Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Новогодишна прослава на Рингераја! 31.12.2012 22:37:33
bucko mal
Zdravo zensi nie prvi ja docekavne novata godina pa sega kaj mene e veke prvi sabajle,drugite spiat jas dremam so bebusov nego ne go interesira ng vo 8 si stana.Sakav da vi posakam SREKNA NOVA 2013 zdravje,sreka se najubavo, site zelbi da vi se ispolnat pozdrav od topliot Wellington
RE: Новогодишна прослава на Рингераја! 31.12.2012 23:55:49
niki
kaj nas nova godina dojde pred eden cas ja docekavme i zatoa od mene imate:
SREKNA NOVA GODINA RINGERAJKI!!!!!!!!! SE NAJUBAVO!!!!!!! SITE ZELBI DA VI SE ISPOLNAT!!!!!!!!DA SI GI GLEDAME DECURLANATA KAKO NI RASTAT I NE RADUVAAT!!!!!!!!!!! KOJ NEMA BEBUSKI DA IM DONESE DEDO MRAZ!!!!!!!!!!
RE: Новогодишна прослава на Рингераја! 1.1.2013 0:24:36
Cipi Ripi
Девојки Среќна Нова Година. Ви посакувам се најубаво во новата година, а највеќе посакувам здравје за нашите деца. Да сте здрави среќни и весели. Ве гушкам.
RE: Новогодишна прослава на Рингераја! 1.1.2013 2:33:49
Snowhite RR
Среќна нова година! Се најубаво во неа, да ви се исполнат вашите омилени желби. Ние пред малку се вративме од плоштад, Суперхикс беа, ама штета на крајот ги фативме, требаше да излеземе порано. М заспа пред 12, со него сабајле ќе си честитаме. Битно нас ни помина кризата за спиење, кога не заспавме во 10 сега ќе тераме до сабајле изгледа
RE: Новогодишна прослава на Рингераја! 1.1.2013 11:34:18
Melanija RR
Добро утро мили рингерајки среќна да ни е новата година, сите да имаме здравје,љубов и среќа, малите рингерајчиња да растат големи, трудничките да си родат живи и здрави бебушки, а исчекувалките да си ги викат . И оваа година на РР да има многу дружба и многу споделени среќни и убави моменти.Ве
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Новогодишна прослава на Рингераја! 1.1.2013 12:41:57
Snow Queen
Среќна Нова на ситее да сте живи здрави,среќни и весели...домот секогаш да ви полн со радост и топлина. Тие што имаат дечиња нека ви бидат радост и гордост, а тие што чекате, тогаш девинитивно оваа 2013 годинанека биде ваша плодна година.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.