Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Denicka..stiskame palci za tebe..daj boze da si trudnicka..pa da slavime..pisuvaj.. Ocajnica(macina trava)..da sum slusnala se falat zeni sto ja piele..pa cuda se slucuvaat zar ne??Pozz na site..Majcina dusica sum piela..nekako opusteno se custvuvas..moze stvarno smiruva.
enski mnogu mi e zal sto ke ve razocaram ama nema. testot ispadna negativen i vecerta mislam ne se ni prikluciv. ama kako sto rekov pretpostavuvav deka e lazna uzbuna. dobiv na 28.08 (na Bogorodica ). i toa duri posle 51 den od prethoden menzis.sega ja pijam ocajnicata. mnogu gorci ama brzo se naviknuvas. malku e pogorcliva od pivo, nisto strasno si zamisluvam deka pijam pivo
delfinka, Viki73 go kupuvala na bitpazar kaj sto ima caevi, ama ke baras ocajnica zasto ima 4 vrsti macina treva. jas go kupiv vo nis. mislam deka viki73 pisala deka e 50den. ako procita neka ti pise podetalno kade se naoga tezgata. POZDRAV MAMI!!!!!!!!
od edni prijateli imam slusnato deka nekoja zena od veles davala nekoj caj vrz osnova na medicinska dokumentacija koja i ja nosite da ja vidi i nim im pomognalo sega imaat dve decinja
i jas znam za zenata od veles,na edna moja prijatelka i pomogna pa sega ima detence,a mene ne mi pomogna iako mi garantirase deka ke pomogne,zemavme terapija tri meseci i nisto,ali sigurno za sekoj ne e isto kaj prijatelkata pomogna kaj mene ne pa vredi sekoj da proba nikogas ne se znae
moram da ja pofalam ocajnicata. denes bev na pregled. pijam caj veke 10 dena, a doktorot misli deka pijam klomifen. i se e kako sto treba. imalo ovulacija veke na 13 den. i se nadevam deka sme go pogodile denot vo sekoj slucaj pomaga macina treva. poz
нема проблем еве вака жената се вика Чупчева Масинова Лила ул,Славе Петков бр 26 адресата. јас бев кај неа пред можеби две год така да ако се променети пиши ке се потрудам да ви најдам нови поз се надевам ке помогнам со информацијата.На една моја пријателка г-Лила и помогна се надевам и на вас кај мене немаше резултати али не се знае за секој е различно
< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 23.2.2011 12:47:07 >
da da isto e. znci macina treva e caj koj go ima vo 4 vida. a ocajnicata e za ginekoloski problemi najveke. e sega drugite 3 vrsti na macina treva neznam tocno za sto se.
denes kupiv macina treva,dali nekoj znae dali moze da se pie vo isto vreme koga se pijat hormonalni tableti potocno diane35 ili treba posebno eden period ednoto drug period drugoto
jas trebase da pijam klomifen (i tie se neli hormonalni) ama namesto klomifen piev ocajnica, a d-r misli pijam klom. i rezultatite se super. mi bese strav na svoja raka da gi pijam i dvete, a koga go prasav d-r mi rece vo caevi ne se mesa. i taka jas si odluciv da si pijam ocajnicaaaa i mnogu mi e milo poradi toa. ti preporacuvam da probas i neka ti e so sreka
pocnav da ja pijam na 5 den od menstruacija. i na 13 den otidov na pregled i prethodniot den (12-ti) imalo ovulacija. kolku za informacija mene mi doagase na 50 dena taka da ovulacijata nikako nemozev da ja reguliram. za vreme na mens ne ja piev. ova mi e prv mesec kako ja pijam. i bas d-r mi rece "daj boze da ste zavrsile rabota" ako sme zavrsile rabota toa ke bide blagodarenie na ocajnicata! (ama d-r ne znae, ne mu kazuvajte HAHHAHHAHAH)
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.