Се породи BelaBela! (Целосна верзија)

Форум >> [Бременост] >> Во очекување на детето >> Се породивме!

Порака

Pepelaska * -> Се породи BelaBela! (13.10.2012 22:45:51)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bela Bela

Zenski jas se porodiv Vcera so carski.bebuskata e 3220 gr I mn e ubava I mila I mn saka da cica a jas uste nemam mleko..poz I se cittame koga ke si odime doma

Pepelaska * -> RE: Се породи BelaBela! (13.10.2012 22:48:38)

ИЗВОРНА ПОРАКА: marijam

[sm=bravo.gif]Cestitki Belabela da ste zdravi i zivi i srekni i veseli ,ke si dojde mlekce ne se sekiraj za nekolku dena . Pisi ni kako pomina carskiot , kade se porodi koj doktor?

ИЗВОРНА ПОРАКА: bate

[sm=bravo.gif] cestitki Belabela za tvoeto milo [sm=duda.gif][sm=metulj.gif]..

pozz

ИЗВОРНА ПОРАКА: 1mama

CESTITKI [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]BELABELA ZA TVOJATA PRINCEZA[sm=sloncek.gif][sm=angel.gif][sm=angel.gif][sm=sloncek.gif][sm=angel.gif]DA STE ZIVI I ZDRAVI...

Pepelaska * -> RE: Се породи BelaBela! (13.10.2012 22:50:10)

Честитки , нека е здрава и жива

Melanija RR -> RE: Се породи BelaBela! (13.10.2012 22:53:21)

Да е жива и здрава ,и голема да расте
[img]http://danidoodle.com/baby_congrats/images/congrats_baby_girl.jpg[/img]

AnnaMolly RR -> RE: Се породи BelaBela! (13.10.2012 23:07:43)

Честитки! Нека е здрава и жива!

Felly RR -> RE: Се породи BelaBela! (14.10.2012 8:18:28)

[img]http://rlv.zcache.com/congratulations_on_your_new_baby_girl_card-p137433589826980229b2icl_400.jpg[/img]
Честитки! Нека е здрава и жива!

Barbicki2 -> RE: Се породи BelaBela! (14.10.2012 9:27:26)

Neka e zdrava i ziva!

majka na tri deca -> RE: Се породи BelaBela! (14.10.2012 18:48:23)

Cestitki BelaBela neka e ziva izdrava princezata mala!

Felly RR -> RE: Се породи BelaBela! (21.10.2012 9:48:43)

Zenski fala vi na site za cestitkite,nie sme super,bebuskata e super,mn mirno bebe,samo mlekceto i prodolzuva da spie.pa od sega ke vidime kako ke e,jas so carski se porodiv prvite 3 dena mnogu bolno gi pominav ama posle toa se se podobruva,evo veke nedela kaj sto sum porodena i se vrativ na starite aktivnosti vozenje,pazarenje,samo sto ne krevam tesko.Nie go pretrcavme i ovaj maraton :)pa sega na site sto ste vo iscekuvanje vi posakuvam lesna bremenost,uste polesen poragjaj i ostanete pozitivni i so ubava misla.Pozdrav i se citame vo nekoja dr rubrika.

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadbet

Belabela super, uzivajte si sega so kuklata! Odlicno deka e mirna. Ti mnogu brzo si se vratili vo normala? Bravo! Kazi mi kade se poragash ako ne e tajna? I jas sakam so carski pa zatoa me interesira.
Pozdrav [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: padme

Bela bela cestitki navistina Bravo za tebe sto si se vratila tolku brzo vo normala, i jas treba so carski da se poroduvam i mislev deka najmalku dve nedeli ke treba dur da zakrepnam. Ti epten ne ohrabri uste ednas Bravo!!!!!!!!

Jas ne ziveam vo MK,ama mislam toa nema vrska,treba da se ima pozitivna misla.jas uste sto ne mozam da trcam (sto e normalno )a se dr.pravam i moram da pravam zosto imam pogolemo dete i mn obvrski.So carski prvite 3 dena se stvarno teski i bolni a posle toa sekoj den e se polesno i polesno,ova mi e vtor carski i uste sega razmisluvam deka bi odela i na treto(ako doktorot mi dozvoli) samo e vazno koj doktor te poragja i kako ke si ja zavrsi rabotata.A edinstveno od sto ne se bega e luznata :)

Страница: [1]