RE: РР ДрндрнРАЈКИ (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Melanija RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 12:47:37)

Тешко на тие што на одмор ќе одат август или септември или воопшто нема да одат [sm=zmeden.gif]
Ја знаете прогнозата?Долго топло лето ,посебно во август [sm=smiley36.gif] знам дека не ве утешив ама јас во август здравје боже ќе раѓам така што не сте за жалење [sm=smiley1.gif]

Нова тура кафе, некој нес ако може [sm=smiley9.gif]

dostickage -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 12:55:01)

Nabrzinka za da ne cekas [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0523/cnx-untitl.jpg[/img]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 12:57:18)

Е навистина ќе треба да издржиш храбро Меланија [sm=smiley36.gif]
И лани беше долго, топло лето, и не се издржуваше ниту во септември. Дента кога се породив се истури од дожд, и на времето олесна [sm=smiley36.gif]

Еве кафенцеее
[img]http://pizza1.khaopiyo.pk/wp-content/uploads/2012/04/iced-coffee.jpg[/img]

anaana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 12:58:15)

moze edno za mene???/
nadvor vremevo e uzas, zazaliv sto izlegov na pauza, :((
ali ova nes kafevo mmmmmmmm

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 13:18:01)

Анаана, ако треба уште ќе направиме. Мене ми помогна, јас си дојдов на себе [sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 13:18:07)

Фала ви дури имам и да си одберам а другото за anaana [sm=smiley1.gif]

Зависи значи и до денот и сред лето врне убаво [sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 13:28:58)

I jas ke si zemam edno ,luge izginav na rabota,deka utre ne se raboti pa makedonska rabota denes navala[sm=smiley19.gif]

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 13:46:06)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Е навистина ќе треба да издржиш храбро Меланија [sm=smiley36.gif]
И лани беше долго, топло лето, и не се издржуваше ниту во септември. Дента кога се породив се истури од дожд, и на времето олесна [sm=smiley36.gif]

Bethany, не лани, туку полани беше [sm=smiley36.gif], иако и ланско лето беше пеколно. Ама се пораѓавме полани [sm=smiley36.gif]. А се сеќавам дека тогаш дома немав клима во нашата спална, па мака измачивме додека се залади...

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 13:49:21)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Сандриана, фала што ме подсети кога се пораѓав [sm=smiley36.gif]
Тоа значи од убавина колку времето бргу лета [sm=smiley36.gif]

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 13:53:57)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Сандриана, фала што ме подсети кога се пораѓав [sm=smiley36.gif]
Тоа значи од убавина колку времето бргу лета [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] Ko da juce bese....лета, Бетани, и мене ми е времево континуирана линија од тогаш [sm=smiley1.gif]

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 14:05:36)

Еве јас бев ланското лето бремена ,баш како Меланија ист термин имав [sm=smiley36.gif]
Ама едвај се движев ,кај од отоците,кај од жешкото ама се чувствував како меур хехеххехехехехех
Денот кога се породив 24 Авг.беше најтоплиот ден,а од наредниот ден веке имаше заладување.... малер до крај бев[sm=jezicek.gif]
ама ајде се се заборава.Мелани уживај си[sm=smiley1.gif]

Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 15:15:46)

Проклето време, какви планови имав, со Јана да го земеме Михаил од градинка и да одиме на плоштад каде ќе се шија џиновска перница која ќе влезе во Гинисовата книга, а пошто мм работи во таа фабрика и е веќе таму и сега и ние да одиме, ама наместо тоа ќе си седиме домче[sm=smiley13.gif]

Палешка РР -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 15:21:19)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Проклето време, какви планови имав, со Јана да го земеме Михаил од градинка и да одиме на плоштад каде ќе се шија џиновска перница која ќе влезе во Гинисовата книга, а пошто мм работи во таа фабрика и е веќе таму и сега и ние да одиме, ама наместо тоа ќе си седиме домче[sm=smiley13.gif]

И јас Snowhite [sm=smiley19.gif] мене + Миа ми е болна [sm=smiley19.gif]

Најголема штета е ако им заврне па да се зафркне и спектаклот. Се надевам нема [sm=smiley1.gif]

kikicka -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 15:28:47)

Ич не ми се секирај бе Меланија јас итиот период втор пат го минам и тоа свесно [sm=smiley36.gif] направено во исто време иста дата [sm=smiley36.gif]. Среќа лето па има широки фустани има да се ладеме дали на ветар или на вентилатор :)) Брзо ке помине ке видиш.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Тешко на тие што на одмор ќе одат август или септември или воопшто нема да одат [sm=zmeden.gif]
Ја знаете прогнозата?Долго топло лето ,посебно во август [sm=smiley36.gif] знам дека не ве утешив ама јас во август здравје боже ќе раѓам така што не сте за жалење [sm=smiley1.gif]

Нова тура кафе, некој нес ако може [sm=smiley9.gif]

Gardenia -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 15:34:44)

Цел ден се бунам дека сме петок оти утре не се работи и само си правам пиши бриши по документите ,ех што убавооо малку кулиранција три дена [sm=smiley36.gif].Некој да не оди на продолжен викенд или сите се чувате за одморите?[sm=wink.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 15:42:34)

Ние се вративме од посета кај свекрва ми, и толку ми е , не ми требаат продолжени викенди, само ми треба мојот дом и мир [sm=smiley36.gif]
А и мм напоменал овој месец ќе се штеди пред одмор, нема купување непотребни работи, па и тоа причина плус да си седиме дома [sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 19:56:42)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Ич не ми се секирај бе Меланија јас итиот период втор пат го минам и тоа свесно [sm=smiley36.gif] направено во исто време иста дата [sm=smiley36.gif]. Среќа лето па има широки фустани има да се ладеме дали на ветар или на вентилатор :)) Брзо ке помине ке видиш.

Јас секогаш сакав лето ама ова дека ќе било пеколно лето не звучи најубаво[sm=smiley36.gif] само ноќе ќше се излегува и шета ќе повампирам [sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 21:09:59)

Јас секогаш сакав лето ама ова дека ќе било пеколно лето не звучи најубаво[sm=smiley36.gif] само ноќе ќше се излегува и шета ќе повампирам [sm=smiley36.gif]

Хаха, тоа ќе ти биде всушност припрема за кога ќе дојде бебче, ноќен живот [sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (23.5.2013 21:39:07)

[sm=smiley36.gif] Па незнам која е биља варијанта дали вампир у. зимо на снег или лето??? [sm=smiley36.gif]

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (24.5.2013 8:37:22)

Добро утро!! Ајде да го испиеме кафенцето најпрво,па денот може да почне[sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (24.5.2013 8:53:33)

Добро утро, убав ден!

Делукс, а каде е кафето? Еве јас ставам, само овакво пијам насабајле.
Ми се чини денес ќе е убав ден, сончев, нека потрае. Денес е неработен ден, па ќе може повеќе да се шета...

[img]http://www.koleksiyon.com.tr/i/content/400_2_sufi-turk-kahvesi_4_1024.jpg[/img]

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (24.5.2013 9:17:48)

Bethany, тамам си го погодила, еве и јас пијам такво. А и за шеткање после имаме планирано, кај нас ќе има и некоја приредба на камената бина (од градинките и училиштава). Па тамам со Матеа да ги гледаме

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (24.5.2013 9:52:20)

Бетани јас себично си го испијав ехеххееее заборавив да почестам, ајде ти ме извади од ситуација,ајде ќе се напијам уште едно од тебе+и локумче охох мерак..
ај јас утре честам кафе[sm=smiley1.gif]

Pepelaska * -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (24.5.2013 10:08:45)

Бре бре, што убаво тука, фрчат кафенца сладоледи , убавини[sm=smiley1.gif]

А јас само ќе си гледам , една недела сум на принудена строга диета со банани, двопек и варен компир, поради желудникот, ама па шланг ќе се сторам [sm=jezicek.gif]

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (24.5.2013 11:19:30)

Dobar den i od mene [sm=smiley1.gif] Malku docnam za kafe, eve go dopivam na terasa, veke eden saat, bidejki T. zbesnuva niz dvor pa trcam i po nejze. Se nadevam ke posluzi vremevo do poladne, da kjarime edna prosetka nadvor [sm=smiley1.gif]
Ubav den na site [sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>