RE: РР ДрндрнРАЈКИ (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Malecka23 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.7.2013 15:54:48)

Zenski samo da ve pozdravam.ova zvercevo ne mi dava ni 5min pauza nz samo kolku jako motorce ina vogazeto.imajte prijatno popladne.p.s oficijalno vagata denes pokaza -12kg za tocno eden mesec.epten sum kefovi:-D

AneLav RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 8:51:44)

Кажувај ја диетата[sm=smiley1.gif] Ај частам едно утринско кафе бидејќи го пијам со вас. Поздрав до сите и добро утро.
[img]http://hitportal.com.mk/wp-content/uploads/2012/06/kafe1.jpg[/img]

Палешка РР -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 8:55:32)

Добро утро...фала за кафенцето [sm=smiley1.gif]

bucko mal -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 9:02:59)

Imajte ubav den [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
Malecka 23 te cekame na tema slabeenje da objasnish sto I kako [sm=smiley2.gif]

elenak -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 9:50:53)

Добро утро женички! Јас сум сама домче и многу ми е убаво[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Синоќа ја поминав првата ноќ без мојата малечка. Ја оставивме на спиење кај баба и дедо и тестот го поминавме и двете успешно[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image] Додуша јас се врткав цела ноќ ама она си спиела супер. И конечно после 1,5 година синоќа излеговме со мм со друштво без да гледам на саат [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] И така сега си пијам раат кафица и ќе ве дружам вас оти мажле ми е на работа. 

AneLav RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 10:03:52)

Леле ти завидувам, мене никој не сака да ми ги земе двајцата, сите ми бараат по едно а јас не сакам да ги двојам , така си се навикнати. Поздрав

elenak -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 10:48:40)

Е така и јас си седев дома почитувајќи ги навиките на ќерка ми. Лани ја доев, она преку цела ноќ се будеше за цицање, плачеше и немав храброст да ја оставам. Се одбивме, фати зима, па спиеме на топло (замлачено де) ама кај моите е ладно па ги малтретирав нив да седат кај нас ако сакавме да излеземе. Па јас цело време гледав на саат да не се задржиме многу оти си одеа дома на спиење. Па тамам запролети мајка ми ја скрши раката, ја оставав кај нив ама од излегување одев и јас таму да спијам, да не испоти па да треба да се пресоблече, а мајка ми неможеше и така конечно стигнавме до денот кога сите коцки се поклопија[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

AneLav RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 11:12:34)

Конечно ги заспа и да седнам малку па после па турбо.
Знам јас како е тоа гледање на саат само кај мене тие си спијат навечер а ние пак гледаме на саат да не закасниме, а баба им треба само да ги надгледува. Е таков проблем немам кога сме у Ск, си излегувам и не се замарам за саат , мајка ми си спие со нив и едвај чекам пак да одиме у Ск. Овде се ми е тажно, никој не ми доаѓа ниту пак имам кај да одам[sm=smiley13.gif]

Палешка РР -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 22:52:31)

Чук, чук...има некој за муабет? [sm=muca.gif]

Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 23:05:37)

Кој чука??

Martins mom -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 23:22:27)

Абе за работа немој да не бараш, та за муабет -во секое време [sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 23:30:11)

Подбуцна и си замина ццц ќе види таа
Ти како си Мартинс мам? Како бременоста?

Палешка РР -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 23:32:22)

Кој чука - Стојанче, што бара - оганче [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Мартинс мам, да те чекаме на Пиво Фест? Ни работа, ни сабота, само скара, пиење и муабет 3-4 дена. [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif]

М?

Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 23:38:02)

Тука била
А не пиење за Мартинс мам, освен сок и вода да не го опијани бебувчето паа што ќе правиме тогаш

Палешка РР -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 23:44:26)

Holsten ќе и купиме, мора и на бебувчето да мислиме, арно ти текна [sm=smiley36.gif]

Martins mom -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.7.2013 23:52:49)

Бебувчето не се буни за едно -две пива,а за скара ич.И не мора да е пивофест да се гмечиме по гужви,може да биде обичен ден..
А инаку женскава во мешето е многу немирна и веќе си доби име од бато -Ана ќе се вика и точка[sm=smiley36.gif]

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.7.2013 0:00:36)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Бебувчето не се буни за едно -две пива,а за скара ич.И не мора да е пивофест да се гмечиме по гужви,може да биде обичен ден..
А инаку женскава во мешето е многу немирна и веќе си доби име од бато -Ана ќе се вика и точка[sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Odlicen izbor napravil bate ANA e i mojata kerka[sm=smiley1.gif]

Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.7.2013 0:04:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Кратко и јасно и гласно!!!
Па и јас тоа викам, не мора да е пиво фест. Ако не идеш ти, па ние ќе ти дојдиме

Палешка РР -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.7.2013 7:51:04)

Девојче значи [sm=bravo.gif] Супер [sm=bravo.gif]

Добро утро на ситеее! [sm=smiley1.gif]

AneLav RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.7.2013 8:33:36)

Добро утро женски, ај да си сркнеме по едно кафе да отвориме очи.
[img]http://images.clipartof.com/small/12165-Clay-Sculpture-Clipart-Sleepy-Alarm-Clock-Yawning-And-Holding-Coffee-Royalty-Free-3d-Illustration.jpg[/img]
Е баш вакво сум од сабајлево...

Melanija RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.7.2013 9:44:30)

Добро утро [sm=smiley1.gif] не дека е баш добро спиев само 4 саати,ова чешањево на осипот и трнењето на раце не ме оставаат да поспијам[sm=zmeden.gif]
Пијам кафе па одам до Тинекс,а времево некако ладникаво ми стои

Martins mom -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.7.2013 10:00:53)

Добро утро женски. Утринско кафе на РР...па нема ништо поубаво! Ај, пријатен ден ви посакувам на сите!

rina13 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.7.2013 10:02:57)

Имајте пријатен ден девојчиња[sm=smiley1.gif]

Martins mom -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.7.2013 10:07:10)

Кај ќе скитате денес? Или пак за чистење ќе се фаќате? Денес е Иванден, па ние ќе одиме на именден на золва ми сега посабајлечки (оти има мало[sm=duda.gif]), а вечер ќе шетнеме...ако не ни заврне.

Malecka23 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.7.2013 10:07:51)

Dobro utro i od mene.zenska super zs imeto bravo i za bato.jas konecno sum naspana so 8h spienje more i rpten raspolozena vcera mazle mi priredi mn vozbudliva vecer[sm=smiley36.gif].koj e zs kafica neka poveli jas sega pija i palam motorcinjata denes na rucek gosti ke imam iako radi bi da sedam vo kravet cel den[sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>