Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.7.2015 10:14:01
LoveableMe RR
scaredRR, pepapa, malecko87 и сите останати, навиваме за две црти!
zbunkicka/2 јули Libra88/7јули scaredRR/10 јули trnoruska15/24 јули malecko 87/27 јули pepapa/ 30 јули ivoni4ka/8 август bibi ribi/10 август =================
2015 Felly RR LenaNela Sajna sunflower* Bebuska na mama ane/ nova_mama Snow Angel Bella28 srekna2 Maks85 Andriance /mare/ Rajna.vojvoda Peppa Despinka baby27 slobodka Mami82
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 16.7.2015 14:27:44 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.7.2015 10:53:08
slobodka
Драги РР!! Нова сум на форумов, првпат пишувам. Сакам да споделам ..... денес си ги видов моите ЕПТЕН СУМ РАДОСНА. Сакам да им посакам на сите што се трудат да им се оствари што е можно побрзо. Инаку еве јас сум случај дека никогаш не се знае, јас сега чекав да ми дојде циклусот и да почнам да правам испитувања за неплодност ( ХСГ ми е закажано за идната недела, веќе почнавме со дечкото да правиме испитувања ). Но ете денес ми се случија Човек кога најмалку се надева тогаш испаѓа!!!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.7.2015 11:10:12
slobodka
Не повеќе од 6 месеци, но со оглед на моите 39 години ( а прва бременост )немав воопшто намера да губам време. Морав да се фатам со инсеминација или со инвитро под најитно !
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.7.2015 11:15:48
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: slobodka
Не повеќе од 6 месеци, но со оглед на моите 39 години ( а прва бременост )немав воопшто намера да губам време. Морав да се фатам со инсеминација или со инвитро под најитно !
Браво за тебе!! Дај рецепта
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.7.2015 11:31:19
slobodka
Срце, освем што си пијам фолна веќе извесно време , си практикувам обавезно тест за овулации, и се водам по нив. Обавезно однос дента кога ќе се покаже позитивен тестот.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.7.2015 11:42:09
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: slobodka
Срце, освем што си пијам фолна веќе извесно време , си практикувам обавезно тест за овулации, и се водам по нив. Обавезно однос дента кога ќе се покаже позитивен тестот.
Фала ти . Да те замолам ОВДЕ да пишеш кои тестови ги користиш, каде ги купуваш, колку чинат и сл. Позз
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.7.2015 11:47:04
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Може уште од сега да се пријавам за за во октомври? Лечиме моментално уреоплазма, па здравје од септември да почнеме со работа Ама вака да ме има на список би ми било мило, иако знам дека многуууу рано се пријавувам за во есен дури :)
Ставено, ајде со лесно
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.8.2015 15:43:07
tanja_25
здраво на сите ! нова сум на форумот и како прво би ви посакала на сите да ви посакам што поскоро да си видите и да се усреќите со . јас имам ќерка 4 години пред две годин низ шала се договоривме со мм да не се вардиме и да се потрудиме за второ но тоа се уште не се случи на почетокот тоа не ме вознемируваше ама последниве неколку месеци тоа почна да ми ствара некоја нервоза знам дека не треба така да реагирам сепак имам едно па не треба да се секирам ама мојата желба за уште едно се зголемува . со првото останав трудна со една терапија на кломифен сега 4 циклуси пиев кломифен но без резултат. но многу ми е тешко со кој и да се сретнам (на нашиов македонски менталитет) сите за тоа и ти шо не си родиш уште едно шо чекаш па упм вас ве чекам да ми дадете дозвола се извинувам за постов ама немам на кој друг да се истиштам вака
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 18.8.2015 23:02:14
Melanija RR
tanja_25 добре дојде на Рингераја да ви е здрава и среќна ќеркичката а ќе дојде и второ штом си сакате. А за слични прашања одговарам со дека сега непланирам сега второ доста ми е прво ова да го средам
Naty2 добре дојде и ти на Ринегараја ја вистинско место ја имате поддршката за се надевам скоро ќе ве читаме во Бременост
ivoni4ka се надевам летото со убаво ќе заврши
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.9.2015 23:39:25
ivoni4ka
Предходниот пат ми дојде дури порано . па следниот месец на време. Ама сега е дилемата. Требаше да ми дојде на 21 овој месец ама ете ја нема уште. Можеби поранив ама вчера правев тест и излезе негативен. А ги имам сите симтоми киселини (само кога сум бремена имам) влажни ареоли на градите со испакнати делчиња како бубалици. Подуен стомак пола кило повеќе. Многу мокрам раздразлива и емоционална... Сега ми е планот ако вештерката ја нема до петок пак да правам тест
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.