Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 5.1.2013 13:17:37
Maca25
Го започнавме денот јас и Н. со овошна салата - крушка, банана, портокал, киви, јаболко. Кај неа имаше и мед, а кај мене малтекс. Околу 11 јадеше варено јајце, сиренце, краставичка, маслинка и потпечено лепче со лукче. Малце и лутеше лепчето ама го изеде. Ама се со молење и ранење. сама да и текне да побара нешто за јадење - никако!
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 5.1.2013 23:24:41
miana
Jabolka 2 banana pola mandarini 2 malce limon ( si lizese - obozava limon ) mozam da ja pofalam deka OBOZAVA ovosje... Inaku za rucek i dadov tarana ( na brzinka ) ] za dorucek - puter i lebce so zdenka Za vecera bese bananata
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 5.1.2013 23:31:45
Beatris
за доручек овесни снегулки со јогурт, 2 ужинки - банана, јаболко и круша со ленено семе, ручек домашно телешко со брокула, вечера зеленчукова супа со домашно лепче. Плус 400 гр цеден сок од портокал и лимон со мед во текот на денот
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 5.1.2013 23:52:29
Maca25
мислам дека поентата на темава е што ЗДРАВО јадеше детето денес, а не што јадеше цел ден. миана, ќерка ти јадела доста здрави работи денес, ама путерот и зденката баш и не се вбројуваат овде.
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 13.3.2013 2:32:03
Fiao
Ние откако почнавме да се храниме по менито од хутриционистот, во принцип јадеме се здраво. Еве денес доручкувавме домашна кашичка од морков, јаболко, малку вода и 1 голема лажица мелени семиња (ленено, интегрален сусам и семки од тиква). Потоа ужинаше домашно интегрално лебче со многу малку путер и рендан свеж домат. Ручекот и беше полна тиквица со месо и ориз. Е сеа за втората ужинка и вечерата не сум сигурна што беа цуцлата отиде на спиење кај баба и нез што јаделе
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 14.3.2013 15:43:05
Fiao
За доручек јадевме 3 јагоди, половина банана се тоа испасирано во малку домашно кисело млеко и една голема лажица мелени семиња (ленено, тиква, инт. сусам). А за ручек имавме ориз, домашно варено јајце, и блитва со таратур како салата
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 28.3.2013 10:48:59
meU87
Утрово и сварив една јаболка , пола банана и 65мл гриз+бурбон ванила на Хумана спремено со водичка во кое се вареше јаболкото. Многу вкусно излезе и се изеде, а беше прилично многу. Приметив дека домашните кашички ги сака повеќе него купените, а и ова гризот на Хумана го обожава
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 9.5.2013 15:03:36
Fiao
Еве доказ дека денес јадевме здрава и многу вкусна овошна салата од сецкани банани, јаболки и јаготки, прелиени со многу малку мед. И тоа Ангелина јадеше „цама“!
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 14.5.2013 18:50:24
niki
godinava odluciv vo saksiite na terasa namesto cvekinja da poseam zacinski bilki receno storeno sest saksii so celer i magdonos i vo zardinjerite so drugite cvekinja imam i bosilok i od vcera imam i za berenje denes kerka mi jadese varena pcenka za pojadok vo skolo za rucek ribja corba zacineta so mojot magdonos i celer dinja za uzinka posle rucek i se razmisluvam sto za vecera