Felly RR -> RE: Се породи BelaBela! (21.10.2012 9:48:43)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bela Bela Zenski fala vi na site za cestitkite,nie sme super,bebuskata e super,mn mirno bebe,samo mlekceto i prodolzuva da spie.pa od sega ke vidime kako ke e,jas so carski se porodiv prvite 3 dena mnogu bolno gi pominav ama posle toa se se podobruva,evo veke nedela kaj sto sum porodena i se vrativ na starite aktivnosti vozenje,pazarenje,samo sto ne krevam tesko.Nie go pretrcavme i ovaj maraton :)pa sega na site sto ste vo iscekuvanje vi posakuvam lesna bremenost,uste polesen poragjaj i ostanete pozitivni i so ubava misla.Pozdrav i se citame vo nekoja dr rubrika. ИЗВОРНА ПОРАКА: nadbet Belabela super, uzivajte si sega so kuklata! Odlicno deka e mirna. Ti mnogu brzo si se vratili vo normala? Bravo! Kazi mi kade se poragash ako ne e tajna? I jas sakam so carski pa zatoa me interesira. Pozdrav [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: padme Bela bela cestitki navistina Bravo za tebe sto si se vratila tolku brzo vo normala, i jas treba so carski da se poroduvam i mislev deka najmalku dve nedeli ke treba dur da zakrepnam. Ti epten ne ohrabri uste ednas Bravo!!!!!!!! ИЗВОРНА ПОРАКА: Bela Bela Jas ne ziveam vo MK,ama mislam toa nema vrska,treba da se ima pozitivna misla.jas uste sto ne mozam da trcam (sto e normalno )a se dr.pravam i moram da pravam zosto imam pogolemo dete i mn obvrski.So carski prvite 3 dena se stvarno teski i bolni a posle toa sekoj den e se polesno i polesno,ova mi e vtor carski i uste sega razmisluvam deka bi odela i na treto(ako doktorot mi dozvoli) samo e vazno koj doktor te poragja i kako ke si ja zavrsi rabotata.A edinstveno od sto ne se bega e luznata :)
|
|
|
|