RE: РР ДрндрнРАЈКИ (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Melanija RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 17:28:36)

Сори Миана сум ја пропуштила частенката ај ќе свртам лист да се почастам
Ти иди фаќај се за книгата и со лесно утре па врати се на собирања[sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 17:32:04)

Честитки Калипсо! Со здравје да си ја возите колата!!!

Џесика -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 17:46:42)

Мианке, речи му утре на професорот „Професоре, за учење- учев, ама една крава што сум кликнала- НААААА... еден куп поени ми донесе“ [sm=smiley36.gif]

elenak -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 17:51:16)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Мианке, речи му утре на професорот „Професоре, за учење- учев, ама една крава што сум кликнала- НААААА... еден куп поени ми донесе“ [sm=smiley36.gif]

Хахах Џес ме изнасмеа[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Уште чоколадно млеко да даваше[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 17:51:47)

Кај си ма Џеси ма? Па знаеш ли колку ми фалиш?
Туку испитов требаше да го полагам уште пред 10 дена и тогаш го спремав и сега не ми се отвара да го повтарам - ми се повраќа..Економска криминалистика [sm=jezicek.gif] Белки нема и утре да ме зезне професоров и да не се појави - ке плачам жими се [sm=jezicek.gif]
А на кравчево абе ептен му се радувам [sm=jezicek.gif]
Џеси не се губи ти,потребна ми е твојава енергија [sm=smiley31.gif]

Џесика -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 17:54:53)

Тука сум, прошлава недела бев турбо на работа, додека се распуштиме, ама сега сум на порелакс [sm=smiley1.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 17:56:58)

Идам јас да фатам книга - попосле пак ке наминам да кликнам некое колаченце [sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 18:05:33)

Калипсо, честито кола, со здравје да си ја возите и само на убави места до одите [sm=bravo.gif]

Дајте пивце од Меланија [sm=smiley36.gif]

Martins mom -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 18:19:14)

Џесике...и мене ми фалиш. Ај, стај си едно нес кафе сега!

mommy_angels RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 18:20:32)

Ова кремчево со лебче ме принуди да изедам една баагичко голема кифла со крем ,ах рингераја ти си крива за моите вишок килца

blond -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 19:11:12)

Калипсо, честитки за колата, се надевам веќе ќе ти помине стравот и ќе возиш подобро од мт.
Туку, и јас сакам да ми купи мм кола за мене спешл, ама сега за сега нема шанси. Има некој да подарува, макар и фичо? [sm=jezicek.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 19:13:09)

еее мене мм ми обеќаше пред да се земеме дека мини купер ке ми купи и тоа два да си ги менувам - па ништо.Калипсо со среќа срцка да си се возите[sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 19:44:48)

Zeni ajde na brzina po edno kratko kafe, pa da prodolzime [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

[img]http://3.bp.blogspot.com/-hJPmH1jqlqw/Thp2iT0vlyI/AAAAAAAAFXs/TIqZyMzFoIM/s1600/11072011%2528004%2529.jpg[/img]

A i po nesto blago da ni digne sekerot [sm=smiley36.gif]

[img]http://biscuitbarrel.files.wordpress.com/2009/12/chocolate-cup-cakes.jpg[/img]

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 20:28:30)

dobro vecer zenski,jas sama so M pa kolku imam vreme me ima...ajde se nadevam ko za prv den sme dobri

bucko mal -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 22:09:30)

Dobro utro zeni!!!!
kako si pominavte denes?
jas samo shto satnav da spremem dete za shkolo,pijam kafe I klikam[sm=smiley36.gif]

Џесика -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 22:12:14)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Госпожа... посегнав неколку пати по мобилниот да те побарам, ама сменет телефон, немам твој број... Само во Битола кога идам ме сакаш, иначе- Ц... Од 1ви Јули ќе ти дојдам на кафе...

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 22:23:45)

ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal

Dobro utro zeni!!!!
kako si pominavte denes?
jas samo shto satnav da spremem dete za shkolo,pijam kafe I klikam[sm=smiley36.gif]

Ооооооо добро утро буцко мал, Имаш уште два саати за денес, Искористи ги максимално!!!

elenak -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 22:31:27)

Ај да ве прашам што денес кај вас ,,трпеше,, заради РР?
Јас направив неколку пропусти само[sm=smiley9.gif] Сабајле го истеков кафето, после додека со телефонот во рака правев тарана за [sm=duda.gif] и кликав и направив мала доза, кутро дете ми остана недојадено[sm=smiley36.gif] И потоа варев шпагети за ручек и откако ги сварив ми текна дека не ставив ни сол, ни зејтин во водата па им ставав накнадно. За среќа мм не примети разлика. Ете толку[sm=smiley1.gif]

Палешка РР -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 22:36:26)

Госпожа... посегнав неколку пати по мобилниот да те побарам, ама сменет телефон, немам твој број... Само во Битола кога идам ме сакаш, иначе- Ц... Од 1ви Јули ќе ти дојдам на кафе...

Славна ни е сега Џесика...вешта жена на Македонија чунки. [sm=smiley2.gif]
Па кога ќе одиш Битола помини и накај Прилеп [sm=smiley1.gif]

Палешка РР -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 22:37:35)

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Јас направив неколку пропусти само[sm=smiley9.gif] Сабајле го истеков кафето, после додека со телефонот во рака правев тарана за [sm=duda.gif] и кликав и направив мала доза, кутро дете ми остана недојадено[sm=smiley36.gif] И потоа варев шпагети за ручек и откако ги сварив ми текна дека не ставив ни сол, ни зејтин во водата па им ставав накнадно. За среќа мм не примети разлика. Ете толку[sm=smiley1.gif]

Децата јадеа џанк фуд [sm=smiley13.gif] на моја тага, а нивна радост [sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 22:39:50)

Јас добра сум била [sm=smiley36.gif]
Дури и ручек направив [sm=smiley36.gif] И со детето малку прошетав и така, добро е се на се. [sm=smiley36.gif]

Џесика -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 22:42:02)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Славна ни е сега Џесика...вешта жена на Македонија чунки. [sm=smiley2.gif]
Па кога ќе одиш Битола помини и накај Прилеп [sm=smiley1.gif]

Едвај чекам... ништо чудно, од Кичево ќе фатам кај Пепелашка, па во Битола и Прилеп за финале [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 22:44:05)

Aj jas uste ednas da si go pominam materijalov za ispit - nema smisla..Polagam vo 09 h nautro pa ke nemam vreme za povtaranje -Aj klikajte i za mene..Dobra noook

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (10.6.2013 22:45:40)

Trpea decava [sm=hudicek1.gif]
malono padna se udri na masata i ima ogromna zmucka na celo..Sram da mi e [sm=zmeden.gif]

Палешка РР -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (11.6.2013 6:46:22)

Добро утро во новиов работен ден [sm=bravo.gif]

буцко мал, ајде на кафе

[img]http://www.b92.net/news/pics/2013/03/20/17485540795149829a832b9281255747_orig.jpg[/img]

Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>