Ikana
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Da i po moznost da ne e o raboten den Ej ne kazavte kogo ogovaravte najmnogu Miana да не ти беа црвени ушите и да не икаше па сега чекаш потврда ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Kakva banda eeeej,ili ne kakov klan eeeeej Lele,lele sto ste ubaiii..A da pisevte koja ste koja??? Jas ne ve znam site..Beatris po sliki,Anna Molly,i Andrijance..Drugive ni gi prepoznavam... Jas ne ikav ,ne mi bea crveni usite ama so ogled na toa deka jas bev vcera vo centarot - mislam dela dosta ste me ogovarale...tuuuu mozam da si zamislam ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR Јас веќе пукнав Беатриче шо сте убави брееее пу пу. нареден пат обавезно и јас!Леле мајко Џеси не ја познав брееее лепота се пролепшала! ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Koja od vas e taa vo tirkiznoto dzemperce vo celo? Poznata mi e mnogu.. ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 top ste..ajde bar pisete koja koja e..i jas osven beatris i anna molly od sliki drugive ne ve znam ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Соло, после работа, раат невиден, само така успеваме да се изнамуабетиме, со деците тешко Ајде ве чекаме на наредна дружба сите ИЗВОРНА ПОРАКА: miana ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Воала! Нека пукнат душманите! Икано мори шо си убаааааа..леле сите сте убаво а Џесика ја знам од некаде 100% ама незнам од каде И Андријанче ја знам од слики и сите сте убаи ама Икана убаво и пријатно ме изненади- не те замислував вака ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Женски пишав која е која погоре. Чит, чит! ИЗВОРНА ПОРАКА: miana ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Соло, после работа, раат невиден, само така успеваме да се изнамуабетиме, со деците тешко Ајде ве чекаме на наредна дружба сите Како Барби си ма девојко ИЗВОРНА ПОРАКА: miana А кој ве сликаше? И да ве прашам вака на средбиве по име си се кажувате или по никовите од рр? На пример ти Беатрис како се викаш? Тебе те викаат по име или Беатрис? ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Кој Барби Мианке? Ахаха на глас се изнасмев, фала на комплиментот за кого и да е наменет, најблиску до Барби ни е само Темјана, останатите идеме у некоја +сајз Барби ако има воопшто таква ИЗВОРНА ПОРАКА: mama toci Super ste devojki,vo prva prilika uletuvam i jas .Site ve znam od sliki na f.b.,prekrasni ste,Ikana mnogu me iznenadi,moram da priznaam ne ja zamisluvav vaka ИЗВОРНА ПОРАКА: miana ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Кој Барби Мианке? Ахаха на глас се изнасмев, фала на комплиментот за кого и да е наменет, најблиску до Барби ни е само Темјана, останатите идеме у некоја +сајз Барби ако има воопшто таква Ти ма си ко барби Каква е барби? Со долга плава коса ...Втора лево ти си нели? Прва десно е Икана нели? Епе ти си ко барби да ми извинис..Барби има долга,плава коса. ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Тој е редоследот, у право си Море да не пукнеш ќе мењам ник у Барби хахаха ИЗВОРНА ПОРАКА: miana А кој ве сликаше?ВИ фали некоја на сликава или не? ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR Шцц Барби многу ни беше згодница вчера во деловното комплетче И ајде после ваков комплимент оди скрати коса или смеј пожали се ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Не бе комплет сме, келнерката не сликаше! Фалат само тие што не дојдоа ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR келнерката не сликаше! мора бар еднаш у месец вака да се собираме, без деца нормално! ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR Шцц Барби многу ни беше згодница вчера во деловното комплетче И ајде после ваков комплимент оди скрати коса или смеј пожали се Ај ребри ребри Мианке шала на страна, Барби, не - Барби ќе се шишам ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Па што не се сликавте застанати да го видиме комплетчето а и сајзот ..Туу баш ми е мака,ама тоа ти е тоа. И не ми кажавте дали си ги користите никовите на средбите или по имиња се кажувате?
|