Malecka23 -> RE: Преку глава ми е од... (19.10.2012 16:44:55)
|
kazav i kazuvam ama sam o sto ke se svrtam na edna strana odma ja fakaat i najmnogu me nervira stos e toa bliski luge i 1000 pati sum kazala nemojte i naloso e koa ke dojdat na gosti ostavat pari u gusickata na bebeto [sm=hudicek1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Barbicki2 ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23 preku glava mi e od luge koi koa ke ja vidam M odma ja fakaat z aobravcinjata a jas od raganje ne mozam da i ja izlecam infekcijata na liceto[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Abe kazi im fino lepo da ne ja fakaat za lice,gluposti bebe za lice se cepkalo?Jas ne davav nikako ni baknuvanje ni cepkanje,kazuvav samo za lice ne ja fakajte i ne baknuvanje i nie ne ja baknuvame,i gotovo. A za infekcijata probaj so advantan,i nie imavme kako lisai [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] znaci ke se mrdnam[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] ....preku glava mi e od gosti od srbija sto mi se tupnuvaat nenajaveno na spienje po 2,3 familii ....[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|