|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување IV дел
1.2.2013 17:25:22   
Ummu_Ajna

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ema$

lele devojki i jas edvaj ceka so radost da pocnam od sreda so terapija oa i ivf da pravam osekam deka ovoj pat ke ima nesto, mislam 2 ili 3 [sm=duda.gif ke bidat ahaha mala sala samo gospod znae sto ke bide

Sto se desi ? zosto od cetvrtok ili petok,,,neli sreda...ajde so lesno i mnogu uspeh !

pa vo sreda idam ba eho da me vidi doktorot sema da mi dade i da pocnam so terapija cetvrtok petok pa dalje

Inna Lilahi we inna ilejhi radziun

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 351
1.2.2013 17:56:21   
ummu ema
POZZ  KAKO ODI ZA CENA VESTACKOTO OPLODUVANE VO MAKEDONIJA POZZZ

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 352
1.2.2013 18:33:07   
bubble
a nie pak ti isprakjame Eden kup gushkanja I baknezi... Leleee shto ubavo vaka... user posted image user posted image user posted image devojki navistina od srce vi kazuvam najiskreno... Mnogu mnogu polesno go pominuvam periodot, so vas... Kako nikogash dosega... Vi blagodaram od srce... user posted image user posted image user posted image I ete pak mi dojde za plachenje user posted image AMA od ubavo...user posted image user posted image Boooooo hormonive strashna rabota se... user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Bubble i nadezda
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 353
1.2.2013 18:40:41   
Ummu_Ajna

ИЗВОРНА ПОРАКА: ummu ema

POZZ  KAKO ODI ZA CENA VESTACKOTO OPLODUVANE VO MAKEDONIJA POZZZ

od 2000 evra dp 3000 evra privatno a preku fond so dokumenti 100 evra participacija plakas 30 inekcij osiguranjeto ti gi pokriva a sve ostanatoto e plus tvoe plakanje

Inna Lilahi we inna ilejhi radziun

(Одговор на членот ummu ema)
Непосредна врска до пораките: 354
1.2.2013 18:51:17   
bubble
chekam barem dve mazoretki za timot... Ili fudbaleri nema problem... user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lina*

ИЗВОРНА ПОРАКА: bubble

inaku jas utre odam da merat hormoni i da vidime dali utre ke ja primam stop inekcijatauser posted image user posted image user posted image ...dosta e mislam...veke takva tezina osekjam na janikot shto koga odam go osekjam kako da ripka user posted image user posted image user posted image i nego mu se smachi sigurno.... user posted image user posted image user posted image

Lele bubble i mene mi e taka,mislam ke mi pukne stomakot,jas vecerva imam zakazano i jas se nadevam deka ke da e pri kraj rabotava.Veke se cuvstvuvam kako resetouser posted image user posted image ineksii vo butovite,ineksii vo stomakot,bockanje sekoj vtor den za krv,seta sum dupki,mi e strav voda da se napijam da ne isteci od site straniuser posted image user posted image
Samo da bidi user posted image pa se ke se izdrzi i ke se zaboravi

(Одговор на членот Lina*)
Непосредна врска до пораките: 355
1.2.2013 18:55:09   
bubble
Prifakjame... Ubav pozitiven menadzer... AMA pod Eden uslov...da gi pushtish user posted image user posted image user posted image vo timot user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ema$

@ Kolachence....ma nema problem,moze uste sega da me bukiras za vo tvojot tim ,ako treba i ke povezbam za mazoretka user posted image ti samo opusti se i za nisto ne se sekiraj user posted image
@ Bubble......ajde so lesno i posto znam deka ke se mnogu, ako nemas menager za fudbalskiot tim , jas nemam dogovor potpisano so nikogo user posted image . Te cekam so ubavi vesti mila !
@nadezda...smireno i opusteno...mozes slobodno da si ja pees pesnata na Slatkar i Ace NL "Opusti se " ....ajde mozes ti...bidi jaka user posted image
@kapina...istoto vazi i za tebe ...opusteno i Ve cekam da mi se pridruzite

Ve gushkam site ..user posted image

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 356
1.2.2013 20:42:23   
Ema$
Bubble .......user posted image user posted image user posted image ke bidat sigurno vo timot , ama ako se fudbaleri na klupa ke gi cuvame...em ke lapaat premii em majkata nema da im ja pcujat na utakmica user posted image user posted image user posted image ( mala shala , iako od sekogas sum vikala deka ako imam maski ova ke im se desi :)))))))) Te user posted image

(Одговор на членот bubble)
Непосредна врска до пораките: 357
1.2.2013 21:04:16   
bubble
ahahahahahhahaaaaaaaaaaaa............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nashata EMA$, pozitivno luda i slatko otkachena....ete pak gushaknje ZA TEBE i SITE OSTANATI user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 358
1.2.2013 21:11:14   
ummu ema
pozzz ema kako si so ima kaj tebe novo pozz

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 359
1.2.2013 21:26:31   
nadezda
bravo za pozitivnite vbracii od bubble i ema$
pozzzz user posted image

Непосредна врска до пораките: 360
1.2.2013 21:39:45   
ummu ema
nikako nemozef da se snaodzaam na ringerija ama ete sega ke se zapoznaam so site kako ste vie i sto ima novo kaj vas

pozz mnogu skapo odat cenite vo mk kaj nas vamu se pomalku no istite raboti gi pravat i vamu dali ti bise na ginekologija eli uste nesi

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 3.2.2013 17:45:09 >

(Одговор на членот nadezda)
Непосредна врска до пораките: 361
1.2.2013 21:50:51   
kapina
umu ema jas ne sum pravela ivf no kako sto mi imat kazano na privatno e nekade od 1500 do 2000 iljadi evra ako gresam neka me popravat ringerajkite

Непосредна врска до пораките: 362
1.2.2013 21:51:18   
Ema$
A kako da ne sum pozitivna , koga olku guskanje i cestitki ne sum imala od svadbata ?! user posted image Ama nikogas nema da Vi zaboravam za podrskata sto mi ja davavte i se uste ja imam , site ste vie del od mojata beskrajna radost . Ve guskam site user posted image moi .

Imase i edno smajli po greska,ama se snajdov da ne zamaram da go brisat adminite user posted image .Pozdrav i do niv od nas trojca user posted image

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 3.2.2013 17:46:52 >

Непосредна врска до пораките: 363
1.2.2013 22:06:21   
lindicka
user posted image Cestitki Emauser posted image user posted image ,

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 364
1.2.2013 22:10:34   
Ema$

ИЗВОРНА ПОРАКА: lindicka

user posted image Cestitki Emauser posted image user posted image ,

Falaaaaaaaaaaa milaaaaaaaaaa da se vrakja samo so ubavini ! user posted image

(Одговор на членот lindicka)
Непосредна врска до пораките: 365
1.2.2013 22:18:56   
ummu ema
fala ti mn a  ti kaj se lecis i sto imas problem pozz

pozz ema kako si sto ima kaj tebe novo pozz

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 2.2.2013 0:27:00 >

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 366
1.2.2013 22:44:27   
Ema$

ИЗВОРНА ПОРАКА: ummu ema

pozz ema kako si sto ima kaj tebe novo pozz

Fala na prasanje, odlicno sum.Kako si ti? kako e kaj tebe? Vo postapka si za IVF ?

Непосредна врска до пораките: 367
1.2.2013 22:52:41   
ummu ema
ne ne sum
sega sasega pijam flobijan apcina vo avgust pravef  transvert vo italija i sega zasega samo tableti i caj pijam geranium akaj tebe sto ima kolku god si vo brak i sto imas problem pozz

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 368
1.2.2013 23:03:11   
Lina*
user posted image user posted image user posted image Mnogu sum srekna,folikulcinata konecno porasnaa,vecerva ja primiv stop ineksijata i za vo nedela imam zakazana punkcija.Sega gospod neka ni e na pomos se da bide vo red,da ima dobri jajce kletki pa i user posted image

Непосредна врска до пораките: 369
1.2.2013 23:07:10   
Didi80
ummu ema izgleda ne si razbrala nasata Ema$ ni e najtaze trudnica i site mnoooooooogu se raduvame za nea !!!user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 370
1.2.2013 23:08:32   
Ema$

user posted image user posted image user posted image Mnogu sum srekna,folikulcinata konecno porasnaa,vecerva ja primiv stop ineksijata i za vo nedela imam zakazana punkcija.Sega gospod neka ni e na pomos se da bide vo red,da ima dobri jajce kletki pa i user posted image

Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eteeeeeeeeee !!!! bravos ......mnoguuuuuuu me izraduva . Ajde sega znaes kako treba so mislite neli ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 371
1.2.2013 23:12:03   
Lina*
Za golemo cudo,mislam ne lici na mene da sum tolku smirena i opustena i pozitivna.Dosta sum vozbudena,radosna i nemozam da docekam da dojde nedela.user posted image

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 372
1.2.2013 23:12:43   
Didi80

Lina* user posted image user posted image user posted image supeeeeeeeeeeeer user posted image user posted image user posted image So Gospod napred vo nedela da si imas mnooooooooogu zdravi j.kletki i sto pobrzo vo redot do Emce kaj user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 373
1.2.2013 23:16:11   
ummu ema
jas vo italija imam napraveno 3 pati  ivf no seuste nemam nisto novo a ti dali imas napraveno

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 374
1.2.2013 23:16:28   
Ema$

Za golemo cudo,mislam ne lici na mene da sum tolku smirena i opustena i pozitivna.Dosta sum vozbudena,radosna i nemozam da docekam da dojde nedela.user posted image

ostani pozitivna,smirena, radosna i opustena i se ke bide vo red.user posted image

Непосредна врска до пораките: 375
Страница:   <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?