Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.9.2013 10:45:03
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: SandraRo
Rr me interesira da ve prasam dali e vistina toa deka apcinjata za visok pritisok renaprilot bile precka za zabremenuvanje zboruvam za toa ako apcinjata gi pie mazot i sto se drugo moze da vlijae na zabremenuvanjeto pozz
SandraRo најдобро е да прашате фармацевт или лекар. Лично јас досега не сум чула за таква поврзаност, но може да има, којзнае. Најдобро прашајте го матичниот лекар, па ако треба и ќе се промени терапијата.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.9.2013 14:39:17
Roberta r
pocnav da pravam testovi uste od 8 den pose ovulacijata i denes mi e 10 den posle ovulacijata i dobiv nogu e svetla vtorata linija ama toa e toa za sekoj slucaj i narednite denovi ke pravam testovi za da bidam sigurna deka ne e lazno pozitivna.se nadevam i vi posakuvam i vie da si gi videte naskoro
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.9.2013 14:56:52
Melanija RR
Roberta r што да даваш пари за тестови за 4 дена оди преку крв и за 2 саати и 100 денари ќе имаш потврда. Едвај чекам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.9.2013 15:14:55
Roberta r
imam dvaest testa doma ne e problem gi kupiv preku internet nogu se poevtini i imaat osetlivost 10mlu a na ginekolog ke odam posle 23 momentalno sum vo anglija i nemozam da odam da proverm samo se nadevam ne e lazno pozitiven
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.9.2013 23:21:09
Roberta r
mislam deka moze eve denes pravev test pokaza negativen. do menstruacija imam uste vereme.potraziv malku po net i na nogu mesta pisuva deka svetla linija moze da se pojave po isparuvanjeto na urinata .sepak ne gubam nades imam uste 4 dena samo mi e krivo so za dzabe se izraduvav
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.9.2013 16:41:10
Vesna I
Роберта Р, јас кога останав бремена тестот ми покажа една бледа цртка и тоа беше тоа вистинското :) Немој да се оптеретуваш со правење на тестови, нели тудница не смее да биде под стрес
Гардениа - со среќа имај убава и лесна беменост!!!
И на сите останати кои си ги видоа двете цртки им посакувам лесна бременост.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.9.2013 6:18:34
bebence19
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia
Женски јас си ги видов моите user posted image ми каснеше само еден ден,ви пуштам среќа на сите и ве чекам што побрзо да ми се придружите user posted image user posted image
Честиткии user posted image user posted image user posted image Гарденија да те прашам кој тест го правеше и во кој дел од денот? Уживај и со лесно бременоста user posted image
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.9.2013 6:24:02
bebence19
bev kaj organdziski na pregled zaedno so soprugot, spermogramot mu e odlicen, a na mi vika ti imas tri pomali problemi koi zaedno pravat da ne mozes da ostanes trudna, prvo mi vika imas ranicka na grloto na matkata mnogu mnogu mala, nova na dopir krvari posle vika se somnevam za nepodvizni jajcevodi(demek ne bile dovolno elasticni), mozno i neproodni i na kraj vika policisticni jajnici.........se iznaplakav kaj nego me udri sok normalno prvicnata moja reakcija beze uzasna, mi dade nekoi vaginaleti i antibiotici bez bakterioloski analizi pa resiv da pravam prvo testovi pa posle ponatamu....... deneska sum mnogu posmirena pa mozam da kazam deka sum i srekna sto znam kade da go baram problemot vo mene :). inaku od doktorot sum epten razocarana znaci na sekoj vtor zbor bese in vitro kao vo stil ako e ova ok ama ako e ovo invitro i sl mi treba vase mislenje i ako nekoja imala ranicka na grloto od matkata kako ja imate leceno
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.9.2013 19:37:28
pepermint
после 5 месеци од моето предвремено породување во 24 недела почнав да се подготвувам за др. бременост. Направив комплет микробиолошки - уредни, TORCH-уредно, хламидија преку крв-негативна, комплет крвна слика - покачен холестерол, и сега поради огромен стрес ми се појавија цисти на десен јајник, правев и тумор маркери - ок се, сега незнам ќе видиме ќе проба со терапија да ги среди цистите. Тироидна испитав - ок. Сакам да одам на преглед кај др. димитров да слушнам и негово мислење.дали некоја од вас има искуство со алтернативна медицина за лечење на цисти?
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 19.9.2013 20:33:19 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.9.2013 12:37:51
Vesna I
Dejvojki i mojata baba roga se pojavi vchera, a bash bev spremna denes na ovoj ubav den da pravam test :(. No kako i da e so novi sili do naredniot 20. Melanija stavi me na spisok za nedobivanje na 20 Oct. Guski za site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.9.2013 15:41:30
Roberta r
Zdravo ringerajki eve 3 dena mi kasna i denes mi dojde samo so zakazav za ginikolog ama za poarno so e taka.moram na operacija za zckata puna mi bila kamenja. Melanja ne me pisuvaj na spisokot do januari sekako do togas verenikot mi e na pat.na site vi posakuvam so pobrazo da si gi videte dvete crticki pozdrav
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.