|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
23.7.2013 10:49:21   
Melanija RR
Добро утро и од мене user posted image
Пијам кафе и одмаркам,ручек на шпорет, сама дома ех убаво ама уште малку да поуживам во тишина user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1926
23.7.2013 12:43:58   
miana
Јас па се убив од работа..Како што седнав пред комјуптер,дури сега правам пауза..Оваа ддв-ке не шекне user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1927
23.7.2013 13:59:26   
Mihaela 2010
Bre bre ama ste tivki denes
Ajde povelete razladuvanje
user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1928
23.7.2013 14:07:06   
miana
ох,ох,ох - како ми треба нешто такво..Врти сучи,само слабеам и никако да ги симнам тие 3 кг што ми се вишок user posted image
Еве сега пијам од таа лимонадата со 7 лимони и правам фаци цело време.. user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1929
23.7.2013 15:27:30   
Bethany
Михаела2010, јас ќе си земам , мх мх user posted image
Чекам ручекот да биде готов, па после ќе мислиме што ќе правиме и каде ќе одиме.
Нешто ми е многу досадно.... user posted image

Убав ден мили женски user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1930
23.7.2013 16:09:01   
mama_06
Здраво, има некоја тема за појаси после породување и марами за носење на децата, не знам како се викаат ,,стручно``. Срекен вторник на сите невести.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1931
23.7.2013 17:25:01   
Bethany
мама_06 тука: Мидер после породување
и Кенгур или слинг марама

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1932
23.7.2013 22:58:49   
Felly RR
Има ли некоооооој? Не ви нудам кафе, вака доцна, ама да се освежимее малку.user posted image
М ја заспав, денес малку порано од вчера, user posted image Одиме на подобро, денес и преспивањето ни беше од 2 до кај 4. Само да не ни се поремети многу редов дури е на одморuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1933
23.7.2013 23:07:45   
miana
Леле Фели,лиги ми потекоа ма!!!!! user posted image user posted image user posted image
Уф како добро би ми дошла една ваква сега

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1934
23.7.2013 23:09:59   
Bethany
И јас се пријавувам за освежувањето! user posted image
Се токмам да одам да читам книга веќе саат и нешто, ама по се изгледа јас ќе фатам кревет или книга само за да ме успие ...

Непосредна врска до пораките: 1935
23.7.2013 23:11:45   
miana
Јас па конечно седнав малце да се одморам.Децава ги заспав,мм се фатил за работа а јас се релаксирам малце..Ми се спие,ама не се давам user posted image

Непосредна врска до пораките: 1936
23.7.2013 23:18:42   
Martins mom
Да ти кажам Фели дека експресно си стуткав една овошна салата штом ја видов оваа твојата. Среќа шо имав зајре низ дома,ако не ќе ме носеше на душа:)
Инаку,имав исклучително тежок психички ден и сум уништена и растревожена,ама се трудам да бидам смирена заради ова што мртка во мешето,а богами и за другото што спие до мене:( Стварно ми треба една рингерајска гушкаuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1937
23.7.2013 23:24:56   
Felly RR
Значи ова салатава сите ве застрвиuser posted image
Еве од мене user posted image user posted image user posted image Мартинс Мам user posted image Помисли си дека утре е нов ден, и ќе биде подобро!user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1938
23.7.2013 23:27:42   
miana
и од мене до тебе еден куп user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Утре ке имаш подобар ден срцка...Погали го мешето и не се секирај за ништо.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1939
23.7.2013 23:34:57   
rina13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image мартинс мам се поминува.Пушти си некое релаксирачко музиче и пушти го мозокот на пасење.

Непосредна врска до пораките: 1940
24.7.2013 0:03:15   
Bethany
Мартинс мам user posted image user posted image user posted image
user posted image

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1941
24.7.2013 8:47:02   
Палешка РР
Еве и од мене една задоцнета гушка, Мартинс мам user posted image

Добро утро мамички user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1942
24.7.2013 8:54:08   
Mihaela 2010
user posted image
E vaka se posakuva dobro utrouser posted image
Ajde povelete

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1943
24.7.2013 9:00:02   
AneLav RR
Јас ке си земам иако ми е веќе добар ден од 6:45ч. сме станати

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1944
24.7.2013 9:00:39   
Bethany
Уф,уф, ал е примамливо! (смајли-со-лигите-што-му-течат:))) )

Добро утро и од мене! Ќе биде жешко денес, што ќе правиме, мора да смислиме некоја занимација со синко...
Веќе немам идеи, ни инспирација, ниту мотивација.

Каде сте другите? Уживајте, летото тукушто започна, ајд барем вие Скопјани аква парк имате. Бил ли е некој, како ви се допаѓа?

Убав ден!

Непосредна врска до пораките: 1945
24.7.2013 9:05:36   
Mihaela 2010
Ma kakvo uzivanje,ja na rabota,ke si go pominam letoto u kancelarijava,srekja e so klimauser posted image
Se nadevam i deka pocetok na septemrvi ke ne posluzi vremevo za na plaza
Inaku vo akva parkot ne sme bile,neznam ni kako e so posetenost,demek cekame da se namali guzvava,mada mislam deka nema da bide polno kojznae kolku so ogled na cebata -300 den od covekuser posted image ,aj za detevo ne se plakja,+ za tamo sokce,kafence jadenje ke ti otidat dobri 1500 -2000 den
Neznam kako e na drugo mesto ama mislam deka za nas standart e malku skapicko,ke si dozvolis ednas ama za povekje pati ke podrazmislis

Непосредна врска до пораките: 1946
24.7.2013 9:44:41   
sandriana RR
Добар дееен жени user posted image
Михаела2010, браво за изборов за частовка наутро - ептен ме бендисува user posted image . Шмркнав еден шејк рано сабајле, ама ова нема да ми е одвишок user posted image
Што се однесува до аква паркот - и мене ми изгледа прескапо - без 20тина евра ништо не правиме, а за тие пари терам целодневка на Велешко Езеро (со мезе, ручек, кафиња).
Занимација преку ден за децава - негде на планина е спасот user posted image Моето уште си дреме во градинка, па само попладнињата се тема за организација, ама кога ќе бидам и јас на одмор ќе биде Мапет шоу user posted image
И мене вчера попладнето ми беше психичка тортура, ама тренирам да не се нервирам.
Се надевам денов ќе донесе по нешто убаво за сите user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 1947
24.7.2013 9:48:45   
mommy_angels RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Јас ке си земам иако ми е веќе добар ден од 6:45ч. сме станати

еве една утеха мами,ние на нозе од 5.55 ..... user posted image , ехехеееееееее кај ни е крајот до 10 вечер,туку да не се жалиме,таа утринска гушка и насмевка ,тие весели очиња прават да заборавам на сите маки ,па и на потребата од сон user posted image user posted image user posted image ,ајде од мене повели
user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels -- 24.7.2013 9:53:27 >

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1948
24.7.2013 10:13:37   
AneLav RR
Како ме стрефи со кафево алал да ти е. Иначе лудница сме ние од сабаје до сега игравме долу на под синко оди,заградени сме со перници од сите страни, а дада му си седи крофна една. Сега одам да спремам овошје па ги заспивам и седнувам раат да ви пишамuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1949
24.7.2013 13:28:55   
Bethany
Е вистина е скапо, зборувам за Аква паркот, без 1200-1500 не можеш да тргнеш, па треба и да јадеш нешто и да пиеш...
Ама тоа е супер забавување за поголеми деца, и некои како мене user posted image , малите како мојот син треба уште да порасте за тоа... Што вика Сандриана, за нив некоја планинска ливада user posted image

На почетокот на бракот, со мм на поминување свративме во Аква паркот во Албанија и таму поминавме цеееел ден.
Верувајте ми тоа ми беше еден од најубавите денови во животот. И таму ми беше прекрасно. Ете секогаш ќе го паметам тој ден. user posted image Таму беше влезот 10 евра за едно, значи пред неколку години.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1950
Страница:   <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Снег
predrag

Го сакате ли снегот?

да, секогаш (46%)

да, додека паѓа (29%)

не, кога ќе се направи каша (17%)

не, никогаш (8%)

Број на сите гласови: 103

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!