Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.12.2013 17:42:14
vesnna
Zdravo na site sakam da ve prasam dali e mozno da sum bremena mi docni 5dena sabajle praves test mi izleze negativen a imam vaginalen sekret mlecen e citav deka se pojavuva vo rana bremenost.
I oste nesto zaboraviv da kazam gradite me bolat no ne tolku silni bolki kako so gi osekav kako za dobivanje.
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 5.12.2013 21:07:21 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.12.2013 18:56:36
Bethany
vesnna, првиот симптом поради кој јас помислив дека сум бремена беше бел секрет, бидејќи порано никогаш го немав. Се надевам дека и кај тебе е тоа случајот. А за тестот може да почекаш уште некој ден, или ако си нетрпелива да направиш тест преку крв, тој сигурно ќе покаже. Да се надеваме на радосни вести
Патем, добредојде на РР и ти посакувам и убава дружба тука со нас, па наскоро да не дружиш во форумот БЕБЕ
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.12.2013 10:05:41
blond
Dobiv sega i jas zencinja.... Se razocarav epten... Sedam na rabota skisnata,nit mi se jade,ni mi se pie. Samo cigari tegnam od maka. Tuf a taman mislev utre kje se izrauvame so ||. Zdravje slednoto kolo povekje srekja :)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.12.2013 10:42:42
LoveableMe RR
Девојки баш ми е жал, ајде празници се ближат....па бидете вредни и дедо Мраз да ни соопшти убава вест во јануари. А може и другиве исчекувалки во декември да не израдуваат
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.12.2013 17:55:46
Vesna I
Sandra jas mislam deka treba da otidesh na ginekolog. Neznam dali posledniot pat koga ti docneshe beshe na doktor ili ne. Znaesh deka i da si trudna moze da se sluchi vo prvite tri meseci da dobivash redovno menzis. Taka da - ako ne si bila TRK na doktor. Gushkiii
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 7.12.2013 0:32:09
jana ana
Здраво на сите, нова сум на форумот, очајно сакам се надевам ке се израдувам овој месец, имам појачан секрет и болки во градите (мегутоа и пред мензис ги имам истите симптоми). Ви посакувам на сите да се израдувате
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 7.12.2013 0:45:37
Melanija RR
jana ana добре дојде на Рингераја
Може во темава Да се запознаеме да ни се претставиш Ти посакувам уште овој месец која ти е датата за недобивање?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 7.12.2013 9:04:55
SandraRo
oo mila ne bev ni togas koga mi docnese ni sega....a u toa e nizno sto velis zatoa sto majka mi isto taka do 4 mesec redovno si dobivase a bese bremena i nemase nikakva pojma za toa ....ajde slednata nedela ke odam pa ke vidime sto e i kako e pozz
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 7.12.2013 21:28:04
jana ana
Ви благодарам за топлото добредојде :) Ви посакувам на сите наскоро да си гушкате , датата за добивање е 9ти Декември, се надевам ке ја прескокнам овој и наредните осум месеци :)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.12.2013 10:31:04
Hopeful RR
Девојки, толку од инсеминацијата бр. 3... добив вчера, на 34 ден, и сега не само што сум емотивно скршена, туку и ќе полудам од болки... Здравје, следниот пат со повеќе среќа...
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.12.2013 11:12:04
SandraRo
daj boze da e taka mila...aj ke napravam eden test i ke ve izvestam..... hihi da znaete deka samo bremeni zeni,bebinja,porogaji gledam ovie dve nedeli a i non stop sonvam kako imam dete ej ama sum bila opsednata hihi
jana ana stiskam palci za da ima i da se izraduvame backi
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 9.12.2013 17:09:05 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.12.2013 16:51:05
Milicka 30
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful
Девојки, толку од инсеминацијата бр. 3... добив вчера, на 34 ден, и сега не само што сум емотивно скршена, туку и ќе полудам од болки... Здравје, следниот пат со повеќе среќа...
Hopeful душо не губи надеж, нашата среќа допрва доаѓа. Ајде идат најубавите празници па Господ ќе не израдува сите нас. Исплачи се ,нека ти олесне .... знам колку е тешко, ама мора да имаме надеж. И јас овојпат после инсеминацијата имав болна менструација.
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 9.12.2013 17:10:12 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.12.2013 11:16:52
Hopeful RR
Milicka 30, фала ти за убавите зборови... секој месец тоа па тоа, веќе се чувствуваме запоставени и заборавени, како да некој таму не оставил зад врата и заборавил дека и нас треба да ни се случуваат убави работи... многу измачува ова, и ич, ама ич не е фер! Кај и да се свртам луѓе прават деца, плукни-залепи, второ, трето... сите се шетаат, прават родендени, си зборат за децата... јас како глупава некоја голтам кетонали... Си измрчев малце Како и да е, добро што барем вас тука ве имам и знам дека се разбираме... Те гушкам
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.12.2013 11:51:02
LoveableMe RR
Milicka 30, фала ти за убавите зборови... секој месец тоа па тоа, веќе се чувствуваме запоставени и заборавени, како да некој таму не оставил зад врата и заборавил дека и нас треба да ни се случуваат убави работи... многу измачува ова, и ич, ама ич не е фер! Кај и да се свртам луѓе прават деца, плукни-залепи, второ, трето... сите се шетаат, прават родендени, си зборат за децата... јас како глупава некоја голтам кетонали... Си измрчев малце Како и да е, добро што барем вас тука ве имам и знам дека се разбираме... Те гушкам
Hopeful, многу ми е жал, немој да мислиш дека си сама, сите се прашуваме овде на форумот каде сме згрешиле, дали нешто сме направиле што не треба, дали имаме гревови, зошто Господ не заборавил и сл, но ете некои работи така се случуваат....ти посакувам среќа за следниот пат, побарај повеќе мислења, да видиш дали може нешто да се направи, да не правиш ИВФ. Позз,
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.12.2013 16:12:23
SandraRo
RR jas kupiv test sega samo mi e strav da go napravam hihi lelee sto me snajde...ke cekam do utre sabajle pa da go napravam daj boze da ima nesto...znaete kako se osekam sto pred edna nedela sestra mi ni soopsti deka e bremena a denes drugata istoto ni go soopsti pa ajde i jas utre istoto da go soopstam daj boze i jas i site koi cekate da se sluci toa pozz
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.12.2013 16:23:02
Hopeful RR
SandraRo, ти прекина крварењето или беше само капка-две? Те прашувам пошто пиша дека си добила, па ме збуни... како и да е, прави одма тест и дај боже Те чекаме!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.12.2013 17:01:20
SandraRo
krvarenjeto pocna 4 dena porano I traese samo tri dena cudno mi bese zato sto bolka nemav vo gradite nikakva a obicno ja imam pa takanda ke napravam eden test kolku da mi pomini misla ne se nadevam mnogu ama ke vidime daj boze da ima bebce pozdrav
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.12.2013 17:38:42
Melanija RR
Hopeful неколку убави мисли за тебе и сите исчекувалки
Господ не заборава, само искушението мора да помине. Bog ce svakom dati samo treba verovati.
Лани мм работеше во детски бутик ,јас во игротека замислете, но се смеевме леле какво искушение дека ако неможе во момент да забременам барем ни овозможува да уживаме во толку многу деца. И после некој месец бидна што бидна и сега ме зеза не сака да заспие
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.12.2013 7:38:41
Milicka 30
Добро утро драги рингејајки! Поминаа 10 дена од кога ми заврши а синоќа приметив розникав исцедок и денес имам малку. Од што може да биде? Се загрижив ептен
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.12.2013 10:25:14
LoveableMe RR
Миличка, може да биде ако примаше прогестеронска терапија, но јас би те советувала да одиш кај докторот и да видиш што е, сепак тој е најстручен да ти даде мислење. Па, пиши, позз
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.