Ummu_Ajna -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (19.12.2012 16:01:06)
|
ajde ajde, samo napred i uzivajte kako gospod sto e nikoj ne e, jas dobiv 2 den mie. ke otidam malce of topik da vi kazam sto mi rece svekrvami, jas ke vi kazam kako sum i rekla bidejki tuka site sme muslimani vo familijava, mi vika so bidna dobi li? vikam da majko dobiv Allahova volja taka sakal da bide ke dade vika ako toj saka, mi vika epa ako Allah dava deca sto ne ti dade tebe, taka me izvadi od takt i rekov ti be nevernik si sto ne veruvas vo bozji odredi ako tebe ti dal 6 deca. na drugite ne ako ne im dade gospod ne postoj za takvite postoj samo za tie sto im dava? se iznervirav i rekov aj malce prosetaj zemi vozduh ne se zamaram dal ke imam ili ne. tebe ti dal neka ti se zivi zdravi moze za mene ima hajr sto ne mi dal bog dete. tebe ti dal ama od edno dete hajr ne gledas sto ke mi e takvo dete sto nema hajr da vidam. i se zakute. gledate kakvi idioti ima na svetot se divat i se raduvaat na tugs nesreka sreka gradat. zdravje zatoa vi vikam uzivajtr i ne se sekirajte ke dade bog on e dobar i milostliv e.
|
|
|
|