|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
16.9.2010 20:49:48   
Natasa981
ne draga mama26, ne sum bremena, ustvari ne sum napravila test,seuste ne mi kasni,pa se dvoumam ,nesto me kopka ama kako i da e strav mi e da ne se razocaram..ajd da batalam ja samo se napnuvam bez potreba hahuser posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 851
16.9.2010 23:06:00   
Beluvce
Pa Natasa jas taka napraviv test ama mnogu rano i bese negativen..sega cekam da mi dojdi na 22 septemvri, a ako togas ne mi dojdi ke pocekam da mi kasni 3-4 dena i ke pram test...ama ne se razocaruvaj..ako ne ovoj pat sledniot ke bidni..poz

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 852
17.9.2010 6:55:22   
samanta
A sto ako 3dena..pred da ti dojde ..moze li da zabremenis....zaso mi kasnese..4dena i mi dojde... eden den imav onaka malku..i toa bese se..sega nemam...i ke pravam test ali ne sega zaso e pominato edna nedela ke cekam uste nedela den..pa ke pravam so mislite moze da se zabremeni..?iako mi dojde..user posted image  

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 853
17.9.2010 11:07:59   
Beluvce
hi Samanta
3 dena pred menstruacija se neplodni denovi no toa ne znaci deka ne mozis da ostanis bremena..ima sansi.
A, toa sto ti doslo samo eden den i sega nemas i toa moze da znaci nesto..megutoa samata kaza deka ke napravis test za edna nedela ...pa ti posakuvam da dobies rezultat kakov sto si posakuvas!
pozdrav

(Одговор на членот samanta)
Непосредна врска до пораките: 854
17.9.2010 13:09:27   
sunshine0704
zdravo, me nemase nekoj den poradi obvrski i mi falese forumov i muabetite user posted image , slicno kako i prethodnite razgovori, i jas imam veke 5-6 dena bolki vo stomak i polovina, a prvite dva dena i dosta ostri bolki nisko, sega imam vrtoglavici, se osekam mnogu izmorena a nemam nesto posebno fizicka rabota, moze li nekoj da mi kaze od iskustvo dali mozebi se nekoi simtomi ili se uste e rano bidejki treba da dobijam na 26? A ne sakam da se nadevam za da ne se razocaram POVTORNO...
pozdravce

Непосредна врска до пораките: 855
17.9.2010 14:29:52   
belabela
Deneska sum grogi sabajlevo me stegaa jajnicivi pa nemam sila za nisto uste ne doaga user posted image gradive po malku me bolat duri neoset_no e sega veke ne se istrpuva teretov veke ili neka dojde ili neka me ostavi raat da si ziveam denov mi e katastrofa user posted image .
4dena kasni veke ne znam sto da mislam aj ke pocekam uste nekoj den pa ke napravam testce i ke se raduvam za user posted image i za user posted image vo stomakot

< Поракaта ја уредил belabela -- 17.9.2010 14:32:03 >

(Одговор на членот sunshine0704)
Непосредна врска до пораките: 856
17.9.2010 14:52:36   
Beluvce
belabela bas ti posakuvam da gi vidis tie user posted image . jas imav dosta simptomi do pred dva dena.vo sredata prvo mi prestana golemata bolka na gradite, a i sega veke 3 den sum nastinata kivam, nosot ne mozam da si go zapram odvaj disam...megutoa jas moram da cekam zatoa sto treba da dobijam kaj 22 pa ako mi kasni da cekam do kaj 27 pa pak da pravam test..no kaj tebe e poinaku nemas mnogu za cekanje ako ti kasni 4 dena veke utre, zadutre pravi test i izraduvaj ne..
ti poskuvam sreka

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 857
17.9.2010 19:19:45   
saram_baram
nie konecno si gi dobivmruser posted image .....eden kup iskreni pregratki do site Vas i sto pobrzo da si gi vidite i vie....jas sum veke 9 nedela i nema nesto sto me pravi poveke srekna od toa....Vi blagodaram na site za podrskata, i ajde da go cekame bebetouser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 858
17.9.2010 19:56:16   
Natasa981
saram _baram cestito neka ti e! so ubavo da si go iznosis i so lesno da go rodis tvoeto bebce! da dava gospod sekomu pa i na nas. i mene pobrzo da me izraduva!
user posted image

(Одговор на членот saram_baram)
Непосредна врска до пораките: 859
18.9.2010 8:07:28   
belabela
Neka ti e so sreka imaj si lesna i dolga bremenost user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 860
18.9.2010 8:08:19   
Bogdancanka
cestitki mila ti posakuvam lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 861
18.9.2010 13:27:17   
Beluvce
Cestitki za novata trudnica

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 862
18.9.2010 16:49:07   
saram_baram
od srce, blagodaram na site....i posakuvam site da se vidime na leto so kolickite i bebinjata nekade niz park:)

Непосредна врска до пораките: 863
18.9.2010 18:44:22   
puze
cestitki i od mene za novata mamicka na fprumov.

Непосредна врска до пораките: 864
18.9.2010 21:06:15   
biljana16
Cestitki i od mene i imaj lesna bremenost.

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 865
20.9.2010 2:47:04   
samanta
cestitki i od mene lesna bremenost...jas napraviv test i na site 3mi pokaza user posted image  user posted image me interesira dali e prerano da pravam test zaso imav pret toa dobieno i posle nedela dena napraviv zaso ne ni imav ts dobieno kao so treba i nezz sega dali pak da pravam ili na lekar?user posted image

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 866
20.9.2010 8:38:03   
Палешка РР
Бремена си штом имаш user posted image user posted image , но оди на лекар да видат од што било крварењето.
Инаку кај некои жени се јавува крварење при имплантација на ембрионот во матката.
Извести не посекако.
Што убаво, уште една трудница user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот samanta)
Непосредна врска до пораките: 867
20.9.2010 9:13:28   
riba79
Cestitkiuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 868
20.9.2010 12:06:29   
sunshine0704
Cestitki za idnata mamicka, imaj ubava i lesna bremenost user posted image a nie site sto cekame daj boze pobrzo da ve izvestime so ovakva prekrasna vest user posted image
pozdrav i imajte ubav den user posted image

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 869
22.9.2010 9:35:51   
Mimushka
Zdr
Jas i ne sum tolku nova zosto postojano ve citam, ama nikako da se resam da pisam.
Veke ednas pred tri godini imav user posted image , ama sega sakam pak. Dva meseca nisto, a sega posle 24.09 se nadevammmmmmmm!!!!!!

Непосредна врска до пораките: 870
22.9.2010 9:40:28   
Палешка РР
Добре ни дојде Mimushka user posted image се надевам дека овој месец ќе ги видиш user posted image  user posted image  user posted image

И сите вие кои не читате, а не ни пишувате да знаете дека ви се лутиме user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Mimushka)
Непосредна врска до пораките: 871
22.9.2010 17:02:51   
Beluvce
zdravo na site
veke edna godina sum vo brak..i eve resivme so mazot mi da imame dete...pa sakam da ve prasam za tie tableti folna kiselina.
tabletite sodrzat samo folna ili i jod?
i kako se zemaat?
pozdrav4e

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 872
22.9.2010 17:33:49   
Kleme788
Здраво Белувче,
Јас пијам фолна киселина секое утро пред оброк, така ми рече гинекологот, по една таблета (од 5мг) а не знам дали содржи и јод за тоа прв пат слушам, мислам дека е само фолната (т.е витаминот), поздрав

Непосредна врска до пораките: 873
22.9.2010 17:51:49   
Beluvce
Kleme 788 problemot e sto jas ne ziveam MKD,a tuka citam po ovdesnite forumi najdobri bile tabletite Folio forte so folna kiselina vitamini od grupata B i jod, pa zatoa prasam dali vo tabletite vo MK ima i jod ili ne....tuka prasav vo apteka i kaj ginekolog velat deka bile dobri a i po forrumite gledam 80% gi koristat

(Одговор на членот Kleme788)
Непосредна врска до пораките: 874
22.9.2010 20:20:59   
misla
Zdravo na site..Jas imam sekogas redovna menstruacija sto mi trae po 5-6 dena..no ovaj pat mi trae dva dena i denes kako posleden iscedok...dali e toa nekoj znak ili sto? veke 5 meseci se nadevam deka ke ostanam bremena i nisto user posted image ve molam pisete

Непосредна врска до пораките: 875
Страница:   <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?