|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
22.1.2011 21:35:12   
humana
Iskreno se nadevam deka nema da ti dojdeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Te boli li stomaceto,gradite nesuser posted image to

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 1851
22.1.2011 21:40:24   
light
Humana ovoj mesec ne me bolat mnogu gradite a prosliot mnogu me bolea ama nisto si dobiv a sega mnogu mi e naduen stomakot ne znam jas sum imala edena vanmatericna bremenost pred edna godina i pravev hsg ednata tuba izleze dobar a na ednata na izvestajot pisuva se prikaza vo celost i se preliva tecnosta a pak deka imam hidrosalinx ako ne bidne ovoj mesec vo 1 sum kaj sapunov na kontrolla pa ke vidi dali ke me pravi laparoskopija ne znam mnogu se plasam
pozdrav

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1852
22.1.2011 22:19:43   
humana
Nemoj da se plasis,ke bides dobra,i ke vidis deka ke imasuser posted image ,i jas pravev kiretaza pred nepolna godina,i sve si vikam a ako se povtori pak,a samata ne sum svesna deka se ubivam so ovie misli,najdobro e da ostavime kako saka Gospod taka,pa na kraj kraeva ne sme sami cela rr e so nasuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1853
23.1.2011 20:51:46   
humana
Deneska pak napraviv test i pak negativenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,epa nemozam vise,a nikako da mi dojde sto li moze da e segauser posted image ,od problemili nikako da krenam glavauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1854
23.1.2011 21:55:12   
*mika*
Ah Humana, toa tvoe malecko user posted image  epten sramezlivo be :)))) nikako da se pokaze :))) koj test za bremenost go koristis??? jas go koristev onoj Sure Check mislam se vikase, 129 den mislam bese, od zegin. Utre zadutre vekje ke mora da se pojavat user posted image ,nema vekje kade da se krie :))) a da ne ja ima i vtorata crta, samo da ne e mnogu slaba??? ajde navivam za tebe user posted image

Непосредна врска до пораките: 1855
23.1.2011 22:02:43   
humana
Toj test go koristam i jas,ne mi se veruva deka e gresenuser posted image user posted image user posted image user posted image Se plasam da ne se cisti ili nedaj boze nekoj  hormon,uste toa mi faluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот *mika*)
Непосредна врска до пораките: 1856
23.1.2011 22:15:49   
Natuska85
Хумана ајде немој со такви црни миси.Знам како ти е и јас така си правев филмови кога ги имав симптомите а тестот излезе негативен и си мислев па да не е вонматерична бременост па не се појавува на тестот,па читав по нет леле кога ќе ми текне.И отидов на преглед и докторот ништо не виде,а можно е веќе да сум била user posted image ама ептен на почеток.НАредниот месец не добив user posted image и ги видов моите user posted image .Не прочитав наназад по постовите колку ти касни ама почекај не покажува веднаш и најдобро со утринската мокрача да го направиш.Ајде ти пушам најголема среќичка што побрзо да ги видиш твоите user posted image .user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1857
23.1.2011 22:17:40   
*mika*
Nemoj da se nerviras najmila, ke bide... ako te maci mnogu, pa zasto ne si zakazes na ginekolog nedelava, da ne se izmacuvas so testovive??? Deka veke ti kasni skoro edna nedela ako ne se lazam, neli??Imas neko drugi simptomi denes??? jas imam samo bolka vo gradi i vo dolniot del na stomakot.. nieden drug. Najmnogu na svet sakam da si trudnicka, i zaedno da barame po forumive... Toa Testovite se na baza na HCG hormonot, a toj kaj sekoja zena so razlcen intenzitet raste, moze ovulacijata bila pokasno otkolku sto mislis... daj boze... samo da si gi vidis i ti user posted image ... uste utre...da me izraduvas user posted image

Непосредна врска до пораките: 1858
23.1.2011 22:33:37   
humana
Mnogu vi fala na dvete,vasata podrska mnogu mi znaci uste utre se javuvam da zakazam na ginekolog,inace utre mi e 5 den kako mi kasni se nadevam deka jas gresam a vie imate bravo.Ve guskamuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот *mika*)
Непосредна врска до пораките: 1859
24.1.2011 8:52:54   
KRISTIJANA*
Humana so tebe sme , ke bide se super ke vidis pozz

Непосредна врска до пораките: 1860
24.1.2011 13:29:19   
light
Zdravo humana nemoj da se sekiras eve i jas trebase denes da dobijam ama uste ne si vikam bash ovoj mesec koga treba da odam kaj Sapunov zedov test mada ne veruvam ne znam dali e rano utre do go pravam testot

(Одговор на членот KRISTIJANA*)
Непосредна врска до пораките: 1861
24.1.2011 13:41:14   
Bogdancanka
ajde zenski samo opusteno i pozitivno ke bide kako sto treba da bideuser posted image user posted image user posted image Humana i ligh od srce vi posakuvam ovoj mesec da si gi viditeuser posted image ajde neka ni se mnozat user posted image na rr

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1862
24.1.2011 15:15:43   
Glück90
ajde bez ocajuvanje site rr sto e nase ke si dojde i jas uste cekam i ne se otkazuvamuser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1863
24.1.2011 15:23:15   
Olivia
Abe odkazuvanje nema samo frlete se na rabota , baska sega samo za vo krevet e da si lezis toplicko,na mm ako treba i lisici ke mu stavam ako treba za krevet ke go vrzam , vreme e za vodenje ljubov a ne za pravenje bebe, se ke si dojde na krajotuser posted image ...Srekno souser posted image iliuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1864
24.1.2011 15:52:35   
KRISTIJANA*
olivia sovrseno go kaza ova " vreme e za vodenje ljubov " drugoto ke si dojde koga treba pozz do site

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1865
24.1.2011 15:59:17   
Just baby
Humana samo smireno i ke vidis deka za den dva ke gi vides tvoite user posted image user posted image
Od pregolema zelba za user posted image zaboravame deka bitna e ljubovta i vodenjeto ljubov, toa e osnoven del do ispolnuvanjeto na nasite zelbi.
Ova e ubava godina i site ke si gi videme nasite user posted image , nekoi porano nekoi pokasno.

Непосредна врска до пораките: 1866
24.1.2011 21:47:57   
KRISTIJANA*
nemozev da izdrzam napraviv test :(user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 1867
24.1.2011 23:05:02   
Just baby
Stom seuste ne si dobila znaci nisto ne e izgubeno, seuste postovi sansa da gi vidis user posted image . Jas se osekam kako naduen balon. Stomakot mi e balonce, osekam ponekogas i teskotii. Neznam dali e poradi toa sto mi zavrsuva ovulacijata pa gi imam ovie simptomi. Kolku poveke citam tolku po zbuneta sum, istite simptomi se i za menstruacija i za ovulacija i za bremenost user posted image . Ke vidime sto ke bide user posted image . Ajde ocekuvam uste user posted image ili user posted image od site vas

Непосредна врска до пораките: 1868
25.1.2011 18:56:05   
humana
Jas sepak dobivuser posted image user posted image user posted image ,da vi kazam poveke se isplasiv sto ne mi doaka,da ne mi e hormon ili cisti,pa nekako sabajle mi olesna koga dobiv.Nema razocarivanjeza naredniov mesec imam dobar osekaj.samo uste ne razbiram zasto tolku mikasneseuser posted image nikogas ne mi se slucilo

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 1869
25.1.2011 19:04:41   
Natasa981
Humana mila, dali ti primas nekakva terapija momentalno? Ili se obiduvate prirodno..izvini na indiskretnosta vaka
pozdrav do tebe,nema otkazuvanje..kolku podolgo cekame, podolgo ke se raduvame! user posted image user posted image user posted image user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 1870
25.1.2011 19:05:33   
Natasa981
ama ne e loso i pobrzo da se fati, sega koga ke podrazmislam:)) !

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1871
25.1.2011 19:18:18   
*mika*
oooo...nalmila humana user posted image ... svarno imav nekoe custvo za tebe... dobro ne znaci deka sum greska, mozebi ne bilo za ovoj mesec, tuku za naredniot  user posted image ... bidejki ti mi ja dade energijata, da otidam da kupam test i da si gi vidam moite user posted image , sega naredniov mesec, jas seta moja pozitivna energija ke ti ja pratam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i nemoze da ne uspee magijata user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1872
25.1.2011 19:19:44   
KRISTIJANA*
HUMANA I JAS KAKO STO OSEKAM KE DOBIJAM , NE IZDRZAV VCERA NAPRAVIV TEST I ...NISTO AMA AJDE SLEDNIOV MESEC ...SE NADEVAM KE SE RADUVAME DVETE ZAEDNO KISS

Непосредна врска до пораките: 1873
25.1.2011 20:49:57   
humana
Humana mila, dali ti primas nekakva terapija momentalno? Ili se obiduvate prirodno..izvini na indiskretnosta vaka

Ne prima nikakva tarpija,prirodno se obiduvame,pijam dekortin(kortikosteroidi)ama toa e posto imam lupus,mika fala ti za energijata se nadevam deka ke ja iskoristam ovoj mesec.KRISTIJANA ne se sekiraj naredniov mesec ke si gi vidime user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1874
25.1.2011 21:46:40   
Just baby
Nema potreba od nervozi humana. mislam deka najgolem problem ni e opteretenosta , da gi vidime user posted image . treba saqmo da se opustime i da uzivame, a toa samoto ke si dojdi koga najmalku ocekuvame kako i se drugo vo zivotot. samo smireno i se ke bideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eve sreka za site od mene

Непосредна врска до пораките: 1875
Страница:   <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?