Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ima и во лептокарија дуќан со прекрасна детска облека. Бамбисимо се вика, во последниот ред некаде на средината назад гледа, накај градинката. Ептен убави и квалитетни парталчиња, а и не многу теткински алиштенца за девојчиња, ептен по мој вкус. Панталончиња до околу 900 ден, блузички 500-700, сукњички 500-600 и тетките што работат се ептен добри.
Name it vo Soravia go zatvorija, ili ja smenija lokacijata? Bas sakav da kupam nekoi intersni raboti za devojcinja vidov, no polsednive 3 pati kako odam vo Sk gledam deka butikot e zatvoren.
Name it vo Soravia go zatvorija, ili ja smenija lokacijata? Bas sakav da kupam nekoi intersni raboti za devojcinja vidov, no polsednive 3 pati kako odam vo Sk gledam deka butikot e zatvoren.
Da be zatvoren e i jas pred nekoj den bev i se iznenadiv Ako znae nekoj dali e premesten neka pise
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
На 10 метри од мене има милион дуќани што продаваат детска облека (а има и за возрасни), ама работат на големо и не даваат на секој. Мене ме знаат од неколку продавнички дека сме комшии, па зимам за Филип облека за жива бадијала. Термо тренерки за 180 денари, памучни за 140...
На 10 метри од мене има милион дуќани што продаваат детска облека (а има и за возрасни), ама работат на големо и не даваат на секој. Мене ме знаат од неколку продавнички дека сме комшии, па зимам за Филип облека за жива бадијала. Термо тренерки за 180 денари, памучни за 140...
анамоли, коа ќе земам плата ти доаѓам на гости
Yes,yes znam jas im se zaakav duri do magacin dodeka ne sfativ deka se raboti za istite butici vo Centar.Ama pa tamu vo magacinot kako povekje izbor da imase.
Cenite se isti,ama pogolem izbor imase togas. A prodavnicata e sproti policiskata stanica na Bitpazar vo edna od kukjite.Ima skalicki za nadole, podrumski dukjan e.A gore ima kukla pred prod.Imaat i magacin so obleka za vozrasni, tamu isto vo blizina.
"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Сакам H&M во Скопје!!!! Нина на поклон за НГ доби бундичка од H&M и е преубава! Баш денес си ја носи во градинка. Инаку многу убави детски алиштенца има во Софиленд во ГТЦ и Лептокарија. Не убави, преубави има.