temjana -> RE: Прочистувач на водухот (19.10.2011 12:32:11)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce Натушке85 сакам да те прашам за прочистувачот на воздух од Дормео дали ја троши водата?Дали го навлажнува воздухот? Се јавив во Дормео, за да ни објаснат каков е и како се користи. Тие велат дека не ја троши водата што се става внатре, туку дека таа служи само како филтер низ кој проаѓа воздухот. Ако е така, тогаш јас се прашувам како ќе го навлажнува воздухот? Елче еве да ти одговорам,да ја троши водата, е сега зависи колку го работиш,ние обично навечер го пуштаме и маж ми ја менува негде на недела време.Значи не е прочистувач,ама го навлажнува и освежува воздухот.Ние сме презадоволни. ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka Освен на Дормео некој друг прочистувач да ми препорачате????? Лиличка дормеото не е прочистувач,само го навлажнува и освежува воздухот.Ние сакавме прочистувач да земеме ама многу се скапи.Многу го фалат на Цептер,негде околу 500 евра е мислам. Мене дормеото ми е уклучено постојано и водата ја менувам секој ден така и во упатството си пишува бидејќи после еден ден користење, таа вода што останува е кафена. Вие сте повеќето со бебиња и во просториите не ви се пуши, меѓутоа кај мене дома кога ќе се соберат гости е вистинска димница, така да дормеото одлично ми го чисти и освежува воздухот. А некаде и пред тоа споменав мене главоболките ми исчезнаа целосно од кога го имаме јонизаторот Дормео.
|
|
|
|