RE: РР ДрндрнРАЈКИ (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Мамичка85 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (2.8.2013 20:33:59)

Dobro vecer ubavi zeni se nadevam deka ste imale ubav praznik i cestit imenden na site sto slavat [sm=smiley36.gif] jas bev so mm isprakavme roditelite na starosvatite za Svedska i posle salata,kebapcinja i sladoled kaj kumasinite sega se pribravme i nemozam da disam od sto sum prejadena [sm=jezicek.gif] pozz i imajte ubava vecer[sm=smiley36.gif]

vezilka RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (3.8.2013 0:58:09)

Боже, боже што ми се случи денес, уште не можам да си поверувам. Бевме во еден рибник каде ја добивме најлошата услуга цел светот. Замислете, им снема риба. Во рибник да снема риба ти е како да одиш во галерија а таму да им снема слики!! Неисе, порачавме скара, и замислете им снема колбаси. Неверојатно. Имавме порачано две порции од нив, и келнерот донесе една, а деугата своеволно си ја заменил со друго. Абе се чувствувавме како на скриена камера. И на крај им снема минерална вода. Страотно искуство. После си дојдовме кај мене у дворче да се дојадеме и допиеме.

Мамичка85 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (3.8.2013 10:57:12)

Hahahahahahah Vezilka bas ste imale interesna vecer [sm=smiley36.gif] zatoa doma si e doma ste se najale ko luge [sm=smiley36.gif] pozz i imaj ubav den a sigurno ke ti bide poubav od vcerasniot [sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (3.8.2013 11:18:48)

Хахаха Везилке, што ресторан ќе беше тоа, а? Баш интересен ден сте имале, дури и симпатичен [sm=smiley36.gif]

Добар ден женски, ние бевме на кафенце со мм и синко, тргнавме всушност во природата, ама колата нешто зезаа, испуштаа некои чудни мириси, па се само прошетавме, оставивме за друг пат.

Имајте убав ден [sm=smiley10.gif]

AneLav RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (3.8.2013 11:38:16)

Кај сте бе женички како сте? Јас малку со гости и немам време ич да седнам да ве читнам. Бидете ми поздравени вечастам по едно коктелче...
[img]http://wallfive.com/wp-content/uploads/2013/06/Beach-Cocktail-Wallpaper-640x400.jpg[/img]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (3.8.2013 12:39:59)

Zdravo zeni..Kako ste? Jas od vcera seuste sum voznemirena od ova sto go procitav tuka - za malata Matea..Nemozev da se iznacudam.Luge dali znaete sto pokonkretno se slucilo so devojcevo? Mislam deka treba da znaeme sto se slucilo,da znaeme pod kakvi okolnosti se slucilo,ako bilo grabnato,od kogo bilo grabnato.Mislam deka treba da znaeme za sto se raboti i na toj nacin da bideme po pretpazlvi..Bi ja zamoila majkata da ni napise kolku - tolku sto se slucilo..Sigurna sum deka vcerasniot den i bil najsreken vo zivotot,duri i posreken od onoj koga ja rodila malata Matea..Dusi mili,fala mu na boga sto se se zavsrilo dobro..Matea da si ziva i zdrava i ti i tvojata mamicka.

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (3.8.2013 12:58:41)

Миана, и јас барав некоја информација повеќе, гледав на повеќето страници, ама никаде не пишува конкретно што и како.
Дури и не заклучив сто посто дали беше грабната (бидејќи во еден пост на мајката спомнува педофилите и манијаците), ама пак ништо конкретно не разбрав, зошто ја снема и дали некој ја земал?
Можеби да не е упозорена од полицијата да не износи детали пред да ја завршат истрагата (можеби се уште трагаат по некого), па затоа не открива повеќе [sm=zmeden.gif] Не знам, единствено таа причина ми доаѓа на мисла.

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (3.8.2013 13:33:12)

Јас дури утрово прочитав што се случило вчера,бев запрепастена.Вчера не бев активна на РР,и не ни разбрав кога и што се случило,и кога е пронајдено детево,после колку време?
Битно е што се завршило добро(фала Богу),ова е најголемиот кошмар за секој родител[sm=smiley13.gif]
никогаш да не се повтори,на никој[sm=smiley13.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (3.8.2013 15:57:01)

Prvo sakav da pisam da ne se kreva mnogu panika zatoa sto najverojatno devojceto se izgubilo. Se slucuva.naerodrom e mnogu prometna naselba. A i majkata uste vcera se zablagodari na policijata i spodeluvanjeto na slikata na fb, sto nekako mi stavi do znaenje deka nekoj go prepoznal devojceto i go odnel vo policija. No, sega go citam novovo obrakanje na majkata kaj sto veli "ovaa vlada i policija mora da prezemat postrogi merki kon "takvite" koi ostanuvaat nekazneti"... I sega sum malku zbunka [sm=zmeden.gif] Koi se toa takvite?! Koj ostanuva nekaznet?! Mm vika mozebi imaat naruseni familijarni odnosi, pa tatkoto ili nekoj od negovata familija go zemal i go vratil deteto. Ne znam... Bi bilo ubavo da se doznae sto navistina se slucilo, zaradi site roditeli koi se potresoa od informacijava. Ova e najgolemiot kosmar na sekkoj roditel!

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (3.8.2013 18:37:39)

Било, па добро завршило....верувам дека наскоро ќе ја кажат вистината што се случило со девојчето, бидејки ако се работи за киднапирање, службите би требало да предупредат и другите да знаат што се случува во градов.
Инаку, ние 4 дена се расправаме со температура и ужасна кашлица, а наод нема никаков. Веројатно сме настинале мината недела шлапкајки се низ двор, гола и боса. Од синојка нема температура, и кашлицата стана од сува продуктивна, па се надевам до понеделник дека ќе се оправиме.
Вчера се качивме до Средно Водно, да смениме воздух, мислам дека и тоа помогна да се подобри состојбата.
Сега се спремаме да шетнеме накај парк, да го искористиме попладнево.

Везилке, утре сакавме да одиме и ние на рибник накај Чардак, се надевам не е тој фамозниот од вчерашната ваша авантура [sm=smiley36.gif] Професионализам на ниво ти се вика тоа [sm=smiley1.gif]

Ајде, пријатно попладне на сите, искористете го продолжениов викенд паметно [sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (4.8.2013 10:04:03)

Добро утро убавици! Со што да ве послужам утрово? Повелете, се по ред [sm=smiley1.gif]
[img]http://web.barometar.net/wp-content/uploads/2011/05/kafe.jpg[/img]
[img]http://mixnsip.com/wp-content/uploads/2010/11/sunday-morning-1.jpg[/img]
[img]http://shannonnkelly.com/wp-content/uploads/2012/11/Blueberry_Pancake_Sunday_Morning1.jpg[/img]

Што ќе правите денес? Мислам и денес ќе е жешко, не знам што ќе се прави и денес, ама ќе смислиме нешто [sm=smiley1.gif]
Убав ден на сите и уживајте со своите најблиски.

Сандриана РР, се надевам Т денес е веќе како нова [sm=smiley31.gif]

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (4.8.2013 11:36:46)

Добар ден , жежок ден [sm=smiley1.gif]
Време за кафе пауза - фала Бетани [sm=smiley1.gif]
Денес Т е подобра, нема температура, само уште кашлањето да го решиме.
Фаќајте дебела сенка негде, и одмарајте - убав ден на сите [sm=smiley31.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (4.8.2013 19:59:26)

Helloooo..kako ste ? Kako vi minaa ovie praznicni denovi? setnavte li nekade? Jas ne setnav nikade konkretno,se spremam za odmor.Vo sreda vecer poagame,a jas kakva sto sum safra detevo go spakuvav uste denes [sm=jezicek.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (4.8.2013 20:01:44)

Inaku da vi se pofalam,na moeto prvace ( sto e na odmor so baba ) mu se klati edno zabce..leleeee detevo si porasna..Kazete mi koga od prilika rastat 6 ki
? kerkami ima 5 ipol godini i koga bevme na zabar za upsi vo skolo,pisaa deka ne i se porasnati 6 kite,a nea sega i porasna ednata [sm=jezicek.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.8.2013 11:23:47)

Значи Миана и ти ќе се брчкаш кај и да е... Е да знаеш дека ти завидувам сега [sm=smiley36.gif]

Се вратив од надвор, многу жешко е, не излегувам веќе никаде.

Gardenia -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.8.2013 12:33:48)

Здраво мои рр-ајки,како сте,ми недостигавте.Јас се вратив од одмор пред некој ден и си поминав многу убаво,ахх уште сакам што да ви кажувам Хрватска преубаво,заљубена сум во морето,луѓето ептен гостопримливи, посебно спрема македонците...прошетавме до Дубровник и Сплит,абе убавини,туристи еден куп од секое парче на земјата какви се не раси видов [sm=smiley1.gif].Вие како сте ми? Читам убавки вести,роденден,па нови бебенца ни се родиле,што убаво.И денес еве прв ден на работа ама никако да влезам во шема,бирото ми е хаос [sm=smiley36.gif].Ајде еве по едно кафенце да частам,одамна не сум ставила
[img]http://www.crnobelo.com/images/stories/2012/04/5-dobri-pricini-da-se-napiete-kafe.jpg[/img]

Melanija RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.8.2013 13:14:12)

Gardenia на здравје одмор [sm=smiley1.gif] па поскоро со убава вест [sm=smiley1.gif]

Миана леп провод [sm=bravo.gif] и да уживаш колку можеш

Јас сум денес за ова
[img]http://tocka.com.mk/images/content/sodrzina/lubenica-g.jpg[/img]

bucko mal -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.8.2013 13:41:06)

Zdravo zenski
Eve sum jas si go proslevivme rodendenott na sin mi vcera, pa I denes bevme so gosti inaku denes e mu e rodenden,eve nesto skromno da ve pocastam(svetska kriza)[sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif] ama od srce e dadeno
VI posakuvam prekrasen den[sm=rozica.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.8.2013 13:48:00)

Da be, bucko mal, tebe te izumivme... Aj cestito neka e na sin ti, golem maz da raste [sm=smiley36.gif]
Sto napravivte so tortata? [sm=smiley36.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.8.2013 13:49:17)

Dali nekoj znae dali e pustena ulicata pred Ramstor sega?

bucko mal -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.8.2013 13:56:07)

A mu naprajv jas, pa so toa cudo fondan site se zabavuvavme so ukrasuvanje arno ama decat bash ne ja bendisaa deka so fil,blaga im bila[sm=zmeden.gif]
Ama pamet za dogodina,edna obicna torta od market od tie nivnite samo pandishpan I neka krkaat[sm=smiley1.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Da be, bucko mal, tebe te izumivme... Aj cestito neka e na sin ti, golem maz da raste [sm=smiley36.gif]
Sto napravivte so tortata? [sm=smiley36.gif]

Gardenia -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.8.2013 14:19:55)

Фала Меланија,дај боже,ти како си?

буцко мал среќен роденден на синчето,да е жив и здрав

Carrie RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.8.2013 15:41:37)

Буцко мал здраво и живо нека е синчето фала за тортичките и Меланија фала за лубеницата, цел ден сум на топлово надвор кога ја видов се освежив одма [sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.8.2013 21:52:25)

Како сте женички? Сто пати денеска отворив и пак не стасав да пишам се спремаме за на одмор утре заминуваме, се читаме за некој ден. Ќе ми недостигате[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.8.2013 9:19:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Carrie RR

Буцко мал здраво и живо нека е синчето фала за тортичките и Меланија фала за лубеницата, цел ден сум на топлово надвор кога ја видов се освежив одма [sm=smiley36.gif]

Jas ova gore go procitav "fala za lubenicata, cel den sum TOPLES nadvor koga ja vidov se osveziv malku" i si vikam WTF?!
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Aj dobro utro!

Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>