Andriance -> RE: Примолут Нор и бременост (9.1.2013 14:48:50)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: ladyvi ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring ИЗВОРНА ПОРАКА: ladyvi znaci ima sansi da se ostane bremena vo vreme na menstruacija,no mene redosledot na menstruacijata mi bese nepravilen so koristenjeto na primolut nor po pravilo jas trebav da dobijam na 23 dekemvri a togas ja odloziv 10 dena (so apcinjava i na 2 januari dobiv a imavme nezastiten seks zosto sakavme toa da se sluci :))) nema potreba od apce den potoa :)) daj boze sve da bide kako sto posakuvam DA IMAM BEBE :)))) A zosto si piela Primolut nor da odlozis menstruacija ....ako menzis si trebala da imas na 23 dekemvri, bas za NG ti se fakale plodni denovi , spored nekoja matematika (neli 10-15 den )....stvarno ne mi e jasno ili jas sum zbunka [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] ili ne znam sto ke da e ??? Ne ja gledam logikata na Primolut nor za odlozuvanje na menzis ??? Aj neka me prosvetli nekoj , please [sm=smiley1.gif] Мислам дека примолут нор пиела зашто требала да добие баш кога дечко и требало да дојде...а истиот не е препорачливо да се пие повеќе од 10 дена...[sm=jezicek.gif] е сега вака ја од мое лично искиство да ти кажам... требаше да добијам на 31.12.2010..е сега ја госпожа....нејќев да имам добиено баш на НГ, нели со дечко тазе [sm=jezicek.gif] па уште и дома сама за НГ...и си земав 3 дена пред да добијам приколут нор да пијам... одма после НГ прекинав и чекав да добијам... и се разболев, ми дадоа амоксиклав 1000...и си чекав да си добијам...и ја така на 10.01..си правам крвна слика која кажува дека сум [sm=nosecka.gif] абе да си пукнеш... не дека немаше беља....имаше...ама мене ми беше 7-ми ден од добиено ( кога веќе и ништо немаш надворешно нели, бидејчи мене и ми траеше 4-5 дена, ама внатешно сепак има)... и така ја со еден тон алкохол у мене од предновогодишни забави, со приломут нор за неодбивање со амоксиклав,,си останав [sm=nosecka.gif] ретко е, и мали се шансите ама не и исклучени! Andriance RR Jas apcinjava gi piev 10 dena dodeka gi piev znaci nemase belja haha posle 2-ot den odkako prestanav so primolut nor jas dobiv menz. mi traese 4 dena arno ama na 1 den i 3 den jas imav odnosi i toj svrsi vo mene.ete kako sto te razbrav kaj tebe se zacnalo koga si gi piela apcinjava :) jas togas nemav nisto zatoa i dobiv Не мила, поентата ми беше да ти кажам дека останав трудна на 7-ми ден добиено ( иако многу слабо)...тоа беше 12.12.2010...а јаа примолут нор ги пиев кога требаше да добијам на 31.12...а јас уствари веќе и сум била бремена..
|
|
|
|