|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
12.9.2013 10:29:45   
elenak
Ќе биде блонд, ќе се погоди еден ден.user posted image Нема брзање, кога ќе сака бебушко ќе дојде, вие само треба да сте опуштени.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1026
12.9.2013 10:45:03   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: SandraRo

Rr me interesira da ve prasam dali e vistina toa deka apcinjata za visok pritisok renaprilot bile precka za zabremenuvanje zboruvam za toa ako apcinjata gi pie mazot i sto se drugo moze da vlijae na zabremenuvanjeto pozz

SandraRo најдобро е да прашате фармацевт или лекар. Лично јас досега не сум чула за таква поврзаност, но може да има, којзнае.
Најдобро прашајте го матичниот лекар, па ако треба и ќе се промени терапијата.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1027
15.9.2013 14:39:17   
Roberta r
pocnav da pravam testovi uste od 8 den pose ovulacijata i denes mi e 10 den posle ovulacijata i dobivuser posted image nogu e svetla vtorata linija ama toa e toa user posted image za sekoj slucaj i narednite denovi ke pravam testovi za da bidam sigurna deka ne e lazno pozitivna.se nadevam i vi posakuvam i vie da si gi videte naskoro user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1028
15.9.2013 14:56:52   
Melanija RR
Roberta r што да даваш пари за тестови за 4 дена оди преку крв и за 2 саати и 100 денари ќе имаш потврда.
Едвај чекамuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Roberta r)
Непосредна врска до пораките: 1029
15.9.2013 15:14:55   
Roberta r
imam dvaest testa doma ne e problem gi kupiv preku internet nogu se poevtini i imaat osetlivost 10mlu a na ginekolog ke odam posle 23 momentalno sum vo anglija i nemozam da odam da proverm samo se nadevam ne e lazno pozitiven

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1030
15.9.2013 20:39:41   
LoveableMe RR
Ајде Роберта, чекаме да не израдуваш со убави вести.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1031
15.9.2013 21:04:43   
mommy_angels RR
Посветла или потемна,не е важно,ТОА Е ТОА...ајде Роберта чекаме потврда од гинеколог user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1032
15.9.2013 22:16:52   
Bethany
Роберта р, не може да биде лажно позитивен, може лажно негативен :)) user posted image user posted image
Ајде да почекаме званично соопштение и да ти и официјално честитаме user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1033
16.9.2013 23:21:09   
Roberta r
user posted image mislam deka moze eve denes pravev test pokaza negativen. do menstruacija imam uste vereme.potraziv malku po net i na nogu mesta pisuva deka svetla linija moze da se pojave po isparuvanjeto na urinata .sepak ne gubam nades imam uste 4 dena user posted image samo mi e krivo so za dzabe se izraduvav

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1034
17.9.2013 10:14:46   
Melanija RR
Gardenia имај најубава и лесна бременост user posted image
Roberta r немој да правиш тестови без да ти доцни,само си создаваш притисок.Како си,има ново?

user posted image 2013user posted image
==============

cancro ,sky diver и Vesna I

lanicka30 8 септемвриuser posted image Maja06 16 септември
bebence19 16 септемврuser posted image blond 17 септември
Roberta r 21 септември

=================
Последни трудници
myhapinessuser posted image @bebeuser posted image Mila1user posted image
Daci96 user posted image Gardeniauser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1035
17.9.2013 13:45:50   
Gardenia
Женски јас си ги видов моите user posted image ми каснеше само еден ден,ви пуштам среќа на сите и ве чекам што побрзо да ми се придружите user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1036
17.9.2013 22:08:05   
wanna be mum

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Женски јас си ги видов моите user posted image ми каснеше само еден ден,ви пуштам среќа на сите и ве чекам што побрзо да ми се придружите user posted image user posted image

Честиткии user posted image user posted image user posted image
Гарденија да те прашам кој тест го правеше и во кој дел од денот? Уживај и со лесно бременоста user posted image

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 1037
17.9.2013 23:45:50   
Roberta r
Gardenija cestitki!!! imaj lesna i ubava bremenostuser posted image user posted image user posted image Melanija vo pravo si samo si stvaram pritisok i nervozi ne pravam veke testoviuser posted image

(Одговор на членот wanna be mum)
Непосредна врска до пораките: 1038
18.9.2013 16:41:10   
Vesna I
Роберта Р, јас кога останав бремена тестот ми покажа една бледа цртка и тоа беше тоа вистинското :)
Немој да се оптеретуваш со правење на тестови, нели тудница не смее да биде под стрес user posted image

Гардениа - со среќа имај убава и лесна беменост!!!

И на сите останати кои си ги видоа двете цртки им посакувам лесна бременост.

Гушки за сите user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1039
18.9.2013 20:17:53   
Gardenia
Ви благодарам,правев тест наутро кога станав,тестот беше на фитофарм бе сафе мислам се вика

ИЗВОРНА ПОРАКА: wanna be mum

Гарденија да те прашам кој тест го правеше и во кој дел од денот? Уживај и со лесно бременоста user posted image

(Одговор на членот wanna be mum)
Непосредна врска до пораките: 1040
18.9.2013 21:02:00   
kapina
Cestitki garedinia

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 1041
19.9.2013 6:18:34   
bebence19

cestitki od se srce imaj si preubava bremenost

знам дека можеме :)

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1042
19.9.2013 6:24:02   
bebence19
bev kaj organdziski na pregled zaedno so soprugot, spermogramot mu e odlicen, a na mi vika ti imas tri pomali problemi koi zaedno pravat da ne mozes da ostanes trudna, prvo mi vika imas ranicka na grloto na matkata mnogu mnogu mala, nova na dopir krvari posle vika se somnevam za nepodvizni jajcevodi(demek ne bile dovolno elasticni), mozno i neproodni i na kraj vika policisticni jajnici.........se iznaplakav kaj nego me udri sok normalno prvicnata moja reakcija beze uzasna, mi dade nekoi vaginaleti i antibiotici bez bakterioloski analizi pa resiv da pravam prvo testovi pa posle ponatamu....... deneska sum mnogu posmirena pa mozam da kazam deka sum i srekna sto znam kade da go baram problemot vo mene :). inaku od doktorot sum epten razocarana znaci na sekoj vtor zbor bese in vitro kao vo stil ako e ova ok ama ako e ovo invitro i sl mi treba vase mislenje i ako nekoja imala ranicka na grloto od matkata kako ja imate leceno

знам дека можеме :)

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1043
19.9.2013 9:37:29   
sandriana RR
mi treba vase mislenje i ako nekoja imala ranicka na grloto od matkata kako ja imate leceno

bebence19, ТУКА можеш да прочиташ искуства за твоето прашање.

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1044
19.9.2013 13:36:53   
Мамичка85
Ajde Gardenia user posted image user posted image user posted image cestitki i tuka od mene samo so lesno neka e i neka ni se mnozat user posted image user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1045
19.9.2013 15:32:11   
Hopeful RR
Јеееееее Gardenia, честитки!!! user posted image user posted image user posted image Баш ми требаше ваква вест user posted image Ти посакувам убава и лесна бременост! user posted image

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 1046
19.9.2013 19:37:28   
pepermint
после 5 месеци од моето предвремено породување во 24 недела почнав да се подготвувам за др. бременост. Направив комплет микробиолошки - уредни, TORCH-уредно, хламидија преку крв-негативна, комплет крвна слика - покачен холестерол, и сега поради огромен стрес ми се појавија цисти на десен јајник, правев и тумор маркери - ок се, сега незнам ќе видиме ќе проба со терапија да ги среди цистите. Тироидна испитав - ок. Сакам да одам на преглед кај др. димитров да слушнам и негово мислење.дали некоја од вас има искуство со алтернативна медицина за лечење на цисти?

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 19.9.2013 20:33:19 >

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1047
19.9.2013 20:36:01   
LoveableMe RR
Пеперминт, одговор на твоите прашања можеш да најдеш овде. Тука сме ако треба нешто. Ти посакуваме што поскоро да ги видиш твоите user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 19.9.2013 20:37:15 >

(Одговор на членот pepermint)
Непосредна врска до пораките: 1048
21.9.2013 12:37:51   
Vesna I
Dejvojki i mojata baba roga user posted image se pojavi vchera, a bash bev spremna denes na ovoj ubav den da pravam test :(. No kako i da e so novi sili do naredniot 20. Melanija stavi me na spisok za nedobivanje na 20 Oct. Guski za site user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1049
24.9.2013 15:41:30   
Roberta r
Zdravo ringerajki eve 3 dena mi kasna i denes mi dojde samo so zakazav za ginikolog ama za poarno so e taka.moram na operacija za zckata puna mi bila kamenja.
Melanja ne me pisuvaj na spisokot do januari sekako do togas verenikot mi e na pat.na site vi posakuvam so pobrazo da si gi videte dvete crticki pozdrav

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 1050
Страница:   <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.