|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
17.10.2010 22:44:20   
bella25
Jas kako sto razbrav tebe ti doaga najdocna na 28 dena, a posleden pat si imala na 19 sept.,taka da tebe veke ti kasni 1 den. Ako mozes da izdrzis pravi vo vtornik, a ako proveris preku krv togas so sigurnost i utre veke ke mozes da ne izraduvas user posted image

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1101
17.10.2010 22:53:47   
Beluvce
bella25 jas najcesto dobivav na 27 dena, duri poslednite 2 meseci i na 25 dena. inaku posledno imav na 19 septemvri...pa si velam so sreka i Gospod napred vtornik sabalje edno tesce ne e loso..obicno sum hrabra no sega nekako se plasam....

(Одговор на членот bella25)
Непосредна врска до пораките: 1102
17.10.2010 22:56:37   
misla
off istata i jas sum..10 dena me boli stomakot nisko i jajnicite denes imam glavobolka...gradite me bolea kako ludi a od vcera samo po malku...za vo wc da ne zboruvame i sekoja vecer se molm da ne dobijam...samo utre da pomini da ne dobijam i vtornik pravam test..posledniot pat imav na 20 septemvri..sakam da prasam sali ja imate koristeno macinata treva i kakov efekt dava?

Непосредна врска до пораките: 1103
17.10.2010 23:03:33   
Beluvce
misla pa nie sme skros isti, mene gradite me bole mnogu do vcera, a od denes pomalku, a denes i jas imav golema glavobolka, dolniot del ns stomakot i jajnicite bolat kako pred da dobivam i islam deka sekoj mig ke dojdiuser posted image , vo WC sum postojano.jas posledno imav na 19 septemvri i jas skam vtornik da pravam test....lele

(Одговор на членот misla)
Непосредна врска до пораките: 1104
17.10.2010 23:13:22   
misla
nesakam da se razocaram i zatoa ne sakam da mislam..na mazot mi samo mu vikam ma gabe ke mi dojdi utre..sabajle stavam nema nisto radosna preradosna i sega pak mu vikam ma gabe ke mi dojdi utre ..taka samo za da ne mi dojdi pravam..ama se nerviram so stomakot boli kako pred user posted image :(((

Непосредна врска до пораките: 1105
17.10.2010 23:16:24   
Beluvce
i mene veke 10 dena me boli stomak kako da treba da dobijam......ama ke vidime...dobra nok pa se citame utre se nadevam so pozitivni misli
poz

(Одговор на членот misla)
Непосредна врска до пораките: 1106
17.10.2010 23:18:44   
misla
dobra nok i samo pozitivno kaj site i so user posted image crti vo vtornikuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1107
17.10.2010 23:18:46   
Octavia
Јас кога останав бремена првиот пат пукнав колку ме болеа јајниците, мислев дека сум настината или слично, бидејќи имав болки, а не добивав. А не помислив дека сум бремена, затоа што два месеца претходно одлучивме веќе да не правиме бебе, идеше лето и сакав да се опуштиме со еден убав одмор, па после да продолжимеuser posted image . И ова е совет кој сигурно сте го слушале, ама навистина, кога навистина престанав да мислам на тоа, забременив. А за тест, сите тестови се ОК, јас првите месеци кога пробувавме, купував од скапите, а кога останав бремена, затоа што не ни помислив дека сум, купив некој евтин, 80 ден. мислам, и тој си покажа веднаш, за неколку секунди, самоо што го ставив во чашката со урина, тргна нагоре, се појави тест лентата и веднаш, ама баш веднаш и втората цртка. Значи, не мора многу пари да давате user posted image .
На сите кои се надеваат ви држам среќа и се надевам наскоро ќе бидете благословени. Само опуштете сеuser posted image .

Непосредна врска до пораките: 1108
17.10.2010 23:21:13   
misla
 e oktavia da te slusni Gospod pa da se izraduvame site so dve crti... samo ako ne sum sakam da probam so toj cajot od macina trava pa neznam koj go ima koristeno i dali dava efekt..

(Одговор на членот Octavia)
Непосредна врска до пораките: 1109
18.10.2010 0:03:38   
lete
beluvce nie se pazevme 2 godini i eve tri meseci nese pazime i za ovie tri meseci uvek mi kasni po 1 nedela i uvek toj den soke napravam test toj den dobivam mene doktorrkata mi preporaca da pijam po edno bedoksince na den zada nemam stres vo tie predvideni plodni denovi cel red na ciklusot mie poremeten otkako nese cuvam i caj od zalfija mene me smiruva igi aktivira hormonite luge gorci ama korisno e pozdrav do site idni majki i majkiuser posted image

Веруваме само во oна на кое што се надеваме
и се надеваме на она во кое што веруваме

Непосредна врска до пораките: 1110
18.10.2010 11:29:32   
Glück90
denes treba da dobijam ama nadezta posledna umirauser posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1111
18.10.2010 11:34:13   
nadica
user posted image user posted image user posted image  опушти се мила и ке има резултат user posted image  или user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1112
18.10.2010 11:36:01   
Glück90
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do site

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1113
18.10.2010 11:38:26   
arh_diz
Ke navivame i ke se molime da ne dobies

Биди тоа што си

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1114
18.10.2010 11:49:30   
Glück90
fala na site sto navivate user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1115
18.10.2010 11:54:22   
Kleme788
Gluck90, Misla, Beluvce, Duffytheduck, Bella25,nana, ајдеее чекаме од вас да не израдувате со user posted image user posted image , да ни се пофалите со user posted image  форумов е магичен ајдееuser posted image  ќе бидеее
Мене денеска повторно БТ 37,1 а денес ми бесе датумот за добивање,се уште не правам тест,ќе почекам,user posted image  ајдеее сите да израдуваме со user posted image user posted image  user posted image

Непосредна врска до пораките: 1116
18.10.2010 11:58:56   
Beluvce
masala mesecov mnogu iscekuvalki sme...daj Boze site da gi vidimeuser posted image ....jas deneska ke kupam test...a si velam da go napravam utre so prva mokraca...pa sega so ke bide toauser posted image

(Одговор на членот Kleme788)
Непосредна врска до пораките: 1117
18.10.2010 12:04:09   
arh_diz
Na site neka vie  srekno cekame da ne izraduvate

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1118
18.10.2010 13:17:53   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Kleme788

Gluck90, Misla, Beluvce, Duffytheduck, Bella25,nana, ајдеее чекаме од вас да не израдувате со user posted image user posted image , да ни се пофалите со user posted image  форумов е магичен ајдееuser posted image  ќе бидеее
Мене денеска повторно БТ 37,1 а денес ми бесе датумот за добивање,се уште не правам тест,ќе почекам,user posted image  ајдеее сите да израдуваме со user posted image user posted image  user posted image

Леле, Клеме, прави тест те молам!!! user posted image user posted image user posted image
Да се радуваме!!!
За сите што чекат user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Kleme788)
Непосредна врска до пораките: 1119
18.10.2010 13:23:51   
bella25
Pozz do site i od mene user posted image I jas denes ne treba da user posted image sakam utre, zadutre da napravam edno testce user posted image BT i mene sabajleto mi bese 37.3 i gradite me bolat, ama me boli i stomaceto user posted image
Vi pustam sreka na site user posted image

Непосредна врска до пораките: 1120
18.10.2010 13:32:27   
Beluvce
jas temperatura meram pod miski i ne mie kiznaj sto pokacena 36,8 do 36,9....inaku kupiv test ama ne  znam dali e podobro da go pravam denes ili pak utre so prva mokraca!
sto mislite vie?

Непосредна врска до пораките: 1121
18.10.2010 13:34:38   
bella25
Beluvce ako nemas pieno mnogu tecnosti napravi go denes, ama ako mozes da pocekas togas podobro utre. Ajde prva izraduvaj ne so user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1122
18.10.2010 13:37:19   
Beluvce
da ti kazam bella25 nekako se plasam...po karakter ne sum plasliva ama ovoj pat hmmm nekako loso mi idi   

Непосредна врска до пораките: 1123
18.10.2010 13:37:31   
Kleme788
Фала ви на сите што навивате, не сакам да се разочарам како многу пати претходно, затоа не правам сеуште тест, бидејќи знае да ми закасни user posted image , а и стомакот ме боли како пред добивање user posted image  па ќе видам утре, задутре како ќе биде, а сите ние ќе навиваме за многу user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1124
18.10.2010 13:47:32   
Kleme788
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beluvce

da ti kazam bella25 nekako se plasam...po karakter ne sum plasliva ama ovoj pat hmmm nekako loso mi idi   

Без страв, белувче, и ајде утре рано да се израдуваш и ти и сите нас со user posted image user posted image , да тргне оваа недела со user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1125
Страница:   <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Ime

Jakov (100%)

Josif (0%)

Jovan (0%)

Jane (0%)

Jovica (0%)

Број на сите гласови: 1

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!