Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Моменталната температура надвор 26.8.2011 16:26:27
maki1
cel den sum zatvorena doma so klima,ama pred malku izlegov nadvor i imav cuvstvo kako fenovi da duvaat nadvor.mislam deka e 50 C.Se nadevam deka ova e poslednata sila na letovo i deka od dr nedela ke se namalat t.
RE: Моменталната температура надвор 8.10.2011 13:14:59
Elce
Дојде и кај нас дождот,и плус силен ветар,имам едно прашање можеби не е соодветно на темава,но ме интересира дали дома на овие температури сега затоплувате,да речеме навечер кога спиете ,т.е кај што спие бебето?Јас преку ден гледам да биде температурата во собата од 22 до 24 степени,бебето ми е облечено по боди на долги и блузичка од горе,хулахопчиња и пантолончиња, ја пуштам греалката ако ми застуди,но таа го суши воздухот.А навечер кога легнуваме сите не загревам но кога ке се разбуди Сара за цицање на пример кај 02 часот и кај 05 часот обичнио се разбудува кога ќе ја земам од креветче ладни и се рачињата и лицето и си мислам дека и студи бидејќи спие со кренати рачиња а е покриена со кебенце и јорганце,облечена е по боди на долги и пижамчиња.И кога ке го пуштат парното пак преку ноќ ке се лади собата,незнам дали да загревам и каква греалка да купам.
RE: Моменталната температура надвор 31.1.2012 23:20:42
Olivia
A be gledaj ti Viktori kako ti pisuva -11, ama jas gi osetiv , sega vleguvam doma se tresam kako mace potopeno vo voda brrrr, boli tolku sto e ladno....
RE: Моменталната температура надвор 1.2.2012 0:20:13
Melanija RR
Моментално рекорд во Скопје -12
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Моменталната температура надвор 1.2.2012 7:49:15
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR
A be gledaj ti Viktori kako ti pisuva -11, ama jas gi osetiv , sega vleguvam doma se tresam kako mace potopeno vo voda brrrr, boli tolku sto e ladno....
сега ќе осетам јас -14. деца во школо треба да носам ...