Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.4.2015 10:19:43
lukajana RR
Mami82 na ginekolog sekako treba da odis cisto da vidi kakva e sostojbata na matkata a ova sto ti se slucuva e normalno,na nekoi zeni im treba poveke vreme da se vratat vo normala posle poroduvanjeto. Eve OVDE imame tema za Menstruacija po poroduvanje procitaj iskustva na zenite ke vidis deka ne e nisto strasno
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mami82
Zdravo mamicki. Edno prasanje imam do site vas..... Pred da zabremenam za prvpat, ciklus imav redoven - na sekoi 28 dena. Bez kasnenje, se bese super. Otkako se porodiv, dolgo ne dobiv zaradi intenzivnoto doenje. Prvpat dobiv viklus koga kerkata imase polni 18 meseci. Toa bese pred mesec ipol.....i eve seuste mi nema dojdeno. Dali e mozno da zaradi bremenosta mi e nesto sega poremeteno so mesecniot ciklus, ili mozebi zatoa sto uste dojam???? Zbuneta sum skroz. Napraviv test i iskoci negativen. A od dobivanje nema aber....sto mislite??? Pozdrav do site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.4.2015 12:39:19
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bella28
Prviot pat za da ostanam bremena ni trebaa skoro 2 godini potoa sleduvase najgolemo razocaruvanje cubenje na bebeto vo 21 nedela I denes pozitiven test za bremenost zabrenuvanje od prva
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR
Честитки Бела имај лесна бременост па за девет месеци здраво и живо бебенце
Bella28 imaj lesna bremenost i zdravje zivo i zdravo bebule
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 23.5.2015 22:37:23
daaci
Здраво
Нова сум на форумот Ч се надевам дека ќе се дружиме... Значии вака мојот проблем е следен..Со маж ми се обидуваме долго време но некако нема резултати.Овој месец треба да ми дојде на 27ми,осеќам болки во стомак како грчеви,и градите ме болат,но тоа што ме кочи е што ме болат и мускулите и коските..дали е можно и тоа да биде симптом,бидејќи нели слични се за добивање и бременост симптомите,или сепак си давам лажна надеж па сепак ќе дојде.,
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 26.5.2015 12:05:14
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: daaci
Здраво
Нова сум на форумот Ч се надевам дека ќе се дружиме... Значии вака мојот проблем е следен..Со маж ми се обидуваме долго време но некако нема резултати.Овој месец треба да ми дојде на 27ми,осеќам болки во стомак како грчеви,и градите ме болат,но тоа што ме кочи е што ме болат и мускулите и коските..дали е можно и тоа да биде симптом,бидејќи нели слични се за добивање и бременост симптомите,или сепак си давам лажна надеж па сепак ќе дојде.,
daaci, здраво добредојде, пиши ни што направи
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 2.6.2015 14:56:55
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: zbunkicka
zdravo devojki i jas sum prv pat tuka imav nezstiten odnos na 10 april 13 i 18 posledna menstruacija 3 april dali e rano denes test da se napravi ili ne?
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
zdravo devojki i jas sum prv pat tuka imav nezstiten odnos na 10 april 13 i 18 posledna menstruacija 3 april dali e rano denes test da se napravi ili ne?
Napravi test,ne e rano.Spored ova ti mesec maj ne si dobila Golemi ti se sansite za
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
3 април последен циклус?Ако е така ти доцни 1 месец и тогаш на ехо
of greska melanija na 3 maj posleden ne na 3 april :) sum se zbunila
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
Rano ti e uste za test cekaj da zadocne ciklusot
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR
Ако добиваш редовно требало веќе да добиеш ама сепак ако не добиеш до среда можеш да правиш тест. Добредојде на рр
dobro ve najdov devojki :) ke pocekam do utre se nadevam nema da dobijam i k ispadn pozitiven testot :*
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Zbunkicka, не е многу пробувајте барем уште пола година, па ако не дај Боже не бидне посетете лекар, сега засега на добар пат сте, таман лето жешко и повеќе да работите
daaci/ 27 мај zbunkicka/2 јули =================
2015 Felly RR Sajna sunflower* Bebuska na mama ane/ nova_mama Snow Angel Bella28 srekna2 Maks85 Andriance /mare/ Rajna.vojvoda
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 18.6.2015 9:18:56 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 3.6.2015 11:46:46
lukajana RR
Можеш да пиеш фолна ,некој пијат и Аспирин и други лекови и витамини ама штом не сте испитувале ништо подобро немој да пиеш и не губи надеж сепак не е долг периодот на обиди и летово ви е шанса плус да се фрлите на работа што вика LoveableMe rr и наскоро да ни пишеш убави вести
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.