Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 22.6.2013 6:26:45
bucko mal
dorucek-zitarici,papaja uzinki-japonsko jabolko,banana,tikva,mango rucek-morkov,paskanat,tikvicka,luk,avokado malku sokce od jabolko,krusha,mandarina, ne go saka samo po malku sega se ucime sokce da pieme. Zadovolna sum zasega, se zdravo vnesuva samo koga ke pocne vo gradinka malku ke bide poteshko ama zdravje do togash
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 23.6.2013 12:35:33
miana
Ајде јас да се пријавам тука,но прво со вчерашното мени.
За појадок јогурт со корнфлекс за ужина Јагоди ( чисти набрани од врв планине ) ,вишни,бадеми Салата - зелка,цвекло,марула Портокал Сок од јагоди ( чист,домашен ) Е вечерата не е за тука
денес за појадок
Кашичка од виталија - ПИНГИ со овесни снегулки Една чаша јогурт ( тоа ни е наизбежно ) Јагоди и аронија,прелиени со мед За ручек ке имаме - пилешка супа со зеленчук и пире од компир ( домашно ) и салата Сок од јагоди ( домашен ) За вечера ке имаме - палента до јогурт и путер
Инаку овиа јагодиве од врв планине и соковците ни ги даде кумот од Паланка ,нивно домашно производство.Не опремија за еден период и баш се радувам
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 23.6.2013 13:28:33
Mihaela 2010
Denot go zapocnavme so ceden sok od portokal ,pa vareno jajce i pola lepce,bevme iskoceni pa posle citron praska i portokal sokce cedeno Malku palenta so edna lazicka na vitalija meleni 4 seminja i kiselo mleko Za rucek djigerce dinstano so kompir ...
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 23.6.2013 17:32:57
mama_06
Викендов е претежно на овошје. Наутро пие млеко, па јаде цреши, круши и банана. За ручек малку мевце ама повеќе краставица. Ужинка пак овошје - кајсии, јагоди и цреши. Пак млеко, а за вечера ќе јаде путер и леб. Сокови не сака да пие никакви, само вода и чај од камилица.
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 23.6.2013 23:37:39
cleo
Inaku, nie denes za dorucek: kruska i banana blendirani so 8 zitarici na Nestle Rucek - telesko so kompir, morkov i kromid Vecera - malku palenta so sirence Skoro cel den eden ton tecnosti - svezo ceden sok od jabolka i morkov
11 meseci
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 24.6.2013 20:20:33 >
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 23.6.2013 23:44:46
Felly RR
Самиот наслов кажува за што би требало да се дискутира во темата. Ве молам држете се до тоа, сите постови кои не се однесуваат на темата ќе бидат избришани, или уредени.
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 4.10.2013 6:08:43
bucko mal
Za dorucek jadeshe zdrava hrana:zitarici,med,seminja, kiva uzinka: banana rucek:teleshko meso so brokula I morkov. malku sok od portokal pieshe ama nekako ne obozava sokovi a vecerata ne e za tuka
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 16.11.2013 14:45:33
deluxe
За појадок млеко со бисквити,и чоколино Ручек телешко месо со цвекло ,морков и др.зеленчук ,сето изблендирано Ужинка му спремам овошен јогурт,и обавезно уште една тура млеко со чоколино за вечера сум во план макарончиња ситни со сос од домати и лукче
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 16.11.2013 14:47:38 >
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 16.11.2013 15:35:08
Calypso
Не би рекла дека чоколиното и бисквитите се здрава храна... Делукс, темава не е за целодневно мени на децата, туку да си кажете кои ЗДРАВИ продукти децата ги јаделе во текот на денот. Инаку, синко денес јадеше овошна салата (банана, киви, портокал, мандарини, јаболко) со семиња, кокосово масло, мед од рогач и житарки, за ручек покрај главното јадење салата од брокула и карфиол со лимон и маслиново масло. До вечер не знам што ќе јаде, ама се надевам оти ќе бутне уште нешто од свежо овошје и зеленчук. Треба да јачаме имунитет, не стигнаа настинките од градинка.
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 16.11.2013 15:39:28
zzaa
Па не би рекла дека чоколиното, бисквитите и макарони се здрава храна, мислам дека темата е за тоа. Ева денес изеде 1 банана, 1 киви, и јогурт со житарки, и 250 мл сок од јаболко, морков,лимон, цвекло и 10 зрна аронија и 1 лажичка мед.
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 16.11.2013 16:11:23
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso
Не би рекла дека чоколиното и бисквитите се здрава храна... Делукс, темава не е за целодневно мени на децата, туку да си кажете кои ЗДРАВИ продукти децата ги јаделе во текот на денот. Инаку, синко денес јадеше овошна салата (банана, киви, портокал, мандарини, јаболко) со семиња, кокосово масло, мед од рогач и житарки, за ручек покрај главното јадење салата од брокула и карфиол со лимон и маслиново масло. До вечер не знам што ќе јаде, ама се надевам оти ќе бутне уште нешто од свежо овошје и зеленчук. Треба да јачаме имунитет, не стигнаа настинките од градинка.
Зошто да не е чоколиното здрава храна?? Јас колку што читам на декларацијата тоа е житна кашичка ,во себе содржи повеќе видови на жита како што се и другите на Нестле и ред други Исто така и плазмата и макароните ги користам како замена за леб и не гледам ништо нездраво во нив,за разлика од лебот И уште ова точно е дека ова не е мени,но јас секој оброк што го подготвувам за е од здрави намирници,така морав да го пишам денешното мени на син ми кој има 15 месеци
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 16.11.2013 16:19:35 >
RE: Што здраво јадеше моето дете денес? 16.11.2013 19:44:32
Snowhite RR
Секој ден јаде минимум по една банана, јаболко, морков или зелка, така си ги грицка и обавезно чај од нане со лимон и мед Вчера плус јадеше гравче варено со морков, компирче и кромид, а денеска бидејќи бев на работа, нормално ништо друго здраво не изеде