Natasa981 -> RE: Сакаме две црти (27.1.2011 23:42:12)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: sharlot babyhope,znam tocno kako se custvuvas.Ne znam kako e problemot so tebe i so tvojot soperug no znam deka na krajot se ke se resi.Najverojatno dosega si gi cula ovie zborovi od mnogu luge veke 100 pati.Jas mozebi 10 meseci bev opsednatat so toa i sekoj mesec cekav sto pobrzo da zavrsi za da vidam dali ke mi dojde ili ne.Nekako poslednive dva meseci ne se iznenaduvav koga ke dobijam ,nekako ocekuvam.Eve sega treba da dobijam na 30,seuste se nadevam deka nema da mi dojde no se naogam deka ne mislam postojano na toa kako porano.Doktorot poslednite nekolku pati koga bev kaj nego mi reca samo" veruvaj mi,ke bide" i jas navistina veruvam vo nego deka najdobro si ja vrsi rabotata i deka navistina eded den ke bide .Ne sme samo jas i ti vo bolnicite ,neli ima uste ednem kup mali koj cekaat vo cekalnite so slicni problemi.Znam deka za nekogo vednas,za nekogo porano ,a za nekogo malku pokasno no site ke si go docekaat svoeto bebence.Veruvaj mu na tvojot doktor,jas znam deka sakame segfa i vednas.,no malku ke se strpime.N e se razocaruvaj,mladi sme,pa na krajot na kraevite ne sme frlale po boga so kamenja:))) bravo sharlot! navistina ubavo napisano..! taka treba site nie sto sme vo ocekuvanje na dvete crtki - opusteno i so malku trpenie do celta.Moram da priznaam deka malku se pronajdov vo zborovite na babyhope, pozdravce do tebe najmila , no ne treba da se ocajuva samo napred da terame pa duri i tvrdoglavo ako treba [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|