 13:30:41   
srcushka
fala vi za podrshkata i na site vi posakuvamuser posted image ja s mislam deka vo sekoj mig ke dobijam a pupkite na gradite mi se golemi kako za doenje ponekogas me sece stomakot a posle nekolku minuti nema nishto aj ke pocekam do utre sabajle so testot barem i mm da e doma inaku prvata bremenost mi bese prekrasna samo sto tesko ostanavuser posted image imam potpolna dijagnoza za sterilitet i imame kerkicka Slabo proodni kanali nma ovulacija bez klomifen i policisticni jajnici NO GOSPOD SAKASHE DA BIDE I I SE RODI.posakuvam site da bideteuser posted image A nie ne se otkazuvame pa sakame sestrickauser posted image

Непосредна врска до пораките: 797
3.9.2010 13:33:55   
Sajna
Srcuska i jas istoto go pominav so prvoto detence, eve sega za vtoro pak isto veke godina dena nisto pa sega sum na klomifen i ke vidime se nadevam ovoj mesec user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 798
3.9.2010 14:15:11   
srcushka
ajde sanja zaedno da bidemeuser posted image sakam doma koga se odi na prsti mirishe nauser posted image ise e nekako veselo eve se raznezniv veke a malata postojano pita koga ke ti porasne mesheto a mesheto od klomifeni pregnili i od hsg kako na rana trudnica user posted image haosna sum celata sigurno ke mi dojde mi seuser posted image lelelelelele

Непосредна врска до пораките: 799
3.9.2010 14:46:49   
iki82
Sanja i srcuska vie isto imate pcos i veke ste rodile edno detence? jas imam pcos i probav ednas so klomifen i inseminacija, sega od dr nedela pocnuvam vo novi pobedi. bas mi davate nadez i vi posakuvam mnogu brgu nova bremenost :)

Непосредна врска до пораките: 800
Страница:   <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?