Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Sakam da se izvinam na doktor tase za medrolotcovekot napravi se ivfto da zavrse uspesnodade se od sebe esega ne go prasav kogada odam na kontrola los spermogram kade I ivfto bese znak prasalnik dali ke uspee jas hipotireoticnaso visok prolaktini so athezii od slepoto crevo
kapina imaj lesna bremenost i uzivaj sega . i jas sakam kaj dr.Tase da pravam ifv. i kaj mene e prolaktinot visok ne mi se simnuva ni so terapija no Tase veli deka ne e problem tolku prolaktinot ama sepak mi e strav da ne ne uspee. sakam da te prasam kako ti bese prolaktinot za vreme na invitroto i dali ti rece doktorot deka treba da bide vo normala za da uspee?
Kapina chestitki... Se raduvame site za tebe. Ke te zamolam da mi kazesh sto terapija pieshe posle transfer? I Dali medrolot t.e decortinot go pieshe . Fala od napred..
Medrolot voopsto ne go piev a prolaktinot mi bese vo red koga pravev ivf I najdobro wda ti bide pod 15za da praves ivf inaku vi blagodaram za cestitkite da dade gospod I site vie da ja docekate ovaaradost a po et primavpregnil dosabotata sega pijamuste proginova aspironot folan I utrogestan
ti blagodaram za brziot odgovor....ti chestitame ushte ednash i se raduvam shto ushte edna dushichka se oslobodi od eden machen proces... sega uzivkaj si, prefrli se na forumot za bremeni...no od vreme na vreme poglednuvaj navaka...chisto onaka za da ne bodrish i da ni vlevash nadez...
Ke bidam tuka pak. Da vi davam nadez oti jas imav samo eden embrioni ostanavbremenaa sakav da kazam oti doktor tase kaza togas koga pravel embriotransfer na mene pravel I na cetiri drugi I site se bremeni
капина мила се израдував како за мене,со среќа и лесна бременост,сега овие неколку недели само одмарај и уживкај,дозволи маже да те мази и пази ,а за контрола мислам дека би требало да идеш некаде во 8 недела ,за да си ја слушнете срцевата реакција
Капина, искрено и од сесрце ти честитам за бременоста! Многу се израдував, конечно си го доби тоа што си го сакаше! Да ти биде убава и лесна бременоста и да си родиш здраво и право бебенце!
Kalina cestitki i od mene RR me nema odamna da pisa m i da prasam nesto bidejki vo iscekuvanje sme na odgovoror od Fondot da vidime dali ke ni odobrat vaucer
Denes bev kaj maticniot gin I on kaza oti sum bremena otidov da goprasam za boleduvanjeto I otisabajleto pri mokrenjeimav jaki bolki vo stomakot I mi kaza bidi srekna stom imas simptomi vi blagodaram na site za cestitkite I sakav da. Vi kazam oti vo sabota ke bide svadbata na sestra mi I steta sto ke nemozam da igram no deteto mi e povazno
cestitki kapina lesna bremenost i da rodis zivo i zdravoi bebce a za svadbata na sestra ti sekako povazno e bebceto bebceto e na prvo mesto ke ima i drugi svadbi ponataki i ke mozes da igras kolku sakas.pozz
Didi80 со лесно утре па за две недели најубави вести
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
kapina мила а не ти рекоа нешто да пиеш заради болките? Мене тогаш др ми рече не смее да имам никакви болки и ми даваше вагиналети Indometacin секогаш кога ќе се јавев за мала болка. Чисто сакам да слушнам што ти посочиле тебе- инаку за во сабота значи ќе имате дупла радост што да славите- со среќа и на двете Didi80 и тебе ти посакувам успешен трансфер, да ти ги вратат најубавите и да не израдуваш и ти по две недели. Со среќа и пиши како ќе пројдеш
Ne ne mi dade nisto tuku mi rece bolkata e radi implantacijatana embrionot od jajnicite vo matkata imi kaza da prodolzam so aspirin proginova utrogestan folan ivit d koj gi. Piev prethodno endokrinologot mi kaza da si prodolzam so eutirox I bromergonoti vo septemvri na kontrola a sabajleto imav I zapek sto da pijam za nego
Avcera trebaseda mi dojdei ciklusot posleden pat mi bese na24junimozda I zatoa e taa bolka vcera imav malkuonaka slabi menstrualni bolki osekav
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 25.7.2013 23:17:20 >
Како да се решиш од запекот е индивидуално, гледај да земаш течна храна,сливи свежи или како компот,јади суви сливи,ако ти делувало некогаш напиј се млеко,или кафе на гладно
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Dali nekoja druga imala takvi bolki kako moite isega osekam nekoja tezina vo stomakot dali se normalni tie bolki na denot koga treba da dojde ciklusotutre ke se javam na dr tase da go prasam bas zatoa
< Поракaта ја уредил kapina -- 25.7.2013 23:41:51 >
kapina kolku shto znam od kazuvanja simptomite na bremenost bile ponekogash ednakvi so onie pred da dobiesh...taka uzivaj vo momentot...nishto strashno...pozdrav
Se javiv na dr tase I mi kaza oti bolkite se od sto se sire matkata da ne se plasam I utrogestan trebalo Da gi stavam tri pati a jas gi stavav samo ednac
da tri pati treba....ete gledash....ako neshtoto treba da bide ke bide....bez razlika lezela ne lezela, piela vakvi apchinja onakvi apchinja, stavile eden embrion ili dva embrioni...ako embrionot e super zdrav, i ako e pishano da se fati ke se fati i ne moze da padne taka lesno... pozdravche...ti prakjam za srekichka
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.