Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Не знам што се случува со исплата за јануари за тие што сме на патолошка бременост,се уште нема ништо..... изгледа не заборавија....дали кај некоја има пуштено пари за патолошко боледување за јануари?поздрав до сите...
Јас имам едно прашање за тие што се поупатени.Треба да имаме покачување на платата не многу,ама мислам 1000-2000 ќе биде од овој или нареден месец и кога прашав во сметководство ми рекоа за да земам 1000 плус на болоање треба за 8000 да ми ја покачат платата.И за првата бременост ми рекоа дека нема цела плата да ја зимам,ама мене ми идеше цела без некои 150тина денари.Знае некој како оди ова и колку месеци треба да биде покачена платата за да ја земам цела?
Не знаев каде да го сместам ова прашање но се надевам дека им анекој да ми помогне да ми даде одговор.Кога има случај на повреда на работно место,паричниот надомет е 100%.кои документи се потребни да се поднесат ?Колку дена (дали 7 дена е боледување под фирмата а потоа оди на комисија) и дали требе некои снимнки докумнети и нешто друго.Ако може некој да ми одговори.
Јас се уште не сум зела породилно за март, што е работава, од фирмата е се во ред и за април е платата помината. Па нема смисла, еве јуни дојде а тие уште за март немаат префрлено, а да не платиме некоја сметка одма не исклучуваат, а државата може да касни, ние не
Млади мајки, на сите вас на кои им касни последната плата од породилното повеке од 2 месеци да одите да си провеите во фондот. Може да се случи да настанал некој пропуст па да не ја исплаќаат платата. Кај мене имаше еден ден луфта, не знам како, ни кој е крив. Во секој случај проверете си
zenski ako moze edno pojasnuvanje za nadomestokot za treto dete vo vrska so potvrdata za redovni pregledi vo bremenosta .Toa obicna potvrda od maticniot li e deka redovno se vrseni site pregledi ili treba dokaz i za site pregledi