RE: City Mall (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Beatris -> RE: City Mall (15.10.2012 16:16:49)

Е така де, мора да се проба, а и за проба пари не се земаат (т.е. 29 ден.), пари ли се тоа? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Sandric -> RE: Што мислите за големите трговски центри? (15.10.2012 17:26:07)

Jas samo vo vrska so stranskite prodavacki vo Kerfur...
Mislam na onaa guzva sto bese na otvaranjeto i na denovite po nea logicno e da donesat presonal sto e veke iskusen vo taa oblast i sto znae tocno koi proizvodi kade stojat i sl. za da moze brzo set_o toa da se nadopolnuva i sekogas da bide dobro namesteno.
Moe mislenje e deka stom ke se obuci makedonskiot personal site tie ke se povlecat....zdravje pa ke vidime

Џесика -> RE: Што мислите за големите трговски центри? (15.10.2012 23:14:47)

Дополнително инфо за Карфуров... една цена на рафт, на каса друга, нели, повисока... другарка моја работи од пред самото отварање, не ми спомнала дали има странци вработени, ама е напатена од тоа како ја влечеле луѓето за да им покаже каде е шеќерот, како за пола саат снемува цела палета сјај за садови, тоалет и шеќер.... жив неизмиен, неискакан народов, а и што тулумби ќе се прават сега брееее[sm=bravo.gif]

Pepelaska * -> RE: Што мислите за големите трговски центри? (16.10.2012 0:05:55)

И јас за персоналов малки иако не сум од Ск[sm=smiley36.gif]

Денес видов еден куп огласи на неколку портали за во тоа КЕрфур и Хипер некое

miana -> RE: Што мислите за големите трговски центри? (16.10.2012 10:05:07)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Sandric

Jas samo vo vrska so stranskite prodavacki vo Kerfur...
Mislam na onaa guzva sto bese na otvaranjeto i na denovite po nea logicno e da donesat presonal sto e veke iskusen vo taa oblast i sto znae tocno koi proizvodi kade stojat i sl. za da moze brzo set_o toa da se nadopolnuva i sekogas da bide dobro namesteno.
Moe mislenje e deka stom ke se obuci makedonskiot personal site tie ke se povlecat....zdravje pa ke vidime

Personalot e MAKEDONSKI - garantiram....

niki -> RE: Што мислите за големите трговски центри? (16.10.2012 10:48:36)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Дополнително инфо за Карфуров... една цена на рафт, на каса друга, нели, повисока... другарка моја работи од пред самото отварање, не ми спомнала дали има странци вработени, ама е напатена од тоа како ја влечеле луѓето за да им покаже каде е шеќерот, како за пола саат снемува цела палета сјај за садови, тоалет и шеќер.... жив неизмиен, неискакан народов, а и што тулумби ќе се прават сега брееее[sm=bravo.gif]

na raft e cenata bez DDV, na kasa dodavaat DDV
taka e i ovde
polesno da se zeznes, a koga veke ke si na kasa neprijatno ke ti bide da go vrakas

inaku karfur e najeftiniot lancec marketi vo francija, namenet za siromasna klasa, toa vi kazuva i kakov kvalitet na proizvodi ima

Bethany -> RE: Што мислите за големите трговски центри? (14.12.2013 18:48:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

I da imajte ubav den devojki,pocnuva SONCEV VIKENDDDD,eve predlog,poset_ete go CAPITOL,vcera mu bev na otvaranjeto I bash me razocara so sodrzinata koja ja nudi,ke mu dademe ushte malku vreme da se sredi pa ke go komentirame!

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Што има во Капитол,кои и какви продавници,прашувам оти Аеродром ми е на другиот крај,дал да арчам време или не ?

A capitol ima,sega za sega RAMSTOR prilicno mal,COTON I ushte edna za mene nepoznata marka za obleka so normalni ceni,ima eden detski butik koj e taka taka,ima prosvetno delo ima Eliksir parfimerija I toa e sega za sega,se podgotvuva DMto,a cekame I kino I igroteka,ima I fitness centar I se sprema ROMA kaffe,se na se nishto shto bi mozela da izdvojam deka me voodushevilo,se e toa vekje videno.A I ima kineska hrana ima PETEL hrana koja nudi se pileshko ima slatkRA SAMO SO BAKLAVI..

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

ima slatkАRA SAMO SO BAKLAVI..

Ееее за таму сум јас. Едно идење во Скопје дирек таму се лоцирам [sm=smiley36.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

ima slatkАRA SAMO SO BAKLAVI..

Ееее за таму сум јас. Едно идење во Скопје дирек таму се лоцирам [sm=smiley36.gif]

AHAMM I SITE BEA SO F`STACI,AHAMMMM,ne gi probav no licni bea!

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

А Капитол ништо посебно, а? [sm=zmeden.gif] Баш се токмев викендов да ги довлечкам другарите баш таму, дека ми е најблиску затворен простор да ги видам сосе дете, и ако нема услови, бар да не ги малтретирам до Аеродром [sm=smiley13.gif]
Ај, денес прво да извидам терен сама, па ќе решам [sm=smiley36.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav RR

Мајка ми вчера отишла дека баш пред зграда ни доаѓа Капитол и ми вика ние ко овци надвор а политичариве држат говор се изнервирала и се вратила па денес рече ќе оди.

Felly RR -> RE: Што мислите за големите трговски центри? (14.12.2013 23:04:08)

Тањат, за вас веќе видено, а нас ни фали такво нешто. Убаво би било и во другите градови да се отвори некој таков голем трговски центар. Мене ми фали овде такво место.

Bethany -> RE: Што мислите за големите трговски центри? (14.12.2013 23:06:23)

Мислам дека се супер работа, посебно во зима, барем за прошетка ако ништо друго [sm=smiley36.gif]
кај нас тука се отвара еден голем, всушност постоечкиот Рамстор се проширува многу, многу повеќе, ама изгледа нема да биде завршен пре пролет, така да ќе скапаме дома зимово. [sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]