|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
18.3.2011 18:36:54   
aksor82
zenski vi blagodaram na podrskata mnogu nadezta sekako posledna umira no moite sili se veke na kraj predolgi 10 g user posted image user posted image se nadewvam deka testot ne e tocen za nekoj den ako seuste ne dobijam ke pravam pak i naginekolog se nadevam deka gresi testot a ne jas i deka vo najskoro vreme ke gi vidam moite user posted image

(Одговор на членот omorfo89)
Непосредна врска до пораките: 2226
18.3.2011 19:36:22   
negla
ajde pozitivno , zenicki!!!znam deka e lesno vaka da zboruvas no vazno e vo teski momenti nekoj da go kaze  user posted image .jas treba da cekam do 28mi za da vidam dali nesto bidnalo  user posted image .ne sum voopsto strpliva!!

(Одговор на членот aksor82)
Непосредна врска до пораките: 2227
18.3.2011 19:42:17   
negla
otkako pocnavme so mm da raboime na "slucajot"vo dolniot del kako nekoi grcevi osekam.sto li moze toa da bide?nekoja druga dali veka cuvstvuvala?

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 2228
18.3.2011 21:22:39   
Just baby
I jas imav grcevi minatiot mesec posle edna nedela od kako mi zavrsi, Ovoj mesec povtorno istoto, od vcera pocnav da gi imam i neznam sto e ?user posted image

Непосредна врска до пораките: 2229
18.3.2011 21:23:03   
aksor82

ИЗВОРНА ПОРАКА: negla

ajde pozitivno , zenicki!!!znam deka e lesno vaka da zboruvas no vazno e vo teski momenti nekoj da go kaze  user posted image .jas treba da cekam do 28mi za da vidam dali nesto bidnalo  user posted image .ne sum voopsto strpliva!!

tokmu taka togas e najpotrebna podrska na emotiven plan daj boze da si gi vidis tvoite user posted image user posted image i da ne izdraduvas stiskam palci pa da slusneme dobri vesti user posted image

Непосредна врска до пораките: 2230
19.3.2011 13:40:24   
Bobe
Negla pozdravce i do site ringerajki,da mila i jas od koga pocnavme vo obid za bebe ne samo grcevi tuku i znacitelni promeni vo teloto,na primer:gradite se zgolemia i vidno se otcrta areolata(i venite na gradite iako bas bel ten nemam se poznava) znaci spremni se za proces na doenje....i.tn neka ne te cudi ili plasi normalno e toa provereno od ginek.
redovno ve citam i navivam za vasuser posted image user posted image user posted image
edno prasanje:koga moze da se pravi test na krv???posle kolku vreme??
redovna menstruacija imam na 28 dena tocno nekade okolu 567 imav ovulacija bevme vredniuser posted image user posted image user posted image  epten stomakot se podu so grcevi i jauser posted image trk na lekar nesto vide no ne bese siguren me prati na test krv no togas bese 14 ne pokaza nisto spored moe mislenje bi trebalo najrano na 17 za test(na 21 cekamuser posted image da ne dojde) sto mislite vie sorry ako ve zbuniv so dative,no bi sakala i vaseto ceneto mislenje da go procitam
p.s stomakot si ostana potecen,grcevi cat-pat ne jaki vo predel na matka jadam ohooo,pijam voda ko luda zedna sum non-stop i trcam u wc na sekoi pola saat me budi i vo son 3-4 pat i blagi bolki vo grbot drugo simtomi niks

Непосредна врска до пораките: 2231
19.3.2011 13:41:32   
mimo
zenski denes naprajv test ama negativen izleze pa ne zam dali e uste rano 4 dena mi kasnaaat

Непосредна врска до пораките: 2232
19.3.2011 13:47:54   
mimo
bobe moe mislene e da pocekas uste nedela pa ke si doznaes potocno bidistrpliva i so srka ti pozeluvam na gi vidis user posted image user posted image ctri

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 2233
19.3.2011 14:02:16   
negla
i jas isto kako tebe se custvuvam,bobe!!!!ama mene na 28mi treba da mi dojde potocno da mi ne dojde taa user posted image .same venite ne mi se ocrtani ama gi custvuvam nekako porasnati.

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 2234
19.3.2011 14:04:38   
negla
dobro e,mimo,ti kasni!!!pricekaj malku!!!!uste e rabo.posakuvam i mne da mi kasni i da ne mi dojde 9 meseci!!user posted image

Непосредна врска до пораките: 2235
19.3.2011 16:28:15   
maca83
Zdravo!imam problem user posted image ciklus imav na 15 januar,potoa na 2 februar,i uste mi docni,odnosi bez pazenje imav na 11 mart,a pred toa voopsto nemav odnosi ve molam za pomos...

Непосредна врска до пораките: 2236
19.3.2011 16:59:48   
humana
maca mila napravi test,i izraduvaj ne siteuser posted image user posted image

(Одговор на членот maca83)
Непосредна врска до пораките: 2237
19.3.2011 17:17:43   
maca83
Mislam deka e rano za test,jas ako sum ostanala bremena toa e na 11 mart,mislam deka e rano....dali moze 35 den da e ploden...

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 2238
19.3.2011 17:32:11   
titanik
mene treba da mi dojde na 30 pa ke vidime se nadevam nema da mi dojde pa ke se izraduvam najmnogu a ako ne pak user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2239
19.3.2011 18:14:20   
humana
Jas mislam deka sve moze,premnogu se zamarame so plodni neplodni denovi i zaboravame na ubavoto vo pravenjeto dete,ete mene na ginekolog mi rekoa deka sum ovulirala na 8 den od dobieno,pa na 20 den pak ovulirav bar taka mi pokazaa testovite za ovulacija o po iscedokot koga se izbriav primetiv,taka da sve e mozno po mene,te guskam i se nadevam deka nema da dobieme vo narednive 9 meseci

(Одговор на членот titanik)
Непосредна врска до пораките: 2240
19.3.2011 20:54:17   
Bobe
negla i mimo fala na odgovorot ke cekame pa ke vidime!!!user posted image user posted image user posted image
maca toa mislam deka bi ti doslo 8 den ovulacija po moja presmetka taka da nisto cudno kaj nekoi zeni e poranko moze ete prosto se trefnalo,ajde navivame nisto cudnouser posted image user posted image user posted image kaza deka ti bilo na 2 taka da ako se "trefnalo bi bilo 2-3 nedeli e sega poiskusnite neka kazat koga za test ja imam tema so "test tema"user posted image user posted image user posted image
uzivkaj

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 2241
19.3.2011 20:57:20   
Bobe
cekaj malku da ne sum greska devojki pomagajte imala na 15 januar pa 2?????toa se razlika 17,18 dena ili gresam???a vika deka ima pokasno sekogas da ne bilo vgnezduvanje zosto uste nema???
Maca koga dobi imase obilno ili???

(Одговор на членот Bobe)
Непосредна врска до пораките: 2242
19.3.2011 22:52:07   
suzeto
15 januari pa 2 fev.toa e mnogu blisku,,,,ama od 2 fevruari do 11 mart e pak golema razlika a predhodno nemala odnosi znaci samo na 11 mart,,,,toa se razlika od 37 dena,moze se raboti i za nesto drugo

(Одговор на членот Bobe)
Непосредна врска до пораките: 2243
20.3.2011 1:07:13   
bubem
Minatiot pat dobiv na 19.02, imav odnos na 06.03 i 07.03 :) zapogolemi sansi, i veke nekoe vreme osekam simptomi, moze da se oda pregolema psiha, ama od vcera imam bolki vo dolniot del od stomakot, dali e mozno da e user posted image , a mnogu sakam da e, i neznam koga d anapravm test, ke me ubie neizvesnosta, pozdrav i srekno na site ko pcekuvaat user posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 2244
20.3.2011 7:25:59   
sesilija
se gleda deka si vozbudena napravi si test navivam zauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил sesilija -- 20.3.2011 7:26:30 >

ne e gotovo dodeka ne e gotovo

(Одговор на членот bubem)
Непосредна врска до пораките: 2245
20.3.2011 13:04:00   
bubem
utrovo pravev i nisto :( se nadevam deka gresi ...

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 2246
20.3.2011 13:16:41   
negla
i jas posle odnosite za user posted image  osekav i uste osekam blagi bolki vo dolniot del od stomakot de vo jajnicite de vo matkata!!!ovulacijata mi bese na 14 i vecerta imavme odnosi vednas ,a posle poa uste 3-4 pati ovaa nedela pred da mi (ne)dojde ke imame barem uste 2-3 pati. user posted image

(Одговор на членот bubem)
Непосредна врска до пораките: 2247
20.3.2011 13:17:44   
negla
rano e za test,bubem!!!povtori go za nekoj den pak!!!

Непосредна врска до пораките: 2248
20.3.2011 16:39:20   
maca83
Zdravo,imav na 15 januar,pa na 2 februar(normalen ciklus).i seuste ne sum dobila,ne znam sto e problemot,ovaa prv pat mi se slucuva, nemam cisti ,nitu pak policisticni jajnici. se javiv na ginekolkog i mi kaza se e mozno za bremenost.... vie sto mislite sto bi mozelo da bide .....strav mi e da ne e nekoja bolest...ve cekam so odgovorite,pozdrav za site...

(Одговор на членот Bobe)
Непосредна врска до пораките: 2249
20.3.2011 17:23:41   
mimo
maca83 ne zam dali si napravilla test a  ako ne pravisi eden test ako na 2 februari si imala mora da pokaze testot znaci akosi bremena testot ke pokaze  ao ti izleze negativen togs odi si vo ginekolog

Непосредна врска до пораките: 2250
Страница:   <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?