Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 24.11.2015 18:51:30
Sunshine88
Забораив да кажам дека скоро приметив и дека сум качила некое килце, не мора да значи дека е од сеа...Знам дека е за тест е рано, ќе почекам бар уште едно 4-5 дена...Од пуста желба веќе не знам ни што да мислам...
< Поракaта ја уредил Sunshine88 -- 24.11.2015 18:53:43 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.11.2015 1:44:38
Vikilika
Девоојки два дена ми касни :):) вртоглавиците и повраќањето последниве два дена ми тивнаа сега имам само мало гадење..не сакамда брзам бидејќи направив секакви исшитувања и пап и немаѓ нисто се е во реф значи аако не сум останата бремена може да ми касни и од стрес а јас секако се надевам дека нема воопшто ни. Да мидојди..не знам дали вистина или од голема желба:P единстверно нешто чудно е тоа што го осеќам со градиве.. Не можам да спијам на стомак ни да ги лепнам од болка погочеми тврди и многу вени ми се како испакнати од тоа денескка се исплашив кога видов..слично како за пред добивање но сепак има разлика :S
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.11.2015 1:53:58
grejsi
Zdaravo Vikicka da vi se pridruzam na forumot,,i da se nadovrzam na tvoeto docnenje ,,,i mene isto mi se desavase koga ostnav bremena venite na gradite mi bea ispaknani i potemni za razlika od obicno i potvrdi bolkite bea razlicni za razlika od pred da mi dojdi,,ti posakuvam da dobies dve crti ,,,,,,
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.11.2015 9:02:20
Vikilika
Се подразочарав зато што пред три дена направив тест и беше негативен па да не касни од стрес инакусамо еднаска до сега ми има доцнето и тоа кога имав внатрешна инфекција и бакретија само тогаш инаку ми доаѓа на секој 28 еве сега си чекам
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.11.2015 22:29:07
Melanija RR
Vikilika со лесно
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.11.2015 7:49:29
Vikilika
Fala vi gospod da dade kaj site sto cekaat :):) fala vi mnogu.. Bev i na kontrola okolu 3 4 nedeli sum bila pa na 8 treba da odam za srceva reakcija ..mene mie malku strav ama se ke vidit vo red ..pozdravce do site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 1.12.2015 9:35:25
Vikilika
Фалаа :):) да се враќа кај сите..Сега само уште нешто да ве прашам не можам да чекам до прегледот:) имам блааги болки како за пред добивање нормално е?
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.12.2015 16:24:52
Sunshine88
Јас уште си чекам..на 21 треба да добијам, а веќе неколку дена страшно ме боли стомак, исто како да сум добила. Грчеви доле ниско во стомакот, дури некогаш ме заболува кога ќе се наведнам. Ама ми се случувало и порано па си ги сметам за ПМС.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 4.1.2016 14:36:07
Sunshine88
Најпрвво среќна нова година на сите..многу здравје љубов среќа..и сите што си чекате дедо мраз да ви ди подари . Ние уште работиме на случајот..и се надевам дека новава година ќе ни донесе среќа...Убаво тргна уште од првата минута...
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.1.2016 10:12:16
Neurotoxin RR
Ви благодарам, сите што чекаат да ги видат им посакувам да ги видат што побргу, на начин како што јас ги дочекав. Многу е рано, сеуште не сум била на контрола, сакам наредна недела да одам, да слушнам и срценце, оваа недела ќе се соземам
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.1.2016 20:20:51
Melanija RR
Neurotoxin со најубава вест од тебе годинава а предкрајот и со во прегратка.Честито од се срце
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.