Многу сакам... (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Annet -> Многу сакам... (17.10.2012 14:23:36)

Ја отварам оваа тема,да си пишеме што сакаме.
Еве јас многу го сакам летото,убаво ми е,ако е топло,го сакам морето,уживам во него....
Да пишеме што сакаме.........
сакам да отидам некогаш во Истанбул......................

fila -> RE: Многу сакам............ (17.10.2012 14:35:53)

Mnogu sakam da otideme so mm sami nekade za vikend bez deca i da uzivame zasto veke sedum godini nikade nemamevizlezeno dami i toa mi nedostasuva

Barbicki2 -> RE: Многу сакам............ (17.10.2012 15:11:43)

Mnogu sakam samo stomakot da mi go snema,i mnogu sakam da si izleguvam navecer po diska so mm kako porano.

Malecka23 -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 14:50:50)

mnogu sakam magicno da mi go snema stomakot i striite i da si se vratam na staro da si gi oblecam omilenite farmerki:))
a da i sakam eden dooolg odmor tenerife:))taman se spremavme da odime so mm ostanav bremena:(

lilicka -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 14:56:34)

ehhh...mnogu mnogu sakam da oslabam edno 30kg da si bidam slaba kakko porano[sm=smiley19.gif]

dostickage -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 14:57:56)

Јас сум Џонатан Ливингстон, имам план за иднината кој ми поставен високо и полека целам кон него,секако со сопругот.
Инаку вака ништо посебно не сакам зашто имам многу шетано и сеуште си шетаме и само со сопругот и со детето зависи каде ,нели.И ресторани и кафулиња , викенди,одмори и сл.
За дестинации не сме биле на нешто егзотично а со Европа не стоиме лошо[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Од аспект на кариера би сакала да си купам време за побрзо да ги доспремам испитите за магистерски ама и тоа е во тој малку подолгорочниот план.

Во моментов многу сакам индијанка од кај Санчо, ах луци кај го спомна [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Luci -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 15:10:00)

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

ehhh...mnogu mnogu sakam da oslabam edno 30kg da si bidam slaba kakko porano[sm=smiley19.gif]

И јас ти се приклучувам кон желбата[sm=smiley1.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Јас сум Џонатан Ливингстон, имам план за иднината кој ми поставен високо и полека целам кон него,секако со сопругот.
Инаку вака ништо посебно не сакам зашто имам многу шетано и сеуште си шетаме и само со сопругот и со детето зависи каде ,нели.И ресторани и кафулиња , викенди,одмори и сл.
За дестинации не сме биле на нешто егзотично а со Европа не стоиме лошо[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Од аспект на кариера би сакала да си купам време за побрзо да ги доспремам испитите за магистерски ама и тоа е во тој малку подолгорочниот план.

Во моментов многу сакам индијанка од кај Санчо, ах луци кај го спомна [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Леле остај, ама ептен се убави бе, лапни голтни. Од стрв купив 3 индијанки и 2 еклери(не ги бива) и сама ги изедов за секунда. [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Tongue/tongue-039.GIF[/img]

Pepelaska * -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 15:21:18)

да најдам на патот еден милион еврички [sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 15:53:00)

Многу сакам да си бидам со сопругот, да си ја растеме бебка и да сме здрави сите. Другото, ќе си дојде.

Maca25 -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 19:27:31)

многу сакам.....сакам многу работи...прво да се иселиме од станов кај што сме сега, иако ова е нашиот прв дом, ама не го сакам во последно време многу....сакам да можам да останам еден ден будна после 22ч.[sm=smiley36.gif]...сакам малце повеќе да се осеќам безгрижно....сакам да ги снема моите здравствени проблеми...и сега сакам една лименка кока- кола искрено [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bogdancanka -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 19:28:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

moze i dva jas nema da se bunam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 19:32:42)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

ако го пронајдеш патот, викни не и нас [sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 20:02:33)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

сакам да можам да останам еден ден будна после 22ч.[sm=smiley36.gif]...сакам малце повеќе да се осеќам безгрижно...

[sm=jezicek.gif] И јас

А најмногу сакам да ја снема една личност од мојот живот, да си замини од куќата, да избега некаде, да не ја гледам и да не и го слушнам гласот повеќе[sm=hudicek1.gif]

Џесика -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 20:31:12)

Многу сакам да му ја учукам една на мм, ко свекрва некоја станал, само брчи нешто...

temjana -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 20:47:22)

Кај е тој Санчо и јас сакам индијанка мфмффмфмфммфффф како би спукала сега една огрооомна)))) Инаку многу сакам моите да бидат среќни и безгрижни

Cipi Ripi -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 21:41:22)

Многу сакам резултатите за тироидна жлезда да излезат ок. Веќе 2 недели чекам резултат, се осеќам како на стенд бај пошто немале реагенс. Многу сакам резултатите од тромбоза да излезат ок. И како трето се придржувам до желбата на темјана, односно тој Санчо што цел ден го зборите на РР....лиги ни потекоа, ај да се зберем сите да му отидеме[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Џесика -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 21:57:34)

Палма од К4 е подобар од Санчо...[sm=smiley1.gif] поготово за индијанки и еклери... непобедливи се

Cipi Ripi -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 22:11:04)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Многу сакам да му ја учукам една на мм, ко свекрва некоја станал, само брчи нешто...

Срцка ама те изнервирал, почна теми да мешаш[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Cipi Ripi -> RE: Многу сакам............ (18.10.2012 22:13:03)

Еејј кај ја спомана сега Палма. Од Палма многу сакам милфе и тирамису! Ммм

Annet -> RE: Многу сакам............ (19.10.2012 10:00:12)

i mene mi se prijade od toj Sance hehehehehe:))))
a denes mnogu sakam kosava da prestane da pobeluva,kako stara baba mi pobele,uffffffffffffff

miana -> RE: Многу сакам............ (19.10.2012 13:17:27)

Jas sakam od palma torta - nutela mh mh mh

Inaku indijankite nikogas ne sum gi sakala..takvi Leb kolaci ne mi se ubavi...

tonci -> RE: Многу сакам............ (20.10.2012 22:34:39)

mnogu i najmnoguuuu sakam da pominat slednive 6 meseci kako 6 denovi za da sum sigurna deka sinmi nema da ima problem vo zivotot[sm=smiley13.gif]

Нивеа -> RE: Многу сакам............ (20.10.2012 22:55:51)

А јас сакам магично стапче
или во краен случај моќ да си ја предвидувам иднината!!!!

cevlice -> RE: Многу сакам............ (23.10.2012 20:03:57)

Многу сакам да си правам шопинг партиjavascript:void(AddText('[sm=bravo.gif]'))

arh_diz -> RE: Многу сакам............ (12.3.2013 12:04:19)

Mnogu sakam da odam na soping [sm=smiley36.gif]

Страница: [1] 2 3 4   Следна страница >   >>