RE: Аномалии на плод (Целосна верзија)

Форум >> [Бременост] >> Бременост и породување

Порака

stefanija2 -> RE: Аномалии на плод (21.1.2013 17:13:09)

Чувствата на твојата пријателка може да ги знае само некој кој веќе го поминал тоа.Ако самото исчекување на резултатите е трауматично што да кажеме кога треба да се соочиме со реалноста. Добро би било да побара мислење од барем двајца доктори, за да биде сигурна во својата одлука. Многу е важна средината во која живее, дали во овие моменти ќе има разбирање и поддршка од своите најблиски. Се надевам дека ќе биде се најдобро, многу пати се има случено исходот да биде добар.

LoveableMe RR -> RE: Аномалии на плод (14.10.2013 11:38:00)

ИЗВОРНА ПОРАКА: **IRENA

devojki bi ve zamolila ze edna usluga nekoja od vas ako moze da mi perporaca dobar ginekolog vo Gak poradi to sto denes imam uput za tam za prkinuvajne na bremenosta poradi nerazviena srceva reakcija na plodot!nekoja ako moze da mi pomogne!

p.s:slobodno adminot nego mi go premesti postot poso cela sum vkocaneta I ne znam kaj da se obratam [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Девојки, ве молам ако можете, пишете и совет на Ирена. Позз

pepermint -> RE: Аномалии на плод (14.10.2013 19:09:48)

Весна Ливринова , Игор Самарџиски , кој и да одбереш нема да погрешиш. Јас и со двајцата имам искуство - можам само да кажам одлични доктори

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]