Bethany -> RE: Што мислите за големите трговски центри? (14.12.2013 18:48:49)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880 I da imajte ubav den devojki,pocnuva SONCEV VIKENDDDD,eve predlog,poset_ete go CAPITOL,vcera mu bev na otvaranjeto I bash me razocara so sodrzinata koja ja nudi,ke mu dademe ushte malku vreme da se sredi pa ke go komentirame! ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR Што има во Капитол,кои и какви продавници,прашувам оти Аеродром ми е на другиот крај,дал да арчам време или не ? ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880 A capitol ima,sega za sega RAMSTOR prilicno mal,COTON I ushte edna za mene nepoznata marka za obleka so normalni ceni,ima eden detski butik koj e taka taka,ima prosvetno delo ima Eliksir parfimerija I toa e sega za sega,se podgotvuva DMto,a cekame I kino I igroteka,ima I fitness centar I se sprema ROMA kaffe,se na se nishto shto bi mozela da izdvojam deka me voodushevilo,se e toa vekje videno.A I ima kineska hrana ima PETEL hrana koja nudi se pileshko ima slatkRA SAMO SO BAKLAVI.. ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880 ima slatkАRA SAMO SO BAKLAVI.. Ееее за таму сум јас. Едно идење во Скопје дирек таму се лоцирам [sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880 ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880 ima slatkАRA SAMO SO BAKLAVI.. Ееее за таму сум јас. Едно идење во Скопје дирек таму се лоцирам [sm=smiley36.gif] AHAMM I SITE BEA SO F`STACI,AHAMMMM,ne gi probav no licni bea! ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR А Капитол ништо посебно, а? [sm=zmeden.gif] Баш се токмев викендов да ги довлечкам другарите баш таму, дека ми е најблиску затворен простор да ги видам сосе дете, и ако нема услови, бар да не ги малтретирам до Аеродром [sm=smiley13.gif] Ај, денес прво да извидам терен сама, па ќе решам [sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav RR Мајка ми вчера отишла дека баш пред зграда ни доаѓа Капитол и ми вика ние ко овци надвор а политичариве држат говор се изнервирала и се вратила па денес рече ќе оди.
|
|
|
|