|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
5.7.2013 15:54:48   
Malecka23
Zenski samo da ve pozdravam.ova zvercevo ne mi dava ni 5min pauza nz samo kolku jako motorce ina vogazeto.imajte prijatno popladne.p.s oficijalno vagata denes pokaza -12kg za tocno eden mesec.epten sum kefovi:-D

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1676
6.7.2013 8:51:44   
AneLav RR
Кажувај ја диетатаuser posted image Ај частам едно утринско кафе бидејќи го пијам со вас. Поздрав до сите и добро утро.
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1677
6.7.2013 8:55:32   
Палешка РР
Добро утро...фала за кафенцето user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1678
6.7.2013 9:02:59   
bucko mal
Imajte ubav den user posted image user posted image
Malecka 23 te cekame na tema slabeenje da objasnish sto I kako user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1679
6.7.2013 9:50:53   
elenak
Добро утро женички! Јас сум сама домче и многу ми е убавоuser posted image Синоќа ја поминав првата ноќ без мојата малечка. Ја оставивме на спиење кај баба и дедо и тестот го поминавме и двете успешноuser posted image Додуша јас се врткав цела ноќ ама она си спиела супер. И конечно после 1,5 година синоќа излеговме со мм со друштво без да гледам на саат user posted image И така сега си пијам раат кафица и ќе ве дружам вас оти мажле ми е на работа. 

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1680
6.7.2013 10:03:52   
AneLav RR
Леле ти завидувам, мене никој не сака да ми ги земе двајцата, сите ми бараат по едно а јас не сакам да ги двојам , така си се навикнати. Поздрав

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1681
6.7.2013 10:48:40   
elenak
Е така и јас си седев дома почитувајќи ги навиките на ќерка ми. Лани ја доев, она преку цела ноќ се будеше за цицање, плачеше и немав храброст да ја оставам. Се одбивме, фати зима, па спиеме на топло (замлачено де) ама кај моите е ладно па ги малтретирав нив да седат кај нас ако сакавме да излеземе. Па јас цело време гледав на саат да не се задржиме многу оти си одеа дома на спиење. Па тамам запролети мајка ми ја скрши раката, ја оставав кај нив ама од излегување одев и јас таму да спијам, да не испоти па да треба да се пресоблече, а мајка ми неможеше и така конечно стигнавме до денот кога сите коцки се поклопијаuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1682
6.7.2013 11:12:34   
AneLav RR
Конечно ги заспа и да седнам малку па после па турбо.
Знам јас како е тоа гледање на саат само кај мене тие си спијат навечер а ние пак гледаме на саат да не закасниме, а баба им треба само да ги надгледува. Е таков проблем немам кога сме у Ск, си излегувам и не се замарам за саат , мајка ми си спие со нив и едвај чекам пак да одиме у Ск. Овде се ми е тажно, никој не ми доаѓа ниту пак имам кај да одамuser posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1683
6.7.2013 22:52:31   
Палешка РР
Чук, чук...има некој за муабет? user posted image

Непосредна врска до пораките: 1684
6.7.2013 23:05:37   
Snowhite RR
Кој чука??

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1685
6.7.2013 23:22:27   
Martins mom
Абе за работа немој да не бараш, та за муабет -во секое време user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1686
6.7.2013 23:30:11   
Snowhite RR
Подбуцна и си замина ццц ќе види таа
Ти како си Мартинс мам? Како бременоста?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1687
6.7.2013 23:32:22   
Палешка РР
Кој чука - Стојанче, што бара - оганче user posted image user posted image

Мартинс мам, да те чекаме на Пиво Фест? Ни работа, ни сабота, само скара, пиење и муабет 3-4 дена. user posted image user posted image

М?

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 6.7.2013 23:33:12 >

Непосредна врска до пораките: 1688
6.7.2013 23:38:02   
Snowhite RR
Тука била
А не пиење за Мартинс мам, освен сок и вода да не го опијани бебувчето паа што ќе правиме тогаш

Непосредна врска до пораките: 1689
6.7.2013 23:44:26   
Палешка РР
Holsten ќе и купиме, мора и на бебувчето да мислиме, арно ти текна user posted image

Непосредна врска до пораките: 1690
6.7.2013 23:52:49   
Martins mom
Бебувчето не се буни за едно -две пива,а за скара ич.И не мора да е пивофест да се гмечиме по гужви,може да биде обичен ден..
А инаку женскава во мешето е многу немирна и веќе си доби име од бато -Ана ќе се вика и точкаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1691
7.7.2013 0:00:36   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Бебувчето не се буни за едно -две пива,а за скара ич.И не мора да е пивофест да се гмечиме по гужви,може да биде обичен ден..
А инаку женскава во мешето е многу немирна и веќе си доби име од бато -Ана ќе се вика и точкаuser posted image

user posted image user posted image user posted image Odlicen izbor napravil bate ANA e i mojata kerkauser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1692
7.7.2013 0:04:49   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Кратко и јасно и гласно!!!
Па и јас тоа викам, не мора да е пиво фест. Ако не идеш ти, па ние ќе ти дојдиме

Непосредна врска до пораките: 1693
7.7.2013 7:51:04   
Палешка РР
Девојче значи user posted image Супер user posted image

Добро утро на ситеее! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1694
7.7.2013 8:33:36   
AneLav RR
Добро утро женски, ај да си сркнеме по едно кафе да отвориме очи.
user posted image
Е баш вакво сум од сабајлево...

Непосредна врска до пораките: 1695
7.7.2013 9:44:30   
Melanija RR
Добро утро user posted image не дека е баш добро спиев само 4 саати,ова чешањево на осипот и трнењето на раце не ме оставаат да поспијамuser posted image
Пијам кафе па одам до Тинекс,а времево некако ладникаво ми стои

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1696
7.7.2013 10:00:53   
Martins mom
Добро утро женски. Утринско кафе на РР...па нема ништо поубаво! Ај, пријатен ден ви посакувам на сите!

Непосредна врска до пораките: 1697
7.7.2013 10:02:57   
rina13
Имајте пријатен ден девојчињаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1698
7.7.2013 10:07:10   
Martins mom
Кај ќе скитате денес? Или пак за чистење ќе се фаќате? Денес е Иванден, па ние ќе одиме на именден на золва ми сега посабајлечки (оти има малоuser posted image ), а вечер ќе шетнеме...ако не ни заврне.

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1699
7.7.2013 10:07:51   
Malecka23
Dobro utro i od mene.zenska super zs imeto bravo i za bato.jas konecno sum naspana so 8h spienje more i rpten raspolozena vcera mazle mi priredi mn vozbudliva veceruser posted image .koj e zs kafica neka poveli jas sega pija i palam motorcinjata denes na rucek gosti ke imam iako radi bi da sedam vo kravet cel denuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1700
Страница:   <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

ехо прегледи
детенце

На редовните прегледи за време на бременоста кај матичниот гинеколог,сакавте да одете со?

Со сопругот. (73%)

Со другарката. (0%)

Секогаш сама. (27%)

Број на сите гласови: 15

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!